Auto theorieboek

Leer de theorie uit ons online auto theorieboek

Basispakket

Auto Online Small

€ 9,95

1 week online auto theorieboek

1 uur online auto examentraining

1 week online auto theoriecursus

Meest gekozen

Auto Online Medium

€ 24,95 € 49,95

2 weken online auto theorieboek

5 uur online auto examentraining

2 weken online auto theoriecursus

Meeste waar voor je geld

Auto Online Large

€ 34,95 € 69,95

4 weken online auto theorieboek

10 uur online auto examentraining

4 weken online auto theoriecursus

Auto theorieboek, online te lezen!

Leren met een auto theorieboek is een van de meest gekozen methodes om te slagen voor het auto theorie-examen. En dat is niet voor niets! Want alleen met een auto theorieboek kun je op je gemak de complete auto theorie leren, inclusief duidelijke uitleg, voorbeelden, afbeeldingen en illustraties. De theorie is in het auto theorieboek op zo'n manier beschreven dat het voor iedereen die het leest in een keer te begrijpen en te onthouden is. Dus wil je leren voor je auto theorie? Dan is leren met een auto theorieboek helemaal geen slecht idee!

En wat nu nog mooier is: wij hebben het auto theorieboek gedigitaliseerd zodat deze online in jouw account beschikbaar is. En deze digitale versie van het boek is niet alleen op je computer goed te gebruiken, je kunt het boek ook uitstekend lezen op je tablet of smartphone. Je hebt het boek dus overal bij je en je kunt waar je maar bent leren. Ideaal, toch?

Auto boek theorie examen
Oefenen met auto theorieboek

De online versie van het bestverkochte auto theorieboek van Nederland!

Elk leerpakket dat je op deze pagina kunt kopen bevat een 'online theorieboek'. Dit online theorieboek is de online versie van het VekaBest auto theorieboek. VekaBest is al langer dan 50 jaar dé uitgever op het gebied van verkeersleermiddelen in Nederland. En zij zijn dan ook verantwoordelijk voor het maken van dit auto theorieboek.

Het boek is geschreven door een heel team van verkeersdeskundigen, theorie-experts, fotografen en illustratoren. Daarnaast werken er ervaren tekstschrijvers aan het boek om de soms wat taaie theoriestof op een heldere en begrijpelijke manier op te schrijven. Door deze samenwerking van experts is dit al jarenlang het toonaangevende auto theorieboek in de Nederlandse theoriebranche. En wij hebben er groot vertrouwen in dat dat nog lang zo zal blijven. Onze klanten slagen na het lezen van dit boek makkelijk voor het theorie-examen en dat is waar het uiteindelijk om gaat!

Nog een voordeel van een online boek: altijd up-to-date met het CBR

Het gebeurt vaak dat de regering de verkeersregels wijzigt en dat het CBR om die reden een aantal theorievragen aan moet passen. Een gedrukt boek heeft dan als nadeel dat deze foute informatie bevat. Dat nadeel heb je niet bij een online boek: deze is 24/7 up-to-date met de laatste verkeersregels en eisen van het CBR.

Zodra er iets wijzigt bij het CBR, passen wij dit aan in het online theorieboek. Jij hebt dus binnen jouw account altijd een up-to-date boek waar je uit kunt leren. Dat beloven wij.

Altijd up-to-date met het CBR

Overal online te lezen, waar je ook bent

Geschikt voor desktop, laptop, tablet en smartphone

Auto theorieboek op een Macbook

Het auto theorieboek bevat alle 14 CBR categorieën

Het boek is geschreven aan de hand van 14 CBR categorieën. Deze categorieën worden in een logische volgorde na elkaar behandelt. Deze 14 CBR categorieën bevatten alle examenonderwerpen. Als je het boek dus gelezen hebt, weet je alles wat je moet weten om te kunnen slagen voor je auto theorie.

Het boek bevat 300 pagina's, waaronder veel pagina's met afbeeldingen en illustraties/voorbeelden. Deze maken het jou nog makkelijk om de theorie goed te kunnen leren.

Ook in elk pakket: online theoriecursus en examentraining

Elk pakket op deze pagina bevat toegang tot het nieuwste auto theorieboek. Maar het bevat ook een online theoriecursus en examentraining. Deze onderdelen maken het voor jou nog makkelijker om te slagen voor de auto theorie.

De online theoriecursus zorgt ervoor dat jij de theorie nog sneller kunt leren. Het bevat 14 zeer compacte hoofdstukken met alleen de belangrijkste theorieregels. Elk hoofdstuk behandel je in een kwartiertje dus je vliegt er doorheen! Daarnaast bevat elk pakket examentraining waarmee jij thuis aan de slag kunt met zeer realistische theorie-examens die sterk vergelijkbaar zijn met de examens van het CBR.

Direct een toegangscode

Als je een van de pakketten op deze pagina koopt, dan krijg je van ons direct per e-mail een toegangscode toegestuurd. Met die code kun je eenvoudig een account aanmaken. Binnen je account heb je toegang tot het online auto theorieboek, maar ook tot examentraining waarmee je examens kunt oefenen en tot onze online theoriecursus.

Je kunt altijd met je account blijven inloggen, waar je ook bent en op welk apparaat je ook wilt oefenen. Wil je thuis op je laptop oefenen? Dan kan dat. Maar ook als je in de trein zit of als je even niets te doen hebt. Jouw account is altijd beschikbaar. Oefen dus waar je maar wil.

Al 4 miljoen geslaagden!

Door de jaren heen hebben onze theorieproducten al voor 4 miljoen geslaagden gezorgd. Ontzettend veel mensen hebben dus baat gehad bij de verkeersleermiddelen van VekaBest toen zij bezig waren met het halen van het rijbewijs. Wij helpen jou ook graag bij het slagen voor je theorie. Stort je in de auto theorie met onze producten, wij zorgen ervoor dat jij slaagt. Succes!

Scroll naar boven