CBR Deventer

CBR examencentrum Deventer

Om je optimaal voor te bereiden op je theorie-examen hebben we alle essentiële informatie over het CBR examencentrum in Deventer overzichtelijk voor je samengesteld.

Informatie over het examencentrum CBR Deventer:

Het CBR centrum in Deventer is bekend om zijn doeltreffende aanpak en klantgerichte benadering. Of je nu binnenkort je theorie-examen hier wilt doen of gewoon meer wilt weten, je vindt hier alle nuttige details.

Adres:
Duisburgstraat 10, 7418BK Deventer
Telefoonnummer: 088 227 77 00

Link naar Google Maps:
Google Maps

Link voor OV route:
9292.nl

Gratis oefenen?

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie:

Theorie-examen inplannen

Het CBR examencentrum in Deventer is geopend van 8:30 tot 16:30 uur. Je kunt niet spontaan binnenlopen; het examen moet vooraf worden ingepland. Dit kan online via “MijnCBR” of via je rijschool. Kijk hier voor meer informatie over het aanvraagproces.

Tips voor een soepele examendag

Controleer de reistijd een dag van tevoren en houd rekening met mogelijke vertragingen. Door ruim op tijd te komen, kun je rustig aan de dag beginnen en je optimaal concentreren op je examen. Mocht je toch vertraging oplopen, neem dan contact op met het examencentrum.

Bereid je goed voor

Een solide voorbereiding verhoogt de kans op slagen. Naast kennis van de theorieregels draagt dit bij aan jouw veiligheid en die van anderen in het verkeer. Wij bieden diverse leermaterialen en online lespakketten aan. Test je kennis met onze oefenexamens en meet je slagingskans.

BEGIN VANDAAG NOG

Starten met theorie oefenen is heel simpel

Kies jouw categorie hieronder:

7,8

Wegrijden.nl wordt door klanten beoordeeld met
een 7,8 uit 2.299 beoordelingen!

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Goed bezig!

Heel goed dat je aan het oefenen bent met onze gratis e-learning. Hopelijk ben je tevreden met de manier waarop je bij ons kunt oefenen voor je theorie.

Ben je er klaar voor om echt aan de slag te gaan met je theorie? Koop dan een theoriepakket op deze pagina en start direct!

Door met oefenen

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Gratis theorie-examen gemaakt

Gefeliciteerd met het afronden van je gratis theorie-examen!

Of je nu geslaagd bent of niet, elke keer dat je oefent, leer je meer. Op deze pagina vind je examenpakketten waarmee je je nog beter kunt voorbereiden op je theorie-examen. Start direct en verhoog je kans om te slagen!

Door met oefenen