CBR Utrecht

CBR Examencentrum Utrecht

Informatie over het CBR examencentrum Utrecht:
CBR Utrecht
Mississippidreef 151, 3565CE Utrecht
Telefoonnummer: 088 227 77 00

Link naar Google Maps: https://www.google.nl/maps/dir//Mississippidreef+151,+3565+CE+Utrecht/@52.1236634,5.0840852,17z/data=!4m8!4m7!1m0!1m5!1m1!1s0x47c66faad73c0a37:0x3edebd0b97765a9f!2m2!1d5.0862792!2d52.1236634

Check de route met het openbaar vervoer via 9292.nl:
https://9292.nl/?naar=utrecht_mississippidreef-151

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie: gratis auto theorie, gratis motor theorie, gratis scooter theorie, gratis taxi theorie, gratis trekker theorie, gratis camper theorie, gratis vrachtwagen theorie of gratis bus theorie.

Openingstijden bij CBR Utrecht

Elke locatie van het CBR in heel Nederland hanteert dezelfde vaste openingstijden: 8:30 tot en met 16:30.

Tussen deze twee tijden kun je dus gewoon binnenlopen om vragen te stellen. Het aanvragen van een gezondheidsverklaring kun je niet bij het CBR Utrecht regelen.

Voor het maken van een examen kun je uiteraard niet zomaar binnenlopen. Je moet eerst een datum inplannen door een examen aan te vragen. Na het aanvragen krijg je een bevestigingsmail van je afspraak. Bewaar deze goed en blokkeer de datum goed in je agenda. Daarna hoef je alleen nog te oefenen!

Kom op tijd voor jouw examen!

Als je gereserveerd hebt bij examencentrum CBR Utrecht, krijg je een mail waarin de tijd staat van jouw examen. Zorg ervoor dat je ruim op tijd aankomt bij het examencentrum. Dan heb je de ruimte om onderweg nog wat vertraging op te lopen. Op tijd komen is vooral bij een examen van belang, omdat je niet gestrest wil beginnen aan het examen. Onder die omstandigheden is het lastig presteren!

Als je toch te laat komt, is er wellicht nog ruimte om diezelfde dag op dezelfde locatie op een andere tijd alsnog het examen te maken. Maar daar kun je niet vanuit gaan. Ons advies is dus: kom op tijd! En mocht je plannen maken na het examen, weet dan dat je ongeveer 40 minuten kwijt bent aan het maken van het examen.

Het aanvragen van een examen bij examencentrum CBR Utrecht

Het examen moet eerst aangevraagd worden. Dat doe je via je rijschool of zelf via ‘Mijn CBR’. Via ‘Mijn CBR’ kun je zelf inloggen en het examen aanvragen. Je kunt dan zelf een locatie kiezen (bij jou in de buurt) en zelf een datum en tijd. Als je het via je rijschool laat aanvragen, ben je vaak iets duurder uit. Een rijschool kan namelijk administratiekosten rekenen. Vraag hiernaar bij je rijschool of regel het dus zelf!

Ga goed voorbereid je examen in

Op Wegrijden.nl vind je al het theoriemateriaal dat je nodig hebt om goed te presteren bij het CBR Utrecht. Op deze site vind je een steengoede online theoriecursus, een online theorieboek en uitstekende online examentraining. Deze drie elementen vormen de basis voor een geslaagde voorbereiding.

Neem een kijkje bij onze pagina over onze online theorieproducten. Op die pagina kun je een categorie kiezen (auto, motor en bromfiets). Wij helpen je graag slagen voor je examen bij CBR Utrecht of bij een van de andere CBR locaties.

Scroll naar boven