Camper theorie oefenen

Kies een camper theoriepakket om te beginnen met oefenen!

Wil je je thuis voorbereiden op het camper theorie-examen? We hebben twee pakketten die geschikt zijn voor 'Code 95' (beroepsmatig vervoer) en we hebben twee pakketten zonder Code 95. Kies een camper theoriepakket op deze pagina en je kunt direct beginnen met oefenen. Je krijgt na betaling een toegangscode per e-mail.

Zonder 'Code 95'
Met 'Code 95'

Basispakket

Camper Online Small

€ 49,95

Geschikt voor Rijbewijs C1 en C

1 maand e-learning RVM1-C(1)

7,5 uur examentraining RVM1-C(1)

Meeste waar voor je geld

Camper Online Large

€ 64,95 € 99,-

Geschikt voor Rijbewijs C1 en C

2 maanden e-learning RVM1-C(1)

12,5 uur examentraining RVM1-C(1)

Veelgestelde vragen

Oefen online voor je camper theorie-examen

Om je voor te bereiden op de camper theorie-examens, hoef je tegenwoordig helemaal nergens meer naartoe. Op Wegrijden.nl vind je zelfstudiepakketten waarmee je zelf thuis aan de slag kunt.

Elk studiepakket bevat een aantal onderdelen. Het gaat hierbij om de combinatie tussen leren met e-learning (online leerproduct) en met examentraining, waarmee je aan de slag kunt met 'echte' examens. Op deze pagina lees je meer over de pakketten die we aanbieden en de inhoud van die pakketten. Bovenaan deze pagina kun je een pakket kiezen om mee te oefenen. Succes!

Camper theorie oefenen

De onderdelen van onze camper zelfstudiepakketten

Online camper theorieboek

Een camper zelfstudiepakket bevat altijd een online camper theorieboek. Dit boek is vlot en aantrekkelijk geschreven en is vooral gericht op de theorie die belangrijk is voor het uiteindelijke examen. Welk examen jij uiteindelijk moet doen, hangt af van het rijbewijs dat je moet halen. In de meeste gevallen heb je een rijbewijs C of Rijbewijs C1 nodig. De leerpakketten op deze pagina zijn daar allemaal voor geschikt.

De voordelen van je camper theorie oefenen met een camper theorieboek:

  • Online versie van het meest populaire camper theorieboek van Nederland
  • Altijd de goede keuze leermiddelen
  • Sla over wat je niet hoeft te leren voor jouw camper examens (staat duidelijk aangegeven)
  • Bekijk talloze animaties, video's en afbeeldingen
  • Lees het online theorieboek op computer, tablet of telefoon

Online camper examentraining

Ook bevat elk camper zelfstudiepakket altijd camper examentraining. Met dit onderdeel kun je thuis volop aan de slag met realistische examens die sterk lijken op de examens die je later bij het CBR/CCV ook moet maken. Heel leerzaam dus!

De voordelen van je camper theorie oefenen met camper examentraining:

  • Zeer realistische examens
  • Oefen met veel verschillende examens
  • Leer van je fouten en kom erachter welke onderdelen je nog moeilijk vindt
  • Leer presteren onder tijdsdruk
  • Leer alvast het antwoord op een aantal vragen die straks ook in het echte examen zitten!

Camper online theorie oefenen

Wij hebben alle theorie die je voor je camper theorie moet leren verwerkt in digitale theorieboeken. De theorie is helder opgeschreven, zodat het voor jou als lezer prettig is om te lezen. Ook is de tekst verrijkt met genoeg voorbeelden, foto's en illustraties. Er zijn zelfs een heel aantal video's aan de tekst toegevoegd zodat je de theorie ook echt kunt bekijken. Dit alles zorgt dus voor een hele prettige leerervaring. Onze klanten zijn er dan ook altijd enthousiast over.

Afhankelijk van welk rijbewijs je voor je camper nodig hebt, kun je delen van het boek overslaan. Dat hebben wij heel duidelijk aangegeven in de inhoudsopgave en in de kantlijn van het boek. Op die manier leer je nooit te veel!

Camper theorie en examen oefenen
Camper oefenen examen

Camper theorie examen oefenen

Oefen thuis met online theorie-examens die nagenoeg gelijk zijn aan de examens die je straks bij het CBR/CCV moet afleggen! Wij geloven in dat soort producten. Vooral omdat je er thuis achter wilt komen hoe klaar je al bent voor het uiteindelijke examen. Merk je dat je nog (veel) te veel fouten maakt? Dan heb je nog even wat meer tijd nodig om te leren. Maar ook als je wel alle examens (bijna) foutloos maakt, is het handig om te weten. Je weet dan dat je niet al te veel tijd meer hoeft te steken in het online lesmateriaal. Je bent er dan klaar voor!

We doen ons best om het technische systeem waar onze examens op gebouwd zijn goed aan te laten sluiten op de techniek waar het echte examensysteem ook mee gebouwd is. Op die manier weet je straks bij het echte examen ook waar de knoppen zitten, waar je kunt zien hoe lang je nog de tijd hebt, hoe je een antwoord moet kiezen, etc. Ook doen wij ons uiterste best om de examenvragen die in het echte examen zitten zo veel mogelijk over te nemen. Op die manier leer je dus met echte vragen en weet je straks op het examen (hopelijk) alvast een aantal antwoorden. Pak daar je voordeel mee!

Camper theorie: RVM1-C(1), VM2-C, VM3-C, wat is dat allemaal?

Om privé in een camper te mogen rijden, heb je een C of een C1-rijbewijs nodig. Om dit rijbewijs te halen, moet je het RVM1C(1) theorie-examen bij het CBR afleggen. Als je beroepsmatig in je camper wilt rijden, heb je 'Code 95' nodig en moet je naast het RVM1C(1) examen ook het VM2-C en het VM3-C examen halen. Zo simpel is het!

Scroll naar boven