Scooter theorieboek

Alle scooter theorie verzameld in één supergoed scooter theorieboek

Basispakket

Scooter Online Small

€ 9,95

1 week online scooter theorieboek

1 uur online scooter examentraining

1 week online scooter theoriecursus

Meest gekozen

Scooter Online Medium

€ 24,95 € 49,95

2 weken online scooter theorieboek

5 uur online scooter examentraining

2 weken online scooter theoriecursus

Meeste waar voor je geld

Scooter Online Large

€ 34,95 € 69,95

4 weken online scooter theorieboek

10 uur online scooter examentraining

4 weken online scooter theoriecursus

De scooter theorie leer je het makkelijkst met een scooter theorieboek

Er is geen ander leermiddel waarmee je de scooter theorie zo makkelijk kunt leren als met een scooter theorieboek. Alleen een scooter theorieboek behandelt uitgebreid de theorie, en bevat afbeeldingen, illustraties en voorbeelden die de theorie nog makkelijker maken om te begrijpen én om te onthouden.

Dus wil je de scooter of bromfiets theorie leren en heb je daarvoor nog geen geschikt leermiddel gevonden? Kies een van de pakketten op deze pagina en ga aan de slag. Je krijgt direct na betaling een toegangscode dus je kunt meteen beginnen. Succes!

Het scooter theorieboek op een computer

Soms staat er 'bromfiets' en soms staat er 'scooter'... Hoe zit dat? Dat zit als volgt: het gaat allebei om hetzelfde. Officieel heet het het 'bromfiets AM rijbewijs' waarvoor je theorie wilt oefenen. Maar in de volksmond wordt er veel vaker gesproken over 'scooter theorie oefenen'. Vandaar dat wij die twee termen ook door elkaar heen gebruiken.

Voorbeeld inhoudsopgave scooter theorieboek

Alleen een online versie van het theorieboek?

Ja, wij hebben in al onze theoriepakketten een online versie van het theorieboek geplaatst. We verkopen niet (meer) het fysieke scooter theorieboek zoals je dat wel eens in de winkels hebt zien liggen. Daarvoor hebben wij een aantal belangrijke redenen:

  1. Een online theorieboek is altijd up-to-date! Zodra er iets wijzigt in de wet, passen wij het aan in het theorieboek. Je leert dus nooit met een verouderd theorieboek.
  2. Een online theorieboek is goedkoper in aanschaf! Ons goedkoopste theoriepakket is € 9,95 en voor een fysiek theorieboek betaal je vaak al meer dan € 25 euro. Tel uit je winst!
  3. Een online theorieboek heb je altijd bij je! Al onze theoriemiddelen zijn op elk apparaat met internettoegang te gebruiken. Dus ook op desktop, laptop, smartphone of tablet. Oefen dus waar je maar wil!

Online theorieboek: lezen wordt een feestje!

Stel dat je... iets in het boek leest waar je ook in het begin van het boek iets over gelezen had. Waar stond dat dan? Bij een online theorieboek vind je het eenvoudig terug met de slimme zoekmachine waarmee je elk woord eenvoudig op kunt zoeken. Je hoeft dus nooit meer te zoeken!

Stel dat je... wilt lezen zonder afgeleid te worden, dan zet je eenvoud de 'full-screen modus' aan. Hierdoor wordt het theorieboek over je volledige schermbreedte getoond. Dat is lezen zonder afgeleid te worden. Ideaal als je even snel vooruit wilt!

Stel dat je... wilt leren als je onderweg bent of als je ergens op moet wachten. Die tijd kun je dan ineens goed gebruiken! Log op je smartphone, tablet of laptop in op je persoonlijke theorieaccount en lees het scooter theorieboek. Daarmee besteed jij je tijd nuttig!

Blader door het scooter boek alsof je een echt boek leest!
Scooter theoriecursus, scooter examens en scooter boek

De perfecte combinatie: Online theorieboek, theoriecursus en examentraining!

Er zijn tal van leermiddelen waar je mee kunt oefenen, maar de perfectie combinatie blijft toch de online theoriecursus, het online theorieboek en de online examentraining. We leggen je graag uit waarom we dat vinden.

Online theorieboek
Hiermee leg je een goede basis van je theoriekennis. Je leert veel van de uitleg, de voorbeelden, de afbeeldingen en de illustraties. De theorie is heel toegankelijk opgeschreven waardoor je de theoriestof makkelijk kunt lezen. Het is dus een aanrader om met het scooter theorieboek te beginnen!

Online theoriecursus
De theoriecursus behandelt de theoriestof wat minder uitgebreid. Het gaat hierbij om snelheid: zo snel mogelijk de belangrijkste theoriestof leren. De cursus bestaat uit 14 hoofdstukken en elk hoofdstuk kun je in een kwartiertje afronden. Je gaat dus supersnel door de theorie heen!

Online examentraining
Hoe goed ken je de theoriestof al? Daar kom je snel genoeg achter als je een scooter theorie-examen maakt. Het doel is om van de 50 vragen er minimaal 44 goed te beantwoorden. Als dat je lukt: goed bezig! Als dat nog niet lukt, ook geen nood. Dan kun je gewoon het online theorieboek of de online theoriecursus erbij pakken om je zwakke punten te verbeteren. Op die manier werken alle drie de onderdelen dus perfect met elkaar samen!

Het scooter/bromfiets theorieboek bestaat uit...

Het boek bestaat uit 250 pagina's en is opgedeeld in 14 hoofdstukken. De complete scooter theorie wordt in het boek behandelt. En de nadruk ligt natuurlijk op de informatie die voor het theorie-examen belangrijk is.

Als je dit scooter theorieboek hebt doorgelezen, ben je al een heel eind op weg!

Het hele jaar door up-to-date!

Voor ons is kwaliteit het aller belangrijkst. En om de kwaliteit van onze leermiddelen op peil te houden, wordt er het hele hele jaar door met een team gewerkt om het theorieboek up-to-date te houden. Als je dus met ons scooter theorieboek oefent, dan weet je dat je oefent met de nieuwste versie van het boek. En dat is belangrijk omdat je niet oude verkeersregels wilt leren!

Snel aan de slag!

Je kunt eenvoudig vandaag nog beginnen met oefenen! Op deze pagina zie je drie theoriepakketten staan. Kies een van de drie pakketten en betaal veilig via internetbankieren. Wij sturen je automatisch na betaling een toegangscode op. Met die toegangscode kun je een account aanmaken op onze inlogpagina. Je kunt dus direct aan de slag. Succes met oefenen!

Wat is het verschil tussen een bromfiets of een scooter theorieboek?

Als je op internet gaat zoeken dan zul je zien dat de woorden 'scooter' en 'bromfiets' vaak door elkaar heen gebruikt worden. Het gaat hier allebei om het theorie-examen van het Rijbewijs AM. Dit rijbewijs zorgt ervoor dat je op een bromfiets mag rijden. Maar je mag er ook mee op een scooter rijden, en omdat de meeste mensen met dit rijbewijs voor een scooter gaat, wordt het ook wel een 'scooter theorieboek' genoemd in plaats van een 'bromfiets theorieboek'.

Maar het komt dus allebei op hetzelfde neer.

Al meer dan 4 miljoen geslaagden!

Onze theoriemiddelen hebben in 50+ jaar al gezorgd voor meer dan 4 miljoen geslaagden. Door al die ervaring weten wij heel goed hoe een theorieboek in elkaar moet zitten. Maar nog steeds leren we bij en nog steeds wordt het theorieboek elk jaar beter. Met trots kunnen we zeggen dat het ons theorieboek in Nederland al jarenlang als best verkochte bromfiets theorieboek verkocht wordt. Dat geeft ons de motivatie om door te gaan! En om ervoor te zorgen dat het volgende boek ook weer beter is dan de vorige!

Scroll naar boven