Vrachtwagen theorieboek

KIES JE PAKKET

Meer dan een theorieboek: complete voorbereiding op je vrachtwagen theorie-examen

Zet de eerste stap naar je vrachtwagenrijbewijs met ons uitgebreide online theorieboek. Krijg direct inzicht in belangrijke onderwerpen en leer op jouw tempo. Aangevuld met realistische examentraining, zodat je vol vertrouwen het theorie-examen tegemoet gaat. Geschikt voor elk leermoment, waar je ook bent. Start vandaag en ervaar het gemak van leren met Wegrijden.nl.

Zonder 'Code 95'Met 'Code 95'

Pakketten zonder 'Code 95'

Pakketten zonder ‘Code 95’ zijn voor jou geschikt als je je rijbewijs niet beroepsmatig wil gebruiken.

Basispakket

Vrachtwagen Online Small

Online theorie leren & examens maken

De goedkoopste optie!

49,95

Afrekenen en oefenen

Geschikt voor Rijbewijs C1 en C zonder ‘Code 95’

1 maand e-learning RVM1-C(1)

7,5 uur examentraining RVM1-C(1)

Meest gekozen

Vrachtwagen Online Large

Online theorie leren & examens maken

Uitgebreider oefenen

64,95

Afrekenen en oefenen

Geschikt voor Rijbewijs C1 en C zonder ‘Code 95’

2 maanden e-learning RVM1-C(1)

12,5 uur examentraining RVM1-C(1)

Pakketten met 'Code 95'

Pakketten met ‘Code 95’ zijn voor jou geschikt als je je rijbewijs wél beroepsmatig wil gebruiken.

Basispakket

Vrachtwagen Online Small

Online theorie leren & examens maken

De goedkoopste optie!

144,95

Afrekenen en oefenen

Geschikt voor Rijbewijs C1 en C met ‘Code 95’

1 maand e-learning RVM1-C(1)

1 maand e-learning VM2-C

1 maand e-learning VM3-C

7,5 uur examentraining RVM1-C(1)

7,5 uur examentraining VM2-C

7,5 uur examentraining VM3-C

Meest gekozen

Vrachtwagen Online Large

Online theorie leren & examens maken

Uitgebreider oefenen

174,95

Afrekenen en oefenen

Geschikt voor Rijbewijs C1 en C met ‘Code 95’

2 maanden e-learning RVM1-C(1)

2 maanden e-learning VM2-C

2 maanden e-learning VM3-C

12,5 uur examentraining RVM1-C(1)

12,5 uur examentraining VM2-C

12,5 uur examentraining VM3-C

Na betaling ontvang je direct je toegangscode!

Veelgestelde vragen

Welk pakket is goed voor mij?

De belangrijkste keuze die je moet maken is of je wel of geen ‘Code 95’ nodig hebt. Code 95 heb je over het algemeen alleen nodig als je beroepsmatig wilt gaan rijden. Ben je dat niet van plan? Dan hoef je dus ook geen Code 95-theoriepakket aan te schaffen.

Hierboven kun je uit onze vrachtwagen theoriepakketten kiezen. Er is een klein pakket en een groot pakket. Het kleine pakket heeft wat minder tegoed (1 maand e-learning en 7,5 uur examentraining) dan het grote pakket (2 maanden e-learning en 12,5 uur examentraining). Binnen het theorieaccount kun je je tegoed altijd eenvoudig en tegen een voordelig tarief opwaarderen dus ook met het kleine theoriepakket kun je altijd verder met oefenen als je tegoed op raakt.

Wat als ik voor een verkeerd pakket gekozen heb?

Dat kan natuurlijk gebeuren! Dat begrijpen wij. We hebben een uitstekende klantenservice die je account kan omwisselen naar het juiste pakket. Het is natuurlijk wel het handigst om in een keer zelf de juiste keuze te maken!

Wat 'krijg' ik nadat ik betaal?

Je krijgt van ons toegang tot ons populaire online theorieplatform. We sturen je na betaling een toegangscode waarmee je een account kunt aanmaken. Binnen dat account kun je dan direct aan de slag met alle vrachtwagen e-learning en examentraining.

Kan ik alleen op mijn computer oefenen? En werkt het wel op mijn computer?

Al onze online theorieleermiddelen werken zowel op de computer als ook op tablets en telefoons. Je kunt dus op verschillende apparaten oefenen. En omdat het ook op een telefoon werkt, kun je zelfs oefenen als je onderweg bent bijvoorbeeld. Dat is handig!

Overal en altijd leren met onze online vrachtwagen theorieboeken

We maken gebruik van de nieuwste webtechnologieën voor onze online theorieboeken. Dit betekent dat je op elk apparaat met een internetverbinding kunt duiken in de wereld van vrachtwagen theorie. Of je nu een smartphone, tablet of computer gebruikt, onze content past zich naadloos aan. Zo kun je onderweg op je telefoon even snel een hoofdstuk doornemen en thuis op je gemak verder leren op een groter scherm. Onze flexibiliteit is jouw voordeel; leer op jouw voorwaarden en tempo.

Altijd en overal oefenen met onze vrachtwagen theorieboeken
Vrachtwagen theorie op alle devices!

Waarom een theoriepakket met online theorieboek aanschaffen?

Het voordeel van onze online theorieboeken is dat ze interactief en up-to-date zijn. Je krijgt niet alleen de relevante informatie voorgeschoteld, maar kunt ook oefenen met praktijkgerichte voorbeelden. Dit verhoogt de kans van slagen aanzienlijk. Bovendien kun je op elk gewenst moment en op elk device studeren: tijdens een pauze, in het weekend of tijdens je vakantie. Kortom, je investeert in kwaliteit, gemak en je toekomst.

HOE WEGRIJDEN.NL WERKT

Alle vrachtwagen theorie in drie interactieve online theorieboeken

We hebben de complete vrachtwagen theorie samengebracht in drie interactieve online theorieboeken. Ben je van plan je vrachtwagenrijbewijs puur voor persoonlijk gebruik te halen? Dan is één online theorieboek voldoende (RVM1-C1(1)). Ga je echter beroepsmatig de weg op en heb je Code 95 nodig? Dan krijg je ook toegang tot de theorie voor de examens VM2-C en VM3-C.

Lees hieronder waar de verschillende theorieboeken over gaan.

 • RVM1-C(1) Theorie-examen
 • VM2-C Theorie-examen
 • VM3-C Theorie-examen
 • RVM1-C(1) Theorie-examen

  Dit online theorieboek bereidt je voor op het RVM1-C(1) theorie-examen, essentieel voor toekomstige bestuurders van vrachtwagens en campers. Naast de algemene verkeersregels en -borden, gaat het boek in op techniek, lading en administratie. Zo krijg je een compleet beeld van wat er verwacht wordt. We richten ons specifiek op de vereisten van het examen, zodat je doelgericht kunt leren.

 • VM2-C Theorie-examen

  Het VM2-C theorie-examen is een onmisbaar onderdeel voor aspirant vrachtwagenchauffeurs. Het richt zich op de specifieke wet- en regelgeving rondom vrachtwagens, belangrijke documenten in de transportsector, en elementen die de veiligheid van de chauffeur waarborgen. Onderwerpen zoals de Arbeidstijdenwet en de werking van de tachograaf komen uitgebreid aan bod. Het examen bestaat uit 65 vragen en duurt 90 minuten (na 1 juli 2024 wordt dit 80 minuten). Om te slagen moet je minstens 52 vragen goed beantwoorden.

 • VM3-C Theorie-examen

  Het VM3-C theorie-examen is essentieel voor degenen die hun rijbewijs C1 of C met code 95 nastreven, of het nu is voor vrachtwagens of voor grote campers. Dit examen zoomt in op diepgaande aspecten van wet- en regelgeving rondom vrachtwagens, de gezondheid en veiligheid van de chauffeur, en specifieke kennis van de transportbranche. Het behandelt thema’s zoals de Arbeidstijdenwet, de tachograaf en het belang van bepaalde documenten in de transportwereld. Ook dit examen bestaat uit 65 vragen. Je hebt minimaal 52 correcte antwoorden nodig om te slagen.

Maak het leren levendig met interactieve tools

Een vrachtwagen theorieboek zal waarschijnlijk nooit de nieuwste bestseller worden, en dat begrijpen we. Maar wat als we je vertellen dat studeren voor je theorie niet saai hoeft te zijn? Onze online theorieboeken steken met kop en schouders uit boven de rest dankzij hun boeiende interactieve elementen.

In plaats van enkel droge tekst, bieden onze boeken je een scala aan multimediale leermiddelen. We hebben video’s toegevoegd die bepaalde concepten verduidelijken, en met behulp van animaties worden complexe onderwerpen toegankelijker gemaakt. Quizzen dagen je uit en zorgen voor variatie tijdens het leren. En het beste? Na elk hoofdstuk kun je je kennis direct testen met een set afsluitende vragen. Zo meet je meteen je vooruitgang en weet je waar je eventueel nog extra aandacht aan moet besteden.

Dus als je echt effectief en op een leuke manier wilt studeren voor je vrachtwagen theorie, is ons online theorieboek precies wat je nodig hebt.

Interactief oefenen voor je vrachtwagen theorie met een vrachtwagen theorieboek

Bekijk screenshots

Bekijk hieronder een aantal screenshots van ons vrachtwagen theoriepakket!

Voorbereiden voor je vrachtwagen theorie is vaak een combinatie van de theorie leren met een theorieboek, en daarna examens maken.

Een combinatie van studeren en examens voor optimaal resultaat

Op deze pagina bieden we je een totaalpakket aan: het beste van beide werelden. Je krijgt toegang tot onze interactieve online theorieboeken om de stof eigen te maken, gevolgd door uitgebreide examentraining om je voor te bereiden op de grote dag.

We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van deze twee middelen de sleutel is tot succes. Door eerst grondig te studeren en vervolgens je kennis te toetsen met realistische examenvragen, ben je optimaal voorbereid. En dat is precies wat je nodig hebt om dat vrachtwagenrijbewijs in één keer te halen.

Investeer in jezelf en je toekomst door voor ons complete theoriepakket te kiezen. Het is de meest effectieve manier om je voor te bereiden op je theorie-examen.

Direct aan de slag zonder vertraging

In deze digitale tijd begrijpen we dat je snel wilt starten. Niemand zit te wachten op lange levertijden of mogelijke vertragingen. Daarom maken wij het je makkelijk. Zodra je betaling is verwerkt, ontvang je direct een toegangscode in je mailbox. Met deze code krijg je toegang tot ons innovatieve theorieplatform op Wegrijden.nl.

Dit betekent dat je niet hoeft te wachten en geen gedoe hebt met fysieke boeken Je krijgt directe toegang tot alle benodigde materialen. Waarom zou je wachten als je vandaag al kunt beginnen met je voorbereiding op het vrachtwagen theorie-examen?

Aan de slag met een vrachtwagen theorieboek

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Gratis theorie-examen gemaakt

Gefeliciteerd met het afronden van je gratis theorie-examen!

Of je nu geslaagd bent of niet, elke keer dat je oefent, leer je meer. Op deze pagina vind je examenpakketten waarmee je je nog beter kunt voorbereiden op je theorie-examen. Start direct en verhoog je kans om te slagen!

Door met oefenen

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Goed bezig!

Heel goed dat je aan het oefenen bent met onze gratis e-learning. Hopelijk ben je tevreden met de manier waarop je bij ons kunt oefenen voor je theorie.

Ben je er klaar voor om echt aan de slag te gaan met je theorie? Koop dan een theoriepakket op deze pagina en start direct!

Door met oefenen

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Goed bezig!

Heel goed dat je aan het oefenen bent met onze gratis e-learning. Hopelijk ben je tevreden met de manier waarop je bij ons kunt oefenen voor je theorie.

Ben je er klaar voor om echt aan de slag te gaan met je theorie? Koop dan een theoriepakket op deze pagina en start direct!

Door met oefenen

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Gratis theorie-examen gemaakt

Gefeliciteerd met het afronden van je gratis theorie-examen!

Of je nu geslaagd bent of niet, elke keer dat je oefent, leer je meer. Op deze pagina vind je examenpakketten waarmee je je nog beter kunt voorbereiden op je theorie-examen. Start direct en verhoog je kans om te slagen!

Door met oefenen