Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen Wegrijden.nl

Wij proberen onze website altijd zo duidelijk mogelijk te houden. Maar we kunnen er uiteraard niet omheen dat er wel eens bezoekers onze klantenservice benaderen met een vraag. En dat vinden wij ook helemaal niet erg! Onze klantenservice is elke werkdag voor al onze bezoekers beschikbaar.

Maar het is voor jou als bezoeker ook wel eens handig om zelf het antwoord op je vraag op te zoeken. Op deze pagina hebben we een aantal vragen genoteerd die ons het vaakst gesteld worden. Ook hebben wij het antwoord op die vragen uitgeschreven. Dan kun jij weer snel verder!

Zit jouw vraag er niet bij en wil je deze aan ons stellen? Geen probleem! Neem contact met ons op via het contactformulier en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

Algemene vragen over Wegrijden.nl

Hieronder vragen over de website Wegrijden.nl en het bedrijf achter Wegrijden.nl.

Wat is Wegrijden.nl?

Wegrijden.nl is een website waarop je je kunt voorbereiden op het CBR theorie-examen. Op deze website kun je gratis je theorie oefenen. Maar je kunt ook kwalitatieve theorieproducten aanschaffen waarmee je je echt goed kunt voorbereiden op het lastige theorie-examen. We hebben onze uiterste best gedaan om goede theorieproducten samen te stellen waarmee jij makkelijk kunt slagen voor je theorie. Meer informatie over Wegrijden.nl, vind je op deze pagina.

Zijn jullie onderdeel van het CBR?

Nee, wij zijn geen onderdeel van het CBR. Het CBR neemt de theorie-examens af, wij maken en verkopen producten waarmee je voor dat theorie-examen kunt oefenen. Wel houden wij het CBR nauwlettend in de gaten en zorgen wij ervoor dat onze producten altijd goed aansluiten op de examens van het CBR. Op die manier zijn wij dus wel aan elkaar verbonden. Maar het CBR is een onafhankelijk instituut en bemoeit zich verder niet met leermiddelen.

Staan jullie ingeschreven in het handelsregister?

Ja, wij staan ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Ons KvK-nummer is 80009360 en staat op naam van BomCommerce.

Wat vinden jullie zelf een goede manier van oefenen?

Wij raden altijd iedereen aan om te beginnen met een gratis theorie-examen. Zo’n gratis examen zorgt ervoor dat je een momentopname kunt maken van je theoriekennis. Je weet direct na het maken van dat examen hoe veel je nog moet leren om te slagen voor je theorie. Daarna kun je verder oefenen met een examenpakket of een leerpakket. Of, als je het gratis examen foutloos maakt, kun je met een gerust hart richting het CBR voor het theorie-examen.

Vragen over inloggen/registreren

Hieronder alle vragen omtrent inloggen/registreren van een Wegrijden.nl theoriecode.

Hoe maak ik een account aan met een theoriecode?

Als je op onze website een theoriecode gekocht hebt, dan kun je een account aanmaken op onze inlogpagina. Op deze pagina vul je je theoriecode in, vul je je gegevens in en maak je een account. Dit alles hoeft niet langer dan twee minuten te duren. Je kunt dus snel aan de slag!

Waar vind ik jullie inlogpagina?

Bezoek via deze link onze inlogpagina.

Vragen over onze producten

Hieronder vragen over de producten die wij op Wegrijden.nl aanbieden.

Zijn jullie producten wel up-to-date?

Ja, onze producten zijn het hele jaar door up-to-date met de laatste eisen van het CBR en met de nieuwste verkeersregels. Dat geldt voor onze theorie-examens, maar ook voor onze theorieboeken en online cursussen.

Het is voor ons van levensbelang dat onze klanten slagen voor hun theorie. Vandaar dat wij het ook zo belangrijk vinden dat onze producten synchroon lopen met de nieuwste examens van het CBR. Want alleen dan is het mogelijk om je goed voor te bereiden op het examen.

Welke producten raden jullie aan?

We raden altijd aan om te kiezen voor een mix tussen leren en examens oefenen. En daarbij hanteren we de volgorde: ga eerst de theorie leren en maak daarna pas examens. Als je de examens dan niet goed maakt, ga je weer opnieuw leren en pak je vooral de onderdelen aan die je moeilijk vindt. Als je deze opnieuw geleerd hebt, kun je weer opnieuw je geluk beproeven op een aantal examens. En op die manier ga je verder net zo lang tot je glansrijk slaagt voor je theorie.

Ik wil jullie producten oefenen op mijn telefoon, kan dat ook?

Ja, dat is geen probleem. Wij hebben ons best gedaan om al onze theorieproducten geschikt te maken voor mobiele apparaten. En dat is ons heel goed gelukt! Wel is het zo dat het in sommige gevallen fijner is om op een wat groter beeldscherm met de theorie aan de slag te gaan. Maar dat komt meer omdat je dan op een groter scherm kunt werken, en dat ligt dus niet aan onze theorieproducten.

Help! Ik slaag maar niet. Wat moet ik doen?

Geen paniek! Uiteindelijk kan iedereen slagen voor de theorie. Zorg dat je de tijd neemt om te leren met onze online theoriecursus en met ons online theorieboek. Maak voor jezelf samenvattingen en houd in de gaten welke onderdelen je het lastigs vindt. Daar moet je jezelf het meest op blijven focussen! Zorg ook dat je veel examens maakt want je leert ontzettend veel van het maken van examens. Bekijk onze leerpakketten op onze website.

Vragen over onze klantenservice

Hieronder een aantal veelgestelde vragen over onze klantenservice.

Mijn vraag zit er niet bij! Wat moet ik nu doen?

Als je je vraag niet op deze pagina terug kunt vinden, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via ons contactformulier. Zij staan elke werkdag voor je klaar om je uit de brand te helpen.

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Goed bezig!

Heel goed dat je aan het oefenen bent met onze gratis e-learning. Hopelijk ben je tevreden met de manier waarop je bij ons kunt oefenen voor je theorie.

Ben je er klaar voor om echt aan de slag te gaan met je theorie? Koop dan een theoriepakket op deze pagina en start direct!

Door met oefenen

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Gratis theorie-examen gemaakt

Gefeliciteerd met het afronden van je gratis theorie-examen!

Of je nu geslaagd bent of niet, elke keer dat je oefent, leer je meer. Op deze pagina vind je examenpakketten waarmee je je nog beter kunt voorbereiden op je theorie-examen. Start direct en verhoog je kans om te slagen!

Door met oefenen