Camper theorie oefenen

Kies een camper theoriepakket om te beginnen met oefenen!

Wil je je thuis voorbereiden op het camper theorie-examen? We hebben twee pakketten die geschikt zijn voor 'Code 95' (beroepsmatig vervoer) en we hebben twee pakketten zonder Code 95. Kies een camper theoriepakket op deze pagina en je kunt direct beginnen met oefenen. Je krijgt na betaling een toegangscode per e-mail.

Zonder 'Code 95'
Met 'Code 95'

Basispakket

Camper Online Small

€ 97,25

Geschikt voor Rijbewijs C1 en C zonder 'Code 95'

1 maand e-learning RV1 Verkeer

1 maand e-learning RV1 Techniek (+ light-versie)

1 maand e-learning R2C

7 uur examentraining RV1 (+ RV1 light)

7 uur examentraining R2C

Meeste waar voor je geld

Camper Online Large

€ 197,25 € 229,95

Geschikt voor Rijbewijs C1 en C zonder 'Code 95'

3 maanden e-learning RV1 Verkeer

3 maanden e-learning RV1 Techniek (+ light-versie)

3 maanden e-learning R2C

14 uur examentraining RV1 (+ RV1 light)

14 uur examentraining R2C

Veelgestelde vragen

Oefen online voor je camper theorie-examen

Om je voor te bereiden op de camper theorie-examens, hoef je tegenwoordig helemaal nergens meer naartoe. Op Wegrijden.nl vind je zelfstudiepakketten waarmee je zelf thuis aan de slag kunt.

Elk studiepakket bevat een aantal onderdelen. Het gaat hierbij om de combinatie tussen leren met e-learning (online leerproduct) en met examentraining, waarmee je aan de slag kunt met 'echte' examens. Op deze pagina lees je meer over de pakketten die we aanbieden en de inhoud van die pakketten. Bovenaan deze pagina kun je een pakket kiezen om mee te oefenen. Succes!

Camper online theorie oefenen

De onderdelen van onze camper zelfstudiepakketten

Online camper theorieboek

Een camper zelfstudiepakket bevat altijd een online camper theorieboek. Dit boek is vlot en aantrekkelijk geschreven en is vooral gericht op de theorie die belangrijk is voor het uiteindelijke examen. Welk examen jij uiteindelijk moet doen, hangt af van het rijbewijs dat je moet halen. In de meeste gevallen heb je een rijbewijs C of Rijbewijs C1 nodig. De leerpakketten op deze pagina zijn daar allemaal voor geschikt.

De voordelen van je camper theorie oefenen met een camper theorieboek:

  • Online versie van het meest populaire camper theorieboek van Nederland
  • Altijd de goede keuze leermiddelen
  • Sla over wat je niet hoeft te leren voor jouw camper examens (staat duidelijk aangegeven)
  • Bekijk talloze animaties, video's en afbeeldingen
  • Lees het online theorieboek op computer, tablet of telefoon

Online camper examentraining

Ook bevat elk camper zelfstudiepakket altijd camper examentraining. Met dit onderdeel kun je thuis volop aan de slag met realistische examens die sterk lijken op de examens die je later bij het CBR/CCV ook moet maken. Heel leerzaam dus!

De voordelen van je camper theorie oefenen met camper examentraining:

  • Zeer realistische examens
  • Oefen met veel verschillende examens
  • Leer van je fouten en kom erachter welke onderdelen je nog moeilijk vindt
  • Leer presteren onder tijdsdruk
  • Leer alvast het antwoord op een aantal vragen die straks ook in het echte examen zitten!

Camper online theorie oefenen

Wij hebben alle theorie die je voor je camper theorie moet leren verwerkt in digitale theorieboeken. De theorie is helder opgeschreven, zodat het voor jou als lezer prettig is om te lezen. Ook is de tekst verrijkt met genoeg voorbeelden, foto's en illustraties. Er zijn zelfs een heel aantal video's aan de tekst toegevoegd zodat je de theorie ook echt kunt bekijken. Dit alles zorgt dus voor een hele prettige leerervaring. Onze klanten zijn er dan ook altijd enthousiast over.

Afhankelijk van welk rijbewijs je voor je camper nodig hebt, kun je delen van het boek overslaan. Dat hebben wij heel duidelijk aangegeven in de inhoudsopgave en in de kantlijn van het boek. Op die manier leer je nooit te veel!

Camper theorie oefenen
Camper online theorie leren examens

Camper theorie examen oefenen

Oefen thuis met online theorie-examens die nagenoeg gelijk zijn aan de examens die je straks bij het CBR/CCV moet afleggen! Wij geloven in dat soort producten. Vooral omdat je er thuis achter wilt komen hoe klaar je al bent voor het uiteindelijke examen. Merk je dat je nog (veel) te veel fouten maakt? Dan heb je nog even wat meer tijd nodig om te leren. Maar ook als je wel alle examens (bijna) foutloos maakt, is het handig om te weten. Je weet dan dat je niet al te veel tijd meer hoeft te steken in het online lesmateriaal. Je bent er dan klaar voor!

We doen ons best om het technische systeem waar onze examens op gebouwd zijn goed aan te laten sluiten op de techniek waar het echte examensysteem ook mee gebouwd is. Op die manier weet je straks bij het echte examen ook waar de knoppen zitten, waar je kunt zien hoe lang je nog de tijd hebt, hoe je een antwoord moet kiezen, etc. Ook doen wij ons uiterste best om de examenvragen die in het echte examen zitten zo veel mogelijk over te nemen. Op die manier leer je dus met echte vragen en weet je straks op het examen (hopelijk) alvast een aantal antwoorden. Pak daar je voordeel mee!

Camper theorie: RV1, R2C, V2C, V3C, wat is dat allemaal?

Om in een camper te mogen rijden, heb je in veel gevallen een C of een C1-rijbewijs nodig. Om dit rijbewijs te halen, moet je een RV1 en een R2C theorie-examen bij het CBR afleggen.

Als je beroepsmatig in je camper wilt rijden, moet je in plaats van het 'R2C'-examen zowel een V2C als een V3C-examen afleggen.

Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet. Als je je camper niet beroepsmatig gaat rijden, kun je bovenin een pakket kiezen zonder 'Code 95'. Ga je wel beroepsmatig rijden? Kies dan wel voor 'Code 95'. Zo simpel is het!

Camper theorie
Verschil camper en vrachtauto theorie

Camper theorie is vrachtauto theorie?

Een C1 of een C-rijbewijs heet officieel een vrachtauto rijbewijs. Daarom zul je tijdens het leren ook af en toe 'vrachtauto' zien staan. Dat geeft verder niets. Ook zie je af en toe 'Bus' staan. Dat komt omdat de categorie 'bus' met sommige theorie-examens overlappingen heeft met de examens die je nodig hebt om in een camper te mogen rijden.

Hiernaast zie je als voorbeeld 'vrachtauto' staan. Dat heeft er dus mee te maken dat je officieel oefent voor je vrachtauto rijbewijs.

Scroll naar top