Camper theorieboek

Oefen voor je camper theorie met onze online camper theorieboeken. Deze zijn heel makkelijk online te lezen op de computer, tablet of telefoon.

Zonder 'Code 95'
Met 'Code 95'

Basispakket

Camper Online Small

€ 97,25

Geschikt voor Rijbewijs C1 en C zonder 'Code 95'

1 maand e-learning RV1 Verkeer

1 maand e-learning RV1 Techniek (+ light-versie)

1 maand e-learning R2C

7 uur examentraining RV1 (+ RV1 light)

7 uur examentraining R2C

Meeste waar voor je geld

Camper Online Large

€ 197,25 € 229,95

Geschikt voor Rijbewijs C1 en C zonder 'Code 95'

3 maanden e-learning RV1 Verkeer

3 maanden e-learning RV1 Techniek (+ light-versie)

3 maanden e-learning R2C

14 uur examentraining RV1 (+ RV1 light)

14 uur examentraining R2C

Wij gebruiken altijd de nieuwste technieken voor onze online camper theorieboeken

Ben je op zoek naar een camper theorieboek? Zoek niet verder. Wij hebben de populairste camper theorieboeken omgezet naar digitale online theorieboeken waarmee je de theorie heel eenvoudig kunt leren.

Ben je bekend met het lezen van een online theorieboek? Of is dat nieuw voor je? Het maakt niet uit. Want de techniek spreekt voor zich. Je kan heel eenvoudig door het boek bladeren, vanuit de inhoudsopgave snel naar een bepaald gedeelte van het boek navigeren, je kunt zelfs woorden in het boek opzoeken met de ingebouwde zoekfunctie, en ga zo maar door.

En omdat het hier om interactieve camper theorieboeken gaat, heb je ook nog eens video's en mini-quizjes in het boek. Die maken leren nog veel makkelijker en leuker!

Kortom: leren met een online theorieboek heeft veel voordelen ten opzichte van leren met een fysiek boek. Een aantal voorbeelden:

Altijd en overal bij je (op je telefoon, tablet of computer)

Met zoekfunctie zoeken in boek

Je kennis testen op mini-quizjes

Video's

Camper theorieboek

Deze drie camper theorieboeken tref je aan in jouw theorieaccount:

Camper theorieboek: RV1 Verkeer

RV1 Verkeer staat volledig in het teken van de verkeersregels en de verkeersborden. Je leert hierin onder andere welke risico's je loopt als je achter het stuur zit en hoe je deze risico's kunt minimaliseren. Ook leer je van alles over de gedragsregels op de openbare weg, over voorrang geven en nemen, over de verkeerstekens op de weg, over inrichtings- en gebruikseisen van het voertuig dat je wilt besturen, je leert wat over de relevante wet- en regelgeving en je leert de verkeerborden aan de hand van een verkeersbordenregister.

Camper theorieboek RV1 Techniek

Bij RV1 Techniek worden er allerlei technische onderwerpen behandeld. Er wordt bijvoorbeeld uitgelegd hoe een dieselmotor werkt, hoe een voertuig wordt aangedreven, welke onderdelen er in een voertuig voor zorgen dat het voertuig een goede en veilige wegligging heeft, hoe de remmen van het voertuig werken en met welke remsystemen het voertuig meestal is uitgerust. Ook leert je hoe het centrale smeersysteem en het elektrische systeem werkt en hoe je het belangrijkste functionaliteiten van het voertuig kunt controleren aan de hand van controlehandelingen en hoe je (waar nodig) onderhoud kunt uitvoeren.

Camper theorieboek: R2C, V2C en V3C

Dit camper theorieboek bevat zowel de inhoud voor het R2C, V2C als het V3C theorie-examen. Dit boek gaat het vooral over administratie. Welk deel van het boek je moet leren voor jouw examen, hangt er vanaf of je wel of geen 'code 95' nodig hebt. Dit heb je nodig als je beroepsmatig wilt gaan rijden. R2C moet je lezen als je niet-beroepsmatig rijdt, en V2C en V3C als je wel beroepsmatig wilt rijden. In het boek staat uiteraard duidelijk aangeven welke informatie voor jou belangrijk is.

camper-theorieboek-examentraining

Ook onderdeel van elk pakket: examentraining

Met de camper theorieboeken kun je de theorie leren. De camper theorie wordt in zo'n boek heel goed aan je uitgelegd. Maar als je de camper theorieboeken goed hebt doorgelezen, hoe weet je dan of je ook klaar bent voor het examen? Dat is simpel: door online camper examens te maken. En wij hebben het voor jou eenvoudig gemaakt door onze camper examentraining onderdeel te maken van al onze camper theoriepakketten.

Voor elk camper theorieboek hebben wij een aparte examentraining aan het account toegevoegd. Hiermee kun je dus flink aan de slag met camper examens oefenen!

Veel meer dan alleen kale tekst

Elk camper theorieboek is verrijkt met foto's, voorbeelden, illustraties en een kristalheldere uitleg. Het is absoluut niet een saai stuk tekst waar je jezelf doorheen moet worstelen, zoals dat bij heel veel camper leermiddelen van andere aanbieders wel het geval is! We hebben de stof zo leuk mogelijk gemaakt. Dat maakt leren een stuk minder vervelend.

camper-theorieboek-meer-dan-tekst
Camper theorieboek verder oefenen

Vandaag nog oefenen

Koop je vandaag een camper theoriepakket op deze site? Dan kun je ook gelijk aan de slag. Wij versturen je direct na betaling een toegangscode per e-mail waarmee je een account kunt aanmaken.

Je hoeft dus niet dagen te wachten tot je een camper theorieboek in je brievenbus vindt. Bij Wegrijden.nl kun je altijd direct oefenen!

Veelgestelde vragen

We verzamelen op Wegrijden.nl veel informatie over het theorie-examen en het oefenen daarvoor. Deze pagina bevat informatie over ons camper theorieboeken. Toch komen er af en toe toch nog vragen binnen. Om het jou makkelijk te maken, hebben we de meest gestelde vragen hieronder voor je verzameld met daarbij ons antwoord.

Scroll naar top