Motor theorieboek

Leer alle motor theorie met ons online motor theorieboek

Basispakket

Motor Online Small

€ 9,95

1 week motor theorieboek

1 uur motor examentraining

1 week motor theoriecursus

Meest gekozen

Motor Online Medium

€ 24,95 € 49,95

2 weken motor theorieboek

5 uur motor examentraining

2 weken motor theoriecursus

Meeste waar voor je geld

Motor Online Large

€ 34,95 € 69,95

4 weken motor theorieboek

10 uur motor examentraining

4 weken motor theoriecursus

Aan de slag met ons online motor theorieboek!

Het motor theorieboek is met afstand het meest gebruikte middel om te oefenen voor het CBR motor theorie-examen. En terecht! Want een motor theorieboek legt de theoriestof op een hele toegankelijke manier uit.

In het boek staan uiteraard alle verkeers- en theorieregels die je moet kennen voor het examen. En omdat het niet altijd even makkelijke of leuke stof is om te lezen, zijn er meer dan genoeg afbeeldingen, illustraties en voorbeelden aan de tekst toegevoegd die ervoor zorgen dat jij al die regels nog makkelijker kunt begrijpen en onthouden.

Kortom: als je wilt oefenen voor je motor theorie, is het hebben van een motor theorieboek zeker een aanrader!

Motor theorieboek
Tablet met online versie van motor theorieboek

Het bekendste en meest geprezen motor theorieboek van Nederland, helemaal online te lezen

Ons online motor theorieboek is de digitale versie van het bekendste en bestverkochte motor theorieboek van Nederland: het VekaBest motor theorieboek.

Het motor theorieboek is geschreven door een heel team aan theorie-experts en verkeersdeskundigen. Zij zorgen ervoor dat het boek het hele jaar door up-to-date is met de nieuwste eisen van het CBR en met de nieuwste verkeersregels.

Doordat er het hele jaar door zo veel aandacht aan het boek geschonken wordt, is de kwaliteit van het theorieboek ook niet te vergelijken met theorieboeken van andere aanbieders. En gelukkig zijn de resultaten daar ook naar: klanten die met ons boek oefenen slagen veel sneller voor hun theorie-examen. En dat is waar het ons uiteindelijk om gaat: kwaliteit leveren zodat onze klanten sneller slagen! Mogen wij jou ook helpen met slagen? Kies een theorieproduct op de pagina en begin met oefenen.

Stort jezelf in de motor theorie met de online versie van het motor theorieboek!

Het boek is dus online te lezen. En dat je het boek online kun lezen heeft talloze voordelen ten opzichte van een ‘normaal’ theorieboek. Je kunt bijvoorbeeld:

Heel makkelijk navigeren tussen de verschillende bladzijden

Zoeken in de tekst met de handige zoekfunctie

Full-screen modus aanzetten zodat je het boek over het hele beeldscherm ziet

Het motor theorieboek lezen op elk apparaat met een internetverbinding, dus op je desktop, laptop, tablet of telefoon. Waar je maar bent en wanneer je maar wil!

Motor theorieboek

De complete motor verkeerstheorie in 14 hoofdstukken en 300 bladzijden!

Het boek is opgebouwd uit 14 hoofdstukken en bestaat uit 300 bladzijden. Elk hoofdstuk behandelt een ander gedeelte van de CBR-theorie. En de hoofdstukken volgen elkaar in een logische volgorde op.

Dit motor theorieboek is allesbehalve saai en stoffig, zoals zo veel andere theorieboeken dat wel zijn. Het boek bevat talloze illustraties, afbeeldingen en voorbeelden die de theoriestof tot leven brengen. Hierdoor lees je de theorie niet alleen, je ziet het ook voor je. En door de voorbeelden die gebruikt worden kun je de theoriestof visualiseren. Hierdoor begrijp je de stof eenvoudig en kun je het ook heel makkelijk onthouden.

Kortom: Als je wilt oefenen voor je motor theorie, dan is een motor theorieboek een absolute aanrader. Kies voor een van de pakketten op deze pagina en je kunt direct met het motor theorieboek aan de slag.

Ga ook aan de slag met de online theoriecursus en de examentraining

Het motor theorieboek is niet het enige onderdeel van onze motor leerproducten. Elk leerproduct bestaat uit de volgende drie onderdelen:

  • Online theorieboek
  • Online theoriecursus
  • Online examentraining

Deze drie onderdelen vormen de ideale manier van theorievoorbereiding. Eerst kun je de theoriestof leren uit het online theorieboek en met de supersnelle online theoriecursus. En daarna oefen je examens met de online examentraining.

Het maken van examens geeft een goed beeld van jouw huidige theorieniveau. Ook laat het zien op welke onderdelen jij nog niet zo goed scoort. Die onderdelen kun je dan opnieuw leren met het online theorieboek of met de theoriecursus. Op die manier spijker je dus je zwakke plekken bij en word je steeds beter!

Slaag ook voor de motor theorie. Wij hebben al 4 miljoen mensen geholpen met slagen!

Al 50 jaar zorgen de theorieboeken die wij op deze website gebruiken voor geslaagde Nederlanders. Dat is dus al ver voordat deze website überhaupt bestond.

En al 50 jaar wordt elk theorieboek het hele jaar door verbeterd en aangepast aan de nieuwste verkeersregels. Moet je eens voorstellen hoe goed het theorieboek inmiddels is!

In al die jaren zijn heel veel Nederlanders geslaagd voor hun motor theorie. Naar schatting zijn dat er al meer dan 4 miljoen! Als jij ook wil slagen voor je motor theorie, dan raden wij je dus aan om aan de slag te gaan met een leerpakket op deze pagina. Daarmee slaag je het snelst!

Toegangscode per mail, dus direct oefenen!

Kies je een van de pakketten op deze pagina, dan kun je direct na betaling beginnen met oefenen. Ons systeem werkt met een toegangscode die wij per e-mail naar onze klanten versturen. Deze code krijg je automatisch nadat ons systeem ziet dat de betaling gelukt is. Je kunt dus direct na het afrekenen beginnen met oefenen en hoeft nergens op te wachten!

Wij werken alleen met online theorieboeken

Op Wegrijden.nl werken wij alleen met online theorieboeken. Daartoe hebben wij besloten omdat de verkeersregels en eisen van het CBR zo vaak gewijzigd worden, dat we onze klanten ten alle tijden van het nieuwste boek willen voorzien. En dat gaat alleen als wij deze online aanbieden. Bij elke aanpassing die wij maken zorgen wij ervoor dat we een nieuwe versie van het theorieboek online zetten. Onze klanten kunnen op die manier altijd hun motor theorie oefenen met de nieuwste leermiddelen.

Scroll naar boven