Camper theorie examen oefenen

Oefen thuis met alle camper theorie-examens

Zonder 'Code 95'
Met 'Code 95'

Basispakket

7,5 uur camper examentraining

€ 31,50

Geschikt voor Rijbewijs C1 en C zonder 'Code 95'

7,5 uur examentraining RVM1-C(1)

Meeste waar voor je geld

12,5 uur camper examentraining

€ 49,95 € 59,95

Geschikt voor Rijbewijs C1 en C zonder 'Code 95'

12,5 uur examentraining RVM1-C(1)

Camper theorie examen oefenen

Om in een camper te mogen rijden, moet je bij het CBR slagen voor het theorie-examen. Op deze pagina vind je een camper examenpakket waarmee je je kunt voorbereiden op dit camper theorie-examen.

Het vinden van het juiste pakket is ontzettend eenvoudig! Allereerst moet je de keuze maken tussen 'met Code 95' of 'zonder Code 95'. Code 95 gebruik je als je beroepsmatig in je camper wilt rijden. Doe je dat niet? Dan hoef je dus ook geen Code 95 te hebben!

En de volgende keuze is of je een kleiner of een groter camper examenpakket wil. Koop je een wat groter examenpakket, dan kun je meer examens oefenen en krijg je meer waar voor je geld (je betaalt minder per examen). Mocht je examentegoed op raken dan kun je altijd nog je examentegoed opwaarderen binnen je account. Je kunt dus altijd verder met oefenen!

Camper theorie examen oefenen

Welke camper examens zijn er?

'Code 95' heb je alleen nodig als je het C1 of C rijbewijs (benodigd voor camper) beroepsmatig gaat gebruiken. Lees in onderstaande tabel af welk(e) theorie-examen(s) je moet halen om in een camper te kunnen rijden.

Zonder 'Code 95' Met 'Code 95'
RVM1-C(1)RVM1-C(1)
VM2-C
VM3-C
Camper examen oefenen

Alle vraagtypen camper examens

Als je bent ingelogd voor je camper examenpakket, dan zie je dat de examens zijn opgebouwd uit verschillende 'vraagtypen'. Je hebt uiteraard de standaard examenvraag waarbij je 'ja' of 'nee' moet antwoorden. Maar je hebt tegenwoordig op het echte examen ook hele andere soorten vragen, zoals de 'sleepvraag', waarbij je een antwoord naar de goede plaats moet slepen.

Bij het ontwikkelen van de camper examentraining, hebben we uiteraard heel goed gelet op de officiële examens en de vraagtypen die daarin voorkomen. Deze gebruiken wij voor onze examens ook. Op die manier oefen je thuis op een hele realistische manier voor je camper theorie-examen.

Echte camper theorievragen, echte camper theorie antwoorden

Alleen op Wegrijden.nl oefen je met de nieuwste camper theorievragen. Wij houden nauwlettend in de gaten welke examenvragen er in het echte examen zitten en verwerken deze in de camper examentraining. En zoals we bij elke examenvraag doen, schrijven we er ook een duidelijke antwoordmotivatie bij. Deze is voor jou heel leerzaam omdat het jou vertelt waarom een bepaalde vraag goed of fout is.

Camper examens

Bereid je voor op het echte camper examen

Je kunt leren wat je wil, maar je komt er thuis moeilijk achter of je klaar ben voor het 'echte' examen zonder dat je een aantal online camper examens maakt. Wegrijden.nl helpt je hierbij.

Want wij vinden online examens maken een cruciaal onderdeel van elke theorievoorbereiding. Het maken van online examens heeft vele voordelen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Je komt in een 'examenritme'
  • Je leert omgaan met de tijdsdruk
  • Je onthoudt een aantal vragen met bijbehorende antwoorden (handig voor op het echte examen)
  • Je leert de manier begrijpen waarop de theoriestof wordt omgezet naar examenvragen

Gratis als proef: camper e-learning

In elk camper examenpakket vind je gratis een aantal e-learningmodules om uit te proberen. Deze sluiten goed aan op de examentraining. Mocht het dus echt niet lukken om te slagen voor die examens, dan kun je altijd nog je account opwaarderen en deze e-learningmodules eraan toevoegen. Je kunt dan de theoriestof nog eens doornemen in de hoop dat je de examens daarna beter maakt.

Camper examen elearning
Scroll naar boven