CBR Utrecht

CBR examencentrum Utrecht

In de buurt van ‘Oud Zuilen’ in Utrecht vind je het CBR examencentrum, de plek waar je terecht kunt voor verschillende theorie-examens.

Informatie over het CBR examencentrum Utrecht:
Adres: Mississippidreef 151, 3565CE Utrecht
Telefoonnummer: 088 227 77 00

Link naar Google Maps:
Google Maps

Check de route met het openbaar vervoer via 9292.nl:
9292.nl

Gratis oefenen?

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie:

Openingstijden bij CBR Utrecht

Ongeacht waar je je in Nederland bevindt, de openingstijden van het CBR zijn uniform: van 8:30 tot 16:30. Binnen deze tijdsvenster kun je binnenstappen voor vragen. Let wel, het regelen van een gezondheidsverklaring is hier niet mogelijk. Voor examens is vooraf reserveren essentieel. Na je reservering ontvang je een bevestigingsmail. Zorg ervoor dat je deze goed bewaart en markeer de datum duidelijk in je agenda. Het enige dat je daarna nog moet doen, is oefenen.

Kom op tijd voor jouw examen!

Een tijdige aankomst bij het examencentrum is cruciaal. Je ontvangt een mail met de exacte tijd van je examen. Plan voldoende tijd in voor onverwachte vertragingen; je wilt immers ontspannen aan je examen beginnen. Mocht je toch vertraagd zijn, dan is er misschien nog een kans om later op de dag het examen te maken, maar daar kun je niet op rekenen. We raden daarom sterk aan om tijdig aanwezig te zijn. Gemiddeld neemt een examen ongeveer 40 minuten in beslag.

Het aanvragen van een examen bij examencentrum CBR Utrecht

Voordat je examen kunt doen, moet je het eerst aanvragen. Dit kan direct via ‘Mijn CBR’ of via je rijschool. Direct inloggen en aanvragen via ‘Mijn CBR’ geeft je de vrijheid om zelf een locatie, datum en tijd te kiezen. Via een rijschool kunnen er extra administratiekosten bijkomen. Informeer daarom bij je rijschool of regel het zelf.

Ga goed voorbereid je examen in

Wegrijden.nl is jouw one-stop-shop voor al het theoriemateriaal dat je nodig hebt voor een succesvol examen bij het CBR Utrecht. Met onze uitgebreide online theoriecursus, een diepgaand online theorieboek en uitgebreide online examentraining leg je de perfecte basis. Ontdek meer over onze online theorieproducten. Hier vind je materialen voor verschillende theoriecategorieën. We ondersteunen je graag in je voorbereiding, of je nu examen doet in Utrecht of een andere CBR locatie.

BEGIN VANDAAG NOG

Starten met theorie oefenen is heel simpel

Kies jouw categorie hieronder:

7,8

Wegrijden.nl wordt door klanten beoordeeld met
een 7,8 uit 2.280 beoordelingen!

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Goed bezig!

Heel goed dat je aan het oefenen bent met onze gratis e-learning. Hopelijk ben je tevreden met de manier waarop je bij ons kunt oefenen voor je theorie.

Ben je er klaar voor om echt aan de slag te gaan met je theorie? Koop dan een theoriepakket op deze pagina en start direct!

Door met oefenen

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Gratis theorie-examen gemaakt

Gefeliciteerd met het afronden van je gratis theorie-examen!

Of je nu geslaagd bent of niet, elke keer dat je oefent, leer je meer. Op deze pagina vind je examenpakketten waarmee je je nog beter kunt voorbereiden op je theorie-examen. Start direct en verhoog je kans om te slagen!

Door met oefenen