Camper theorieboek

Oefen voor je camper theorie met onze online camper theorieboeken. Deze zijn heel makkelijk online te lezen op de computer, tablet of telefoon.

Zonder 'Code 95'
Met 'Code 95'

Basispakket

Camper Online Small

€ 49,95

Geschikt voor Rijbewijs C1 en C

1 maand e-learning RVM1-C(1)

7,5 uur examentraining RVM1-C(1)

Meeste waar voor je geld

Camper Online Large

€ 64,95 € 99,-

Geschikt voor Rijbewijs C1 en C

2 maanden e-learning RVM1-C(1)

12,5 uur examentraining RVM1-C(1)

Wij gebruiken altijd de nieuwste technieken voor onze online camper theorieboeken

Ben je op zoek naar een camper theorieboek? Zoek niet verder. Wij hebben de populairste camper theorieboeken omgezet naar digitale online theorieboeken waarmee je de theorie heel eenvoudig kunt leren.

Ben je bekend met het lezen van een online theorieboek? Of is dat nieuw voor je? Het maakt niet uit. Want de techniek spreekt voor zich. Je kan heel eenvoudig door het boek bladeren, vanuit de inhoudsopgave snel naar een bepaald gedeelte van het boek navigeren, je kunt zelfs woorden in het boek opzoeken met de ingebouwde zoekfunctie, en ga zo maar door.

En omdat het hier om interactieve camper theorieboeken gaat, heb je ook nog eens video's en mini-quizjes in het boek. Die maken leren nog veel makkelijker en leuker!

Kortom: leren met een online theorieboek heeft veel voordelen ten opzichte van leren met een fysiek boek. Een aantal voorbeelden:

Altijd en overal bij je (op je telefoon, tablet of computer)

Met zoekfunctie zoeken in boek

Je kennis testen op mini-quizjes

Video's

Camper theorieboek

Deze camper theorieboeken tref je aan in jouw theorieaccount

Hieronder kun je zien welke online camper theorieboeken je moet leren ter voorbereiding op je camper theorie-examen(s). Klik op 'Zonder Code 95' als je je camper rijbewijs niet beroepsmatig wil gebruiken. En op 'Met Code 95' als je deze wél beroepsmatig wil gebruiken.

Zonder 'Code 95'
Met 'Code 95'

Dit wordt ook wel het ‘M1’-examen genoemd. Bij dit theorie-examen ligt de nadruk op de verkeersregels en je kennis van de techniek, het vervoeren van lading en de wetgeving die bestaat omtrent het bijhouden van administratie.

Dit theorie-examen bestaat uit 65 vragen die je in 80 minuten moet beantwoorden. Je slaagt als je 52 punten haalt.

camper-theorieboek-examentraining

Ook onderdeel van elk pakket: examentraining

Met de camper theorieboeken kun je de theorie leren. De camper theorie wordt in zo'n boek heel goed aan je uitgelegd. Maar als je de camper theorieboeken goed hebt doorgelezen, hoe weet je dan of je ook klaar bent voor het examen? Dat is simpel: door online camper examens te maken. En wij hebben het voor jou eenvoudig gemaakt door onze camper examentraining onderdeel te maken van al onze camper theoriepakketten.

Voor elk camper theorieboek hebben wij een aparte examentraining aan het account toegevoegd. Hiermee kun je dus flink aan de slag met camper examens oefenen!

Veel meer dan alleen kale tekst

Elk camper theorieboek is verrijkt met foto's, voorbeelden, illustraties en een kristalheldere uitleg. Het is absoluut niet een saai stuk tekst waar je jezelf doorheen moet worstelen, zoals dat bij heel veel camper leermiddelen van andere aanbieders wel het geval is! We hebben de stof zo leuk mogelijk gemaakt. Dat maakt leren een stuk minder vervelend.

camper-theorieboek-meer-dan-tekst
Camper theorieboek verder oefenen

Vandaag nog oefenen

Koop je vandaag een camper theoriepakket op deze site? Dan kun je ook gelijk aan de slag. Wij versturen je direct na betaling een toegangscode per e-mail waarmee je een account kunt aanmaken.

Je hoeft dus niet dagen te wachten tot je een camper theorieboek in je brievenbus vindt. Bij Wegrijden.nl kun je altijd direct oefenen!

Veelgestelde vragen

We verzamelen op Wegrijden.nl veel informatie over het theorie-examen en het oefenen daarvoor. Deze pagina bevat informatie over ons camper theorieboeken. Toch komen er af en toe toch nog vragen binnen. Om het jou makkelijk te maken, hebben we de meest gestelde vragen hieronder voor je verzameld met daarbij ons antwoord.

Scroll naar boven