Over ons

Over Wegrijden.nl

De website Wegrijden.nl is opgericht om Nederlanders te helpen bij het behalen van hun theorie-examen. We zijn nu al jaren verder en we kunnen inmiddels met trots zeggen: dat is ons gelukt! Wij hebben in al die tijd al duizenden mensen geholpen met slagen voor hun theorie.

En oefenen voor het theorie-examen is echt niet de leukste bezigheid van onze klanten. Dat weten wij als geen ander. Er zijn zo veel leukere dingen te bedenken om te doen. Maar het theorie-examen is nu eenmaal een verplicht onderdeel als je je rijbewijs wilt halen. Om het dan toch zo leuk mogelijk te houden, voelen wij het als onze plicht om ervoor te zorgen dat onze leermiddelen voor hoge slagingspercentages zorgen. Dan zijn onze klanten er in ieder geval snel vanaf!

Wij staan voor goede kwaliteit theorieproducten

Om goede kwaliteit leerproducten te leveren, werken wij zeer nauw samen met uitgeverij VekaBest. VekaBest bestaat inmiddels al langer dan 50 jaar en heeft in al die tijd al meer dan 4 miljoen mensen laten slagen voor hun theorie. Een duizelingwekkend hoog aantal! Deze samenwerking zorgt ervoor dat onze producten altijd van topkwaliteit zijn, het hele jaar door. Wij willen dat onze producten altijd up-to-date zijn met de laatste eisen van het CBR en met de nieuwste verkeersregels. Want wij weten dat het CBR ook snel de examens aan kan passen. Dus wij moeten onze leermiddelen daar ook snel op aangepast hebben! Want alleen dan kunnen wij onze slagingspercentages zo hoog mogelijk houden.

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Daarom durven wij ook te zeggen: ben je niet tevreden? Dan krijg je van ons het geld terug.

Over onze klantenservice…

Heb je een vraag over een van onze producten of wil je graag iets anders weten? Neem dan graag eerst een kijkje op onze ‘veelgestelde vragen’-pagina. Op die pagina vind je een verzameling aan vragen en antwoorden die wij vaak binnenkrijgen. Wil je weten hoe je kunt inloggen met je inlogcode? Kijk dan eens naar onze pagina met uitleg over ‘aanmelden en inloggen’. Wordt jouw vraag op die pagina’s niet beantwoord? Geen probleem! Je kunt ons altijd een berichtje sturen via het contactformulier of via het e-mailadres onderaan deze pagina.

Over onze bedrijfsgegevens…

Wegrijden.nl
Haparandadam 2
1013AK Amsterdam
(dit is geen bezoekadres, wij leveren alleen via internet)

KvK nummer:
80009360

Inter­net:
www.wegrijden.nl

E-mail:
[email protected]

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Goed bezig!

Heel goed dat je aan het oefenen bent met onze gratis e-learning. Hopelijk ben je tevreden met de manier waarop je bij ons kunt oefenen voor je theorie.

Ben je er klaar voor om echt aan de slag te gaan met je theorie? Koop dan een theoriepakket op deze pagina en start direct!

Door met oefenen

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Gratis theorie-examen gemaakt

Gefeliciteerd met het afronden van je gratis theorie-examen!

Of je nu geslaagd bent of niet, elke keer dat je oefent, leer je meer. Op deze pagina vind je examenpakketten waarmee je je nog beter kunt voorbereiden op je theorie-examen. Start direct en verhoog je kans om te slagen!

Door met oefenen