Uitleg aanmelden en inloggen

Inloggen met een theoriecode op Wegrijden.nl

Heb je op Wegrijden.nl een toegangscode gekocht en wil je weten hoe je met die code een account kunt aanmaken? Lees dan deze pagina. Op deze pagina krijg je een uitleg ‘in stappen’. Als je elke stap volgt, heb jij straks eenvoudig een theorie-account. En gelukkig is het allemaal niet zo ingewikkeld!

Heb je nog geen toegangscode en wil je wel oefenen? Kijk dan eens rond op Wegrijden.nl en kies een pakket dat bij je past. Je hebt pakketten in allerlei soorten en maten. Er zit dus ook voor jou vast wel iets tussen!

Als je al wel een theoriecode gekocht hebt, dan kun je hieronder lezen hoe je daarmee een account kunt aanmaken.

Stap 1: Check je e-mail voor je toegangscode

Alle producten die je op Wegrijden.nl kunt kopen, zijn gekoppeld aan een toegangscode. Deze toegangscode sturen wij automatisch direct nadat er een bestelling bij ons is binnengekomen. Als je dus een product op Wegrijden.nl bestelt, krijg je binnen een paar seconde een toegangscode binnen per e-mail.

Check dus vooral je e-mail. Daarin vind je jouw toegangscode. Wat ook handig kan zijn, is om deze toegangscode ergens op te schrijven zodat je er altijd makkelijk bij kunt. Maar gelukkig heb je je toegangscode alleen nodig voor het aanmaken van een theorie-account.

Stap 2: Registreer je toegangscode

Je gebruikt de toegangscode uit de e-mail voor het aanmaken van een account. Zorg dus dat je je toegangscode bij de hand hebt, en ga naar de volgende link:

Op die pagina tref je een blauw inlogvlak. Je voert op die pagina je toegangscode in onder het kopje ‘Eerste keer aanmelden online leren’. Druk dan op de pijl naast dat invoerveld.

Als je dat gedaan hebt, dan kom je op een pagina terecht waarin je je persoonlijke gegevens in moet vullen. Verzin hierbij ook een gebruikersnaam en een wachtwoord dat je goed kunt onthouden. Schrijf deze ook ergens op zodat je het niet vergeet.

Als je alles hebt ingevuld, kun je je account definitief aanmaken. Vanaf dat moment kun je altijd inloggen met de gebruikersnaam en met het wachtwoord dat je op deze pagina gekozen hebt. Je toegangscode heb je vanaf dat moment niet meer nodig.

Stap 3: Inloggen!

Als je vanaf nu wil inloggen op de theorieportal van Wegrijden.nl, dan kun je altijd terecht op deze pagina:

Voer in het blauwe veld je gebruikersnaam en wachtwoord in, en log in.

Hopelijk heb je wat aan deze uitleg gehad. Wij wensen je in ieder geval heel veel succes met oefenen!

Extra stap: zo gaat het bij het CBR

Als je alvast wilt weten hoe het straks bij het CBR eraan toegaat, dan is het wel een goed idee om naar de volgende YouTube-video te kijken:

Zie YouTube video:

YouTube video

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Goed bezig!

Heel goed dat je aan het oefenen bent met onze gratis e-learning. Hopelijk ben je tevreden met de manier waarop je bij ons kunt oefenen voor je theorie.

Ben je er klaar voor om echt aan de slag te gaan met je theorie? Koop dan een theoriepakket op deze pagina en start direct!

Door met oefenen

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Gratis theorie-examen gemaakt

Gefeliciteerd met het afronden van je gratis theorie-examen!

Of je nu geslaagd bent of niet, elke keer dat je oefent, leer je meer. Op deze pagina vind je examenpakketten waarmee je je nog beter kunt voorbereiden op je theorie-examen. Start direct en verhoog je kans om te slagen!

Door met oefenen