CBR Deventer

CBR Examencentrum Deventer

Wij willen net als jij dat je goed voorbereid jouw examen in gaat. Een belangrijk deel hiervan is dat je op tijd komt en dat je rustig binnen komt. Daarom hebben wij hier alle informatie die je nodig hebt over examencentrum Deventer voor je op een rijtje gezet.

Informatie over het examencentrum Deventer:

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie: gratis auto theorie, gratis motor theorie, gratis scooter theorie, gratis taxi theorie, gratis trekker theorie, gratis camper theorie, gratis vrachtwagen theorie of gratis bus theorie.

Theorie examen inplannen/aanvragen

Het examencentrum CBR Deventer is open van 8:30 uur tot 16:30 uur en tussen die tijden kun je dus een examen afnemen. Het is hierbij niet mogelijk om zomaar binnen te lopen. Je moet een theorie examen inplannen en dat kan je doen op twee manieren. Je kan dit zelf online doen via 'MijnCBR'. Je logt hier in en krijgt dan de mogelijkheid om een examen in te plannen op een locatie en datum. Zo kan je makkelijk zelf kiezen wat voor jou goed uitkomt. Je kunt deze ook direct online betalen. Wij hebben een pagina gemaakt waarop staat beschreven hoe je het examen kunt aanvragen.

Daarnaast kun je aan jouw rijschool vragen om dit voor je in te plannen. Vraag wel even na of ze hiervoor extra kosten in rekening brengen.

Kom op tijd bij examencentrum CBR Deventer

Wij raden je aan om een dag van tevoren al te gaan bekijken hoe lang de reistijd is. Zo kom je niet voor verrassingen te staan op de dag zelf. Het is allemaal al spannend genoeg. Hou er daarnaast rekening mee dat het druk kan zijn met parkeren of dat er iets mis kan gaan met het OV. Plan daarom altijd net wat meer reistijd in.

Wat wij altijd aanraden is om vroeg te komen voor jouw examen. Zo kun je rustig jouw spullen opbergen in een kluis en nog even wat drinken vooraf. Het is niet prettig om naar binnen te moeten rennen met nog maar een paar minuten voordat jouw examen begint. Het kan alsnog gebeuren dat je te laat bent. Meld je dan even bij de balie en vraag of het mogelijk is dezelfde dag nog jouw examen te doen. Als dit niet meer kan dan ga je helaas met lege handen naar huis en zal je een nieuwe afspraak moeten inplannen.

Ga voorbereid jouw examen in

Neem je geluk niet op de som en ga goed voorbereid jouw examen in bij examencentrum CBR Deventer. Zo is de kans dat je in een keer slaagt het grootst!

Ook is het belangrijk om een goede kennis te hebben van de theorieregels omdat je straks aan het verkeer wilt deelnemen. Je wilt niet in een ongeluk terechtkomen omdat je de regels niet kent. En je wilt ook geen ongeluk veroorzaken!

Wij bieden theorieboeken aan waarin je werkelijk alles vindt wat je moet weten. Als je niet graag uit boeken leert, dan zijn de online theoriepakketten wel wat voor jou. Ook hiermee leer je alles om veilig de weg op te kunnen gaan nadat je geslaagd bent. Ben jij helemaal klaar met leren? Ontdek dan of je klaar bent voor jouw echte examen door online theorie examens te maken. Alleen zo weet je wat jouw kans is om te slagen bij examencentrum CBR Deventer.

Scroll naar boven