Vrachtwagen theorieboek

Op zoek naar een vrachtwagen theorieboek? Wij helpen je. We hebben theoriepakketten voor elk vrachtwagen theorie-examen. En nog het mooiste: je krijgt er ook vrachtwagen examentraining bij!

Zonder 'Code 95'
Met 'Code 95'

Basispakket

Vrachtwagen Online Small

€ 43,50

Geschikt voor Rijbewijs C1 en C zonder 'Code 95'

1 maand e-learning RVM1-C(1)

7,5 uur examentraining RVM1-C(1)

Meeste waar voor je geld

Vrachtwagen Online Large

€ 66,- € 99,-

Geschikt voor Rijbewijs C1 en C zonder 'Code 95'

2 maanden e-learning RVM1-C(1)

12,5 uur examentraining RVM1-C(1)

Veelgestelde vragen

Alle vrachtwagen theorie in drie interactieve online theorieboeken

Voor de categorie ‘vrachtwagen’ moet je meerdere theorie-examens afleggen. Wij hebben hier met onze vrachtwagen theorieboeken uiteraard rekening mee gehouden. Het grootste verschil zit hem in het wel of niet nodig hebben van ‘Code 95’. Code 95 heb je nodig als je je vrachtwagen rijbewijs beroepsmatig wilt gebruiken.

We gebruiken drie online theorieboeken. Met elk theoriepakket krijg je toegang tot alle drie de theorieboeken. Je kunt dus altijd voor elk examen leren en koopt wat online theorieboeken betreft nooit het verkeerde vrachtwagen theoriepakket.

RVM1-C(1)

Dit online theorieboek bereidt je voor op het RVM1-C(1) theorie-examen, essentieel voor toekomstige bestuurders van vrachtwagens en campers. Naast de algemene verkeersregels en -borden, gaat het boek in op techniek, lading en administratie. Zo krijg je een compleet beeld van wat er verwacht wordt. We richten ons specifiek op de vereisten van het examen, zodat je doelgericht kunt leren.

VM2-C

Het VM2-C theorie-examen is een onmisbaar onderdeel voor aspirant vrachtwagenchauffeurs. Het richt zich op de specifieke wet- en regelgeving rondom vrachtwagens, belangrijke documenten in de transportsector, en elementen die de veiligheid van de chauffeur waarborgen. Onderwerpen zoals de Arbeidstijdenwet en de werking van de tachograaf komen uitgebreid aan bod. Het examen bestaat uit 65 vragen en duurt 90 minuten (na 1 juli 2024 wordt dit 80 minuten). Om te slagen moet je minstens 52 vragen goed beantwoorden.

VM3-C

Het VM3-C theorie-examen is essentieel voor degenen die hun rijbewijs C1 of C met code 95 nastreven, of het nu is voor vrachtwagens of voor grote campers. Dit examen zoomt in op diepgaande aspecten van wet- en regelgeving rondom vrachtwagens, de gezondheid en veiligheid van de chauffeur, en specifieke kennis van de transportbranche. Het behandelt thema’s zoals de Arbeidstijdenwet, de tachograaf en het belang van bepaalde documenten in de transportwereld. Ook dit examen bestaat uit 65 vragen. Je hebt minimaal 52 correcte antwoorden nodig om te slagen.

Op elk internetapparaat te gebruiken

We gebruiken hele moderne internettechnieken om onze online theorieboeken op te hosten. Hierdoor kun je op elk apparaat met een internetverbinding de vrachtwagen theorie leren. Of dat nu met een tablet, telefoon of computer is, dat maakt niet uit. Onze online theorieboeken zijn op elk apparaat goed te gebruiken. Leer dus op je telefoon als je onderweg bent, en op je computer of tablet als je thuis bent.

Theorieboek vrachtwagen
Vrachtwagen theorieboek video

Leren wordt leuk met interactieve elementen

We kunnen ons heel goed voorstellen dat een vrachtwagen theorieboek niet wegleest als een spannende thriller. En dat is natuurlijk het geval bij meer studieboeken. Maar we kunnen wel zeggen dat vergeleken met vergelijkbare theorieboeken, onze boeken het leukst zijn om uit te lezen. Want wij hebben veel interactieve elementen toegevoegd aan onze online theorieboeken. Denk bijvoorbeeld aan video’s, animaties, quizzen en na elk hoofdstuk een set met afsluitende vragen. Met dit laatste kun je controleren of je de theorie goed onder de knie hebt.

Naast leren ook examens maken

We verkopen op deze pagina alleen ‘complete’ vrachtwagen theoriepakketten. Hierbij houden we vast aan de gouden combinatie ‘online theorieboeken’ + ‘examentraining’. Je kunt leren met de online theorieboeken, en je kunt vervolgens je kennis testen met de examentraining. Meer heb je niet nodig!

Vrachtwagen naast theorieboek ook examen
Vrachtwagen theorieboek account

Direct na betaling een toegangscode per e-mail

Omdat alles online is, hoef je niet te wachten op een pakketje dat bij je door de brievenbus komt. Wij sturen je direct na betaling een online toegangscode per e-mail. Hiermee maak je eenvoudig een account aan op het Wegrijden.nl theorieplatform. Je kunt dus vandaag nog beginnen met oefenen!

Scroll naar boven