CBR informatie en CBR locaties

Alle CBR examenlocaties in Nederland

In Nederland worden de theorie-examens afgenomen door het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (oftewel: het CBR). Het CBR heeft door heel Nederland examenlocaties beschikbaar. Als je dus klaar bent voor het theorie-examen, dan kun je dus in veel gevallen terecht bij een CBR locatie bij jou in de buurt.

CBR locatie zoeken

Om het jou makkelijker te maken om een CBR locatie bij jou in de buurt te vinden, hebben we een handig overzicht gemaakt met alle locaties van het CBR in Nederland. De verschillende locaties zijn ingedeeld per provincie. Dus woon je bijvoorbeeld in Noord-Holland? Dan kun je terecht bij een CBR locatie in Alkmaar, Amsterdam en Haarlem.

Alle CBR locaties die het theorie-examen afnemen:

CBR Zeeland

Examen reserveren bij examenlocatie?

Let op: Wil je je theorie-examen reserveren? Doe dit dan altijd via de officiële CBR website. Er zijn op internet genoeg websites te vinden die het ook ‘voor jou’ willen doen, maar zij vragen daar vaak extra geld voor. En dat is zonde, want zelf je theorie reserveren is heel simpel!

Kom je er toch niet uit? Dan kun je ook altijd onze pagina lezen waarop staat beschreven hoe je je theorie-examen moet aanvragen. Kijk op CBR theorie examen aanvragen voor meer informatie over de aanvraag procedure.

Voorbereiden op het examen?

Op deze site vind je genoeg informatie over het theorie-examen. Je leest hoe je het examen kunt reserveren, wat je mee moet nemen, etc. Maar deze site is vooral gericht op de voorbereiding van het (lastige) CBR theorie-examen. En mocht je je nog niet goed voorbereid hebben, dan is het aan te raden om eens te kijken naar onze gratis examens. Deze geven jou snel (en gratis) een goed beeld van jouw huidige theorieniveau. Succes!

Scroll naar boven