Vrachtwagen theorieboek

Op zoek naar een vrachtwagen theorieboek? Wij helpen je. We hebben theoriepakketten voor elk vrachtwagen theorie-examen. En nog het mooiste: je krijgt er ook vrachtwagen examentraining bij!

Zonder 'Code 95'
Met 'Code 95'

Basispakket

Vrachtwagen Online Small

€ 43,50

Geschikt voor Rijbewijs C1 en C zonder 'Code 95'

1 maand e-learning RVM1-C(1)

7,5 uur examentraining RVM1-C(1)

Meeste waar voor je geld

Vrachtwagen Online Large

€ 66,- € 99,-

Geschikt voor Rijbewijs C1 en C zonder 'Code 95'

2 maanden e-learning RVM1-C(1)

12,5 uur examentraining RVM1-C(1)

Veelgestelde vragen

Alle vrachtwagen theorie in drie interactieve online theorieboeken

Voor de categorie ‘vrachtwagen’ moet je meerdere theorie-examens afleggen. Wij hebben hier met onze vrachtwagen theorieboeken uiteraard rekening mee gehouden. Het grootste verschil zit hem in het wel of niet nodig hebben van ‘Code 95’. Code 95 heb je nodig als je je vrachtwagen rijbewijs beroepsmatig wilt gebruiken.

We gebruiken drie online theorieboeken. Met elk theoriepakket krijg je toegang tot alle drie de theorieboeken. Je kunt dus altijd voor elk examen leren en koopt wat online theorieboeken betreft nooit het verkeerde vrachtwagen theoriepakket.

RV1 Verkeer

Dit theorieboek gaat over de verkeersregels. Dit is natuurlijk een belangrijk onderdeel voor elke categorie rijbewijs, en dus ook voor de categorie vrachtwagen. We behandelen in dit boek alle verkeersregels en verkeersborden. Hierdoor leer je hoe je veilig aan het verkeer kunt deelnemen. Een aantal voorbeelden van onderwerpen die we behandelen: voorrang, verkeerstekens, gedragsregels in het verkeer, etc. We hebben goed gekeken naar de verkeersregels die je voor het uiteindelijke examen moet leren en hebben het online theorieboek hierop aangepast. Je leert dus heel examengericht.

RV1 Techniek

De naam zegt het al: Dit online theorieboek gaat over alle technische aspecten die belangrijk zijn bij het rijden in een vrachtwagen. Want er kan wel eens wat misgaan in de techniek, en dan is het belangrijk (en heel handig) als je een beetje weet hoe zo’n vrachtwagen technisch gezien in elkaar steekt. Hoe veel je van de techniek moet weten, hangt ook af van of je beroepsmatig (wel of geen ‘Code 95’) in je vrachtwagen gaat rijden. Als je Code 95 nodig hebt, moet je het hele Techniek-boek leren. Heb je geen ‘Code 95’ nodig? Dan hoef je alleen RV1 Techniek Light te leren en kun je een groot gedeelte van het boek overslaan.

R2C, V2C en V3C

Dit derde vrachtwagen theorieboek kan gebruikt worden ter voorbereiding op drie verschillende vrachtwagen examens: R2C, V2C en V3C. Heb je geen ‘Code 95’ nodig? Dan hoef je alleen het R2C-gedeelte te lezen en te leren. Heb je wel ‘Code 95’ nodig en ga je je vrachtwagen dus beroepsmatig gebruiken? Dan hoef je alleen de onderdelen V2C en V3C te lezen en te leren. Dit staat allemaal heel duidelijk aangegeven in de kantlijn dus je leest nooit (per ongeluk) te veel.

Op elk internetapparaat te gebruiken

We gebruiken hele moderne internettechnieken om onze online theorieboeken op te hosten. Hierdoor kun je op elk apparaat met een internetverbinding de vrachtwagen theorie leren. Of dat nu met een tablet, telefoon of computer is, dat maakt niet uit. Onze online theorieboeken zijn op elk apparaat goed te gebruiken. Leer dus op je telefoon als je onderweg bent, en op je computer of tablet als je thuis bent.

Theorieboek vrachtwagen
Vrachtwagen theorieboek video

Leren wordt leuk met interactieve elementen

We kunnen ons heel goed voorstellen dat een vrachtwagen theorieboek niet wegleest als een spannende thriller. En dat is natuurlijk het geval bij meer studieboeken. Maar we kunnen wel zeggen dat vergeleken met vergelijkbare theorieboeken, onze boeken het leukst zijn om uit te lezen. Want wij hebben veel interactieve elementen toegevoegd aan onze online theorieboeken. Denk bijvoorbeeld aan video’s, animaties, quizzen en na elk hoofdstuk een set met afsluitende vragen. Met dit laatste kun je controleren of je de theorie goed onder de knie hebt.

Naast leren ook examens maken

We verkopen op deze pagina alleen ‘complete’ vrachtwagen theoriepakketten. Hierbij houden we vast aan de gouden combinatie ‘online theorieboeken’ + ‘examentraining’. Je kunt leren met de online theorieboeken, en je kunt vervolgens je kennis testen met de examentraining. Meer heb je niet nodig!

Vrachtwagen naast theorieboek ook examen
Vrachtwagen theorieboek account

Direct na betaling een toegangscode per e-mail

Omdat alles online is, hoef je niet te wachten op een pakketje dat bij je door de brievenbus komt. Wij sturen je direct na betaling een online toegangscode per e-mail. Hiermee maak je eenvoudig een account aan op het Wegrijden.nl theorieplatform. Je kunt dus vandaag nog beginnen met oefenen!

Scroll naar boven