Gratis taxi theorie oefenen

Oefen met een gratis taxi e-learning hoofdstuk!

Gratis taxi theorie oefenen

Een gratis hoofdstuk taxi theorie!

We willen je op deze pagina kennis laten maken met onze taxi theoriecursus. Daarom bieden wij je (gratis) één hoofdstuk uit onze taxi theoriecursus aan. Start dit hoofdstuk door hieronder op de grote knop te drukken. Er opent dan in een pop-up een nieuw scherm waarin je het hoofdstuk kunt volgen.

Waarom geven wij dit gratis weg? Dat is simpel: we kunnen heel eenvoudig opschrijven dat onze taxi theoriecursus de beste cursus van Nederland is. Maar veel liever hebben we dat je zelf tot deze conclusie komt. En dat werkt het best als wij de cursus deels gratis aanbieden zodat je deze geheel vrijblijvend zelf kunt bekijken.

Wij geloven in gratis taxi theorie!

Ga gratis aan de slag voor je taxi examen

In een kledingwinkel wil je ook vaak een broek eerst passen voordat je hem koopt. Zo denken wij ook over de koop van onze producten: probeer het eerst (gratis) uit en koop het product als het je bevalt. Op die manier weet je wat je koopt en of het past bij wat je nodig hebt.

We hebben heel veel werk gemaakt van onze taxi theoriecursus en we zijn er dan ook trots op. En niet voor niets slagen er duizenden mensen per jaar met onze producten. Probeer het uit en ervaar het zelf!

Gratis taxi theorie
iPad gratis taxi theoriecursus

Hoe ziet de hele cursus eruit?

Op deze pagina kun je dus een gratis hoofdstuk openen. In totaal bestaat de taxi theoriecursus uit 12 hoofdstukken. Elk hoofdstuk behandelt een ander onderwerp. Het gratis hoofdstuk gaat bijvoorbeeld over 'Administratie en documenten'. Alles wat je over dat onderwerp moet weten voor het examen, leer je in dat hoofdstuk.

De cursus is heel efficiënt opgezet. Dat betekent dat we alle overbodige theoriestof uit de cursus hebben gehouden. Je leert dus alleen het hoogst noodzakelijke. Hierdoor ga je niet alleen snel door de stof heen, ook maakt dit het makkelijker om straks de moeilijke examenvragen te beantwoorden. Je leert namelijk precies wat je moet leren om het examen goed door te komen.

Hoe weten jullie wat belangrijk is voor het taxi theorie-examen?

Wij hebben al meer dan 60 jaar ervaring met het ontwikkelen van theorieleermiddelen. Op een gegeven moment heb je dan wel door wat belangrijk is en wat niet. Die kennis gebruiken we dus bij het ontwikkelen van onze producten.

Voor de taxi theorie hebben wij veel kennis van de theoriestof die we moeten behandelen. We hebben een heel team aan verkeers- en theoriedeskundigen. Ook krijgen we veel informatie door van mensen die in de praktijk bezig zijn met hun taxi-examen. Al die informatie gebruiken we bij het ontwikkelen en onderhouden van onze producten.

We letten speciaal op onderwerpen die door mensen lastig gevonden worden of onderwerpen waar vaak vragen over gesteld worden. We zorgen er in het bijzonder voor dat juist deze onderwerpen goed in onze producten behandeld worden. En de onderwerpen die misschien wel interessant zijn maar die niet in het examen aan bod komen, laten we in sommige gevallen weg. Op die manier blijft onze cursus compact en snel te oefenen.

Gratis taxi

Wat als je alleen taxi theorie-examens wil oefenen?

Ook als je al alle kennis van de taxi theorie goed in je hoofd heb zitten, kun je bij ons aan de slag om je kennis te verbeteren. Want je hoeft niet per se te oefenen met een taxi theoriecursus. Je kunt ook een pakket nemen waarmee je alleen toegang hebt tot taxi examens. Op die manier kun je zo veel mogelijk taxi examens achter elkaar maken. Dat is in veel gevallen ook heel leerzaam!

Het handige van examens maken is dat je er meteen achter komt welke examenvraag je goed of fout beantwoord hebt. Ook leer je heel veel van de foutenanalyse: hierbij wordt uitgelegd waarom een bepaalde vraag goed of fout is. Als je er op die manier achter komt dat je je theoriekennis omtrent een bepaald theorie-onderdeel nog verder moet bijspijkeren, is het wel handig om toch een pakket met een online theoriecursus te hebben. Je kunt dan de theoriestof er makkelijk bijpakken en leren wat je moet leren om de volgende keer wel de examenvragen over dat onderwerp goed te beantwoorden.

Hoe lang duurt het voordat je de taxi theoriestof geleerd hebt?

Onze complete taxi theoriecursus bestaat uit 12 hoofdstukken. Deze kun je redelijk snel maken omdat elk hoofdstuk alleen de belangrijkste theoriestof bevat. Als je een beetje je best doet, dan kun je elk hoofdstuk binnen twintig minuten doornemen. Doe je dus 12 (hoofdstukken) keer 20 (minuten), dan kom je uit op de tijd die je nodig gaat hebben om de hele cursus te leren.

Je kunt er dus redelijk snel doorheen. Maar dat hoeft natuurlijk niet! Je kunt er ook even de tijd voor nemen. Laat de stof nog even op je inwerken en ga op een andere dag verder. De meeste van onze pakketten bieden je lang genoeg de tijd om het leerproces niet te hoeven overhaasten. Leer hoe je zelf wil leren!

Verder oefenen?

Het gratis hoofdstuk kun je zien als ‘demo’. Als je tevreden bent met de werking van ons theoriesysteem, dan kun je heel eenvoudig verder oefenen met onze complete theoriecursus bijvoorbeeld.

We bieden twee taxi theoriepakketten aan waarmee je kunt leren en oefenen voor je taxi theorie-examen. Het ene pakket is wat groter dan het andere pakket. Welk pakket voor jou geschikt is, hangt af van je huidige theoriekennis en de tijd die je nodig hebt om je goed voor te bereiden. Bekijk hier onze taxi theoriepakketten of klik op de knop hieronder.

Meer taxi theorie oefenen
Scroll naar boven