CBR Schelluinen/Gorinchem

CBR examencentrum Schelluinen/Gorinchem

Ontdek alle essentiële informatie over het CBR examencentrum in Schelluinen/Gorinchem, van adresgegevens tot hoe je je kunt voorbereiden op je theorie-examen.

Informatie over het examencentrum CBR Schelluinen/Gorinchem:

Voor wie in de regio Schelluinen/Gorinchem zijn theorie-examen wil afleggen, is het CBR centrum in Schelluinen/Gorinchem de aangewezen locatie. Als je van plan bent om binnenkort je examen hier af te leggen, ben je aan het juiste adres voor alle cruciale informatie. Bereid je voor op je bezoek en zorg dat je alle nodige details bij de hand hebt.

Adres: Sportlaan 2 A, 4209AX Gorinchem
Telefoonnummer: 088 227 77 00

Route via Google Maps:
Google Maps

Plan je route van huis naar het examenbureau via: 9292.nl.

Wanneer je de A15 volgt, neem dan afrit 27 bij Gorinchem. Vervolgens volg je de N216 richting het examencentrum. Je kunt je auto parkeren voorbij de Kia garage, die je ziet na de eerste afslag. Houd rekening met de extra reistijd vanwege een korte wandelafstand vanaf de parkeerplaats naar het examencentrum.

Gratis oefenen?

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie:

Openingstijden van examencentrum Schelluinen/Gorinchem

Bij CBR Schelluinen/Gorinchem kun je terecht van 8:30 uur tot 16:30 uur. Controleer altijd de datum en tijd van je examen in de bevestigingsmail na het aanvragen van je theorie-examen. Kom op tijd en neem even een moment van rust voordat je het examen start. Zo ga je goed voorbereid naar binnen.

Gezondheidsverklaring

Voor je theorie-examen heb je een gezondheidsverklaring nodig. Let op: deze is niet verkrijgbaar bij het CBR examencentrum in Schelluinen/Gorinchem. Vraag de verklaring tijdig online aan via CBR of bij je gemeentehuis. Vermijd last-minute stress en regel dit ruim van tevoren.

Een examen aanvragen

Weet je al wanneer je examen wilt doen? Dan is het tijd om je examen aan te vragen. Er zijn twee manieren om dit te doen:

  1. Inloggen op Mijn CBR en zelf je examenmoment kiezen. Handig en zonder extra kosten.
  2. Laat je rijschool het examen voor je aanvragen. Controleer wel eerst of er extra kosten aan verbonden zijn.

Jezelf optimaal voorbereiden?

Wil je je kennis goed op peil brengen voor het theorie-examen? Oefen dan thuis met ons ‘echte’ theorie-examen. Begin direct met theorie examen oefenen.

BEGIN VANDAAG NOG

Starten met theorie oefenen is heel simpel

Kies jouw categorie hieronder:

7,8

Wegrijden.nl wordt door klanten beoordeeld met
een 7,8 uit 2.290 beoordelingen!

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Goed bezig!

Heel goed dat je aan het oefenen bent met onze gratis e-learning. Hopelijk ben je tevreden met de manier waarop je bij ons kunt oefenen voor je theorie.

Ben je er klaar voor om echt aan de slag te gaan met je theorie? Koop dan een theoriepakket op deze pagina en start direct!

Door met oefenen

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Gratis theorie-examen gemaakt

Gefeliciteerd met het afronden van je gratis theorie-examen!

Of je nu geslaagd bent of niet, elke keer dat je oefent, leer je meer. Op deze pagina vind je examenpakketten waarmee je je nog beter kunt voorbereiden op je theorie-examen. Start direct en verhoog je kans om te slagen!

Door met oefenen