CBR Schelluinen/Gorinchem

CBR Examencentrum Schelluinen/Gorinchem

Informatie over het CBR examencentrum Schelluinen/Gorinchem:
CBR Schelluinen en Gorinchem
Sportlaan 2 A, 4209AX Gorinchem
Telefoonnummer: 088 227 77 00

Link naar Google Maps: https://www.google.nl/maps/dir//CBR+Examencentrum+Schelluinen%2FGorinchem,+Sportlaan+2a,+4209+AX+Schelluinen/@51.842396,4.8835454,13z/data=!4m8!4m7!1m0!1m5!1m1!1s0x47c6869ad365e05d:0x343a747790e8cfe0!2m2!1d4.9186505!2d51.8424012

Kijk voor de route van jouw huis naar het examenbureau van het CBR op de site: https://9292.nl/?naar=gorinchem_sportlaan-2.

Wanneer je op de A15 rijdt, neem je afrit 27 bij knooppunt Gorinchem. Hierna volg je de N216 naar het examencentrum. Je kunt hier parkeren voorbij de Kia garage. Deze zie je na de eerste afslag Link. Houd dus als je naar dit CBR examencentrum komt rekening met de extra reistijd omdat je nog een klein stukje moet lopen.

De openingstijden van examencentrum Schelluinen/Gorinchem

CBR Schelluinen/Gorinchem is geopend van 8:30 uur tot 16:30 uur. Dit zijn de normale tijden voor een CBR locatie. Of je zelf vroeg of wat later op examen moet, kun je lezen in de mail die je hebt gekregen naar aanleiding van het aanvragen van je theorie-examen. Heb je je examen nog niet aangevraagd? Doe dat dan snel! Lees meer hierover op onze pagina over het aanvragen van je theorie examen.

Zorg ervoor dat je op tijd op je examen komt! Het liefst met nog wat speling zodat je de tijd hebt om rustig je spullen in het kluisje te doen. Ontspan je nog even voordat je de examenzaal in gaat, of leer nog even een laatste keer uit je theorieboek. Succes!

Gezondheidsverklaring

De gezondheidsverklaring die je nodig hebt voor het doen van een theorie examen kun je niet kopen aan de balie bij het examencentrum CBR Schelluinen/Gorinchem. Je zult de verklaring dus online moeten aanvragen via de site van het CBR waarop je kunt inloggen op Mijn CBR.

Ook kun je bij je gemeentehuis langsgaan om een gezondheidsverklaring aan te vragen. Let er wel op dat dit een tijdrovend proces kan zijn. Ga dit dus niet een dag van tevoren pas regelen!

Een examen aanvragen

Als je een idee hebt wanneer je ongeveer examen wilt gaan doen, dan kan je een examen gaan aanvragen. Je kunt op twee manieren een examen aanvragen:

  1. Je kunt zelf inloggen op Mijn CBR en een moment kiezen waarop je het examen wilt afnemen. Dit plan je online in via de site van het CBR. Op deze manier heb je het snel geregeld zonder extra kosten!
  2. Een rijschool waarbij je je rijlessen afneemt kan je vaak ook helpen bij het aanvragen van het examen. Je hebt er dan zelf geen omkijken naar. Het kan wel zo zijn dat een rijschool hier extra geld voor rekent. Vraag hier dus eerst naar!

Jezelf goed voorbereiden?

Wil je jezelf echt goed voorbereiden op het theorie examen? Ga dan thuis alvast aan de slag met onze 'echte' theorie-examen. Klik hier om theorie examen te oefenen!

Scroll naar boven