Theoriecursus Utrecht

Theoriecursus volgen in Utrecht

Theorieles volgen of een theoriecursus bijwonen in Utrecht? Kom op, voor een theoriecursus hoef je tegenwoordig niet meer naar Utrecht. Oefen gewoon vanuit huis, achter je eigen computer op Wegrijden.nl.

Op Wegrijden.nl kun je namelijk zeer voordelig een online theoriepakket aanschaffen waarmee je niet alleen de CBR theorie kunt leren, maar waarmee je ook een groot aantal oefenexamens kunt maken waardoor je optimaal voorbereid bent op het CBR theorie-examen. Dankzij dit pakket hoef je geen hele dag of meerdere dagen meer een theoriecursus in Utrecht te volgen. De online theoriecursus van Wegrijden.nl biedt meer dan genoeg mogelijkheden om eenvoudig te slagen voor het theorie-examen.

Theorieles in Utrecht

Natuurlijk kun je ook een ouderwetse theoriecursus volgen in Utrecht of ergens in de omgeving van Utrecht. Een van de nadelen van zo'n cursus is echter de prijs: een theorieles of een cursus kost je al gauw meer dan honderd euro. En daar moet je dan ook nog eens het examen en je rijlessen bij optellen. Op die manier wordt het halen van je rijbewijs best een dure grap.

Een theoriecursus bij Wegrijden.nl heb je al vanaf € 9,95. En dan kun je gewoon thuis oefenen. In je eigen tijd en op je eigen computer, tablet of telefoon. Een stuk praktischer dus!

Thuis oefenen met een online theoriecursus? Je krijgt direct een toegangscode. Kies jouw categorie: auto, motor, scooter/bromfiets, taxi, trekker, camper, vrachtwagen of bus.

Aanbieders van cursussen in Utrecht

Je kunt in Utrecht bij verschillende aanbieders terecht voor een theorieles of theoriecursus. Bekijk onderstaande tabel maar eens. Je ziet in die tabel een aantal willekeurige aanbieders van theoriecursussen in Utrecht. De prijzen variëren per aanbieder, maar zijn allemaal een stuk duurder dan de online theoriecursus van Wegrijden.nl. Elke cursus is ver boven de 100 euro, terwijl de cursus van Wegrijden.nl € 9,95 kost.

Een dagcursus is voor veel mensen best een prima manier van theorie oefenen. De theorie wordt erin gestampt en mensen gaan vlak na die cursus naar het theorie-examen van het CBR om het examen af te leggen. Het probleem is alleen dat de opgedane theoriekennis snel na het maken van het examen wordt vergeten waardoor iemand nog steeds geen goede beheersing van de theorie heeft. Dat maakt het slagen voor het praktijkexamen een stuk lastiger. Dat probleem heb je niet als je online oefent. De stof blijft dan vaak een heel stuk langer in je geheugen hangen.

AanbiederPrijsType
Theoriegarantie€ 150,-Auto
Online via Wegrijden.nlVanaf € 9,95Auto, motor, bromfiets
1dagscursus€ 125,-Auto, motor, bromfiets
Theoriecentrum Utrecht€ 140,-Auto
Ferry theorie€ 125,-Auto, motor

Welke theoriecursus volgen in Utrecht?

Op Wegrijden.nl kun je je theorie oefenen voor zowel het auto, motor als het bromfiets/scooter theorie-examen. Je kunt daarbij kiezen uit meerdere theoriepakketten. Het ligt er daarbij net aan hoe lang jij denkt nodig te hebben om jezelf voor te bereiden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een theoriepakket van 1 week, van 2 weken of van 4 weken. En als je daarna alsnog langer door wil, dan kun je het pakket binnen je account eenvoudig verlengen. Dus ook dat is geen probleem!

Bij online oefenen hebben je zelf de regie over je theorievoorbereiding! Kies voor een theoriecursus op Wegrijden.nl. Wij helpen je graag met slagen!

Scroll naar boven