Vrachtwagen theorie oefenen

KIES JE PAKKET

Oefen met een vrachtwagen theoriepakket voor je vrachtwagen theorie!

Je kunt je nu gemakkelijk thuis voorbereiden op het vrachtwagen theorie-examen. Selecteer een van de pakketten op deze pagina en begin direct met oefenen. We bieden twee pakketten aan die inclusief ‘Code 95’ (voor beroepsmatig vervoer) zijn en twee pakketten zonder ‘Code 95’. Veel succes met je voorbereiding!

Zonder 'Code 95'Met 'Code 95'

Pakketten zonder 'Code 95'

Pakketten zonder ‘Code 95’ zijn voor jou geschikt als je je rijbewijs niet beroepsmatig wil gebruiken.

Basispakket

Vrachtwagen Online Small

Online theorie leren & examens maken

De goedkoopste optie!

49,95

Afrekenen en oefenen

Geschikt voor Rijbewijs C1 en C zonder ‘Code 95’

1 maand e-learning RVM1-C(1)

7,5 uur examentraining RVM1-C(1)

Meest gekozen

Vrachtwagen Online Large

Online theorie leren & examens maken

Uitgebreider oefenen

64,95

Afrekenen en oefenen

Geschikt voor Rijbewijs C1 en C zonder ‘Code 95’

2 maanden e-learning RVM1-C(1)

12,5 uur examentraining RVM1-C(1)

Pakketten met 'Code 95'

Pakketten met ‘Code 95’ zijn voor jou geschikt als je je rijbewijs wél beroepsmatig wil gebruiken.

Basispakket

Vrachtwagen Online Small

Online theorie leren & examens maken

De goedkoopste optie!

144,95

Afrekenen en oefenen

Geschikt voor Rijbewijs C1 en C met ‘Code 95’

1 maand e-learning RVM1-C(1)

1 maand e-learning VM2-C

1 maand e-learning VM3-C

7,5 uur examentraining RVM1-C(1)

7,5 uur examentraining VM2-C

7,5 uur examentraining VM3-C

Meest gekozen

Vrachtwagen Online Large

Online theorie leren & examens maken

Uitgebreider oefenen

174,95

Afrekenen en oefenen

Geschikt voor Rijbewijs C1 en C met ‘Code 95’

2 maanden e-learning RVM1-C(1)

2 maanden e-learning VM2-C

2 maanden e-learning VM3-C

12,5 uur examentraining RVM1-C(1)

12,5 uur examentraining VM2-C

12,5 uur examentraining VM3-C

Na betaling ontvang je direct je toegangscode!

Veelgestelde vragen

Welk pakket past bij mij?

De belangrijkste beslissing die je dient te nemen, is of je ‘Code 95’ nodig hebt. Over het algemeen heb je ‘Code 95’ alleen nodig als je beroepsmatig wilt gaan rijden. Heb je dat niet in gedachten? Dan is het niet nodig om een Code 95-theoriepakket aan te schaffen.

Hierboven zie je onze selectie van vrachtwagen theoriepakketten. We hebben zowel een basispakket als een uitgebreid pakket. Het basispakket biedt je een maand e-learning en 7,5 uur examentraining, terwijl het uitgebreid pakket 2 maanden e-learning en 12,5 uur examentraining omvat. Binnen je theorieaccount kun je op elk moment, en tegen een gunstig tarief, extra leertijd aanschaffen. Zo kun je met het basispakket gewoon doorgaan met leren, zelfs als je oorspronkelijke tegoed op is.

Wat als ik voor een verkeerd pakket gekozen heb?

Dat kan gebeuren, en dat begrijpen we. Onze klantenservice staat klaar om je te helpen en je account om te zetten naar het gewenste pakket. Uiteraard is het handiger om direct de juiste keuze te maken!

Wat krijg ik na mijn betaling?

Na je betaling verschaffen we je toegang tot ons gerenommeerde online theorieplatform. Je ontvangt een toegangscode waarmee je een account kunt aanmaken. In dit account kun je direct aan de slag met alle beschikbare vrachtwagen e-learning en examentraining.

Kan ik alleen op mijn computer oefenen? En werkt het wel op mijn computer?

Al onze online leermiddelen kun je ook gebruiken op tablets en smartphones. Dit betekent dat je op diverse apparaten kunt oefenen. En doordat het ook op je smartphone functioneert, kun je zelfs onderweg leren. Handig, toch?

Online voorbereiden voor je vrachtwagen theorie

Bij Wegrijden.nl kun je je op een eenvoudige, snelle en voordelige manier voorbereiden op je vrachtwagen theorie-examen. We bieden een gebalanceerde combinatie van leren via online vrachtwagen theorieboeken en het oefenen met realistische, actuele theorie-examens. Deze mix zorgt ervoor dat veel van onze klanten een vloeiende voorbereiding ervaren. En het goede nieuws is: als je met onze pakketten oefent, vergroot je jouw kans op slagen aanzienlijk!

Online vrachtwagen theorie oefenen
Vrachtwagen theorie: code 95 of niet?

Vrachtwagen theorie en ‘Code 95’

Als je vrachtwagenchauffeur wilt worden, zijn er meerdere theorie-examens die je succesvol moet doorlopen. Bij de categorie vrachtwagen komt ‘Code 95’ vaak om de hoek kijken. Wil je beroepsmatig in een vrachtwagen rijden? Dan is ‘Code 95’ een vereiste. Afhankelijk hiervan moet je je op een specifieke manier voorbereiden. Aan de hand van je keuze voor wel of geen ‘Code 95’ kun je bovenaan deze pagina in de prijstabel het juiste pakket selecteren. We hebben onze pakketten hierop afgestemd.

Tip : Weet je niet zeker of je ‘Code 95’ nodig hebt? Raadpleeg dan je netwerk of zoek dit na!

HOE WEGRIJDEN.NL WERKT

Vrachtwagen theorie: Online interactief theorieboek en online examentraining

Onze vrachtwagen leeromgeving bestaat dus uit twee onderdelen: een online interactief theorieboek, waarmee je volop de theorie kunt leren. En uit online examentraining, waarmee je extreem realistische vrachtwagen examens kunt oefenen.

Wil jij ook op deze manier oefenen? Kies dan hierboven een theoriepakket en ga aan de slag!

  • Online interactief vrachtwagen theorieboek
  • Online vrachtwagen examentraining
  • Onze online theorieboeken zijn altijd actueel, in lijn met de nieuwste verkeersregels en exameneisen. We werken samen met tekstschrijvers, verkeersdeskundigen en specialisten die de recente ontwikkelingen rondom vrachtwagenexamens voor ons op de voet volgen. Dit zorgt ervoor dat onze online theorieboeken perfect aansluiten bij de actuele examens.

    Het ‘interactieve’ aspect van onze boeken betekent dat het leren niet beperkt blijft tot traditionele tekst. Onze online theorieboeken bevatten video’s, animaties, vragen aan het eind van elk hoofdstuk, quizzen en meer. Deze aanpak maakt het leren boeiender en vergroot naar onze mening de kans op een geslaagd examen!

  • Naast het leren via ons online theorieboek, is het oefenen met examens cruciaal. Voor elk type examen hebben we bijbehorende examentrainingen in onze theoriepakketten opgenomen. Hiermee kun je vanuit huis levensechte examens oefenen. Na afloop weet je precies hoe goed je de stof al beheerst. Haal je goede resultaten? Dan ben je klaar voor het echte examen! Maak je nog veel fouten? Dan weet je dat je ofwel meer moet leren, ofwel meer oefenexamens moet doen.

    Het doorlopen van de examens is op zichzelf al een leerzame ervaring. Na elk oefenexamen krijg je een gedetailleerde analyse van je fouten. Hierbij leggen we per vraag uit waarom een antwoord juist of onjuist is. Dit inzicht is onmisbaar. Door deze analyses goed te bestuderen, voorkom je dat je in het echte examen dezelfde fouten maakt!

KIES VOOR WEGRIJDEN.NL

Waarom vrachtwagen theorie leren op Wegrijden.nl?

Bij Wegrijden.nl zetten we volledig in op online leermiddelen. Dit brengt tal van voordelen met zich mee voor iedereen die zich wil voorbereiden op het vrachtwagentheorie-examen. Een overzicht van enkele voordelen:

Actuele inhoud

We kunnen onze producten direct bijwerken als er nieuwe verkeersregels of exameneisen worden geïntroduceerd. Je oefent dus altijd met actueel en relevant theoriemateriaal.

Altijd toegankelijk

Doordat onze leermiddelen online staan, kun je ze overal benaderen: op je telefoon, computer, tablet en meer. Zo heb je je studiemateriaal altijd binnen handbereik.

Leren in je eigen tempo

Je zit niet vast aan een intensieve spoedcursus waarbij de theorie in een razend tempo wordt behandeld. Je kunt rustig aan doen, leren op je eigen tempo en het examen pas afleggen als je er echt klaar voor bent. Dit zorgt er niet alleen voor dat je de theorie beter beheerst, maar ook dat je deze langer onthoudt. En dat is wel zo veilig!

Kostenbesparend

Door online te studeren, bespaar je kosten. Er zijn geen drukkosten voor fysieke boeken, en er zijn geen verzendkosten. Dit betekent dat jij uiteindelijk minder betaalt.

Dit zijn slechts enkele voordelen van het online studeren voor je vrachtwagentheorie bij Wegrijden.nl. De positieve feedback van onze klanten spreekt voor zich: zij waarderen wat we doen en hoe we het doen. Ook jou willen we graag ondersteunen in je voorbereiding op het theorie-examen. Kies hierboven je gewenste vrachtwagentheoriepakket en begin vandaag nog met studeren. Heel veel succes!

Bekijk screenshots

Bekijk hieronder een aantal screenshots van ons vrachtwagen theoriepakket!

Je kunt eenvoudig je vrachtwagen theorie-account opwaarderen.

Eenvoudig tegoed opwaarderen

Ieder theoriepakket op onze website beschikt over een specifiek tegoed. Voor de vrachtwagen-theorie wordt het tegoed voor online theorieboeken uitgedrukt in ‘dagen’ en voor de examentraining in ‘uren’. Mocht je meer tijd nodig hebben dan het door jou gekozen pakket biedt, dan is dat geen enkel probleem. Je kunt zowel het theorieboek als de examentraining afzonderlijk opwaarderen tegen een gunstig tarief. Hierdoor kun je gewoon verder oefenen binnen je huidige account. Je koopt dus nooit een ‘te klein’ pakket!

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Gratis theorie-examen gemaakt

Gefeliciteerd met het afronden van je gratis theorie-examen!

Of je nu geslaagd bent of niet, elke keer dat je oefent, leer je meer. Op deze pagina vind je examenpakketten waarmee je je nog beter kunt voorbereiden op je theorie-examen. Start direct en verhoog je kans om te slagen!

Door met oefenen

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Goed bezig!

Heel goed dat je aan het oefenen bent met onze gratis e-learning. Hopelijk ben je tevreden met de manier waarop je bij ons kunt oefenen voor je theorie.

Ben je er klaar voor om echt aan de slag te gaan met je theorie? Koop dan een theoriepakket op deze pagina en start direct!

Door met oefenen

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Goed bezig!

Heel goed dat je aan het oefenen bent met onze gratis e-learning. Hopelijk ben je tevreden met de manier waarop je bij ons kunt oefenen voor je theorie.

Ben je er klaar voor om echt aan de slag te gaan met je theorie? Koop dan een theoriepakket op deze pagina en start direct!

Door met oefenen

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Gratis theorie-examen gemaakt

Gefeliciteerd met het afronden van je gratis theorie-examen!

Of je nu geslaagd bent of niet, elke keer dat je oefent, leer je meer. Op deze pagina vind je examenpakketten waarmee je je nog beter kunt voorbereiden op je theorie-examen. Start direct en verhoog je kans om te slagen!

Door met oefenen