Vrachtwagen theorie oefenen

Oefen met een vrachtwagen theoriepakket voor je vrachtwagen theorie!

Je thuis voorbereiden op de vrachtwagen theorie-examens is heel eenvoudig. Kies een pakket op deze pagina en je kunt direct aan de slag met vrachtwagen theorie oefenen. We hebben twee pakketten die geschikt zijn voor 'Code 95' (beroepsmatig vervoer) en twee pakketten zonder 'Code 95'. Succes met oefenen!

Zonder 'Code 95'
Met 'Code 95'

Basispakket

Vrachtwagen Online Small

€ 43,50

Geschikt voor Rijbewijs C1 en C zonder 'Code 95'

1 maand e-learning RVM1-C(1)

7,5 uur examentraining RVM1-C(1)

Meeste waar voor je geld

Vrachtwagen Online Large

€ 66,- € 99,-

Geschikt voor Rijbewijs C1 en C zonder 'Code 95'

2 maanden e-learning RVM1-C(1)

12,5 uur examentraining RVM1-C(1)

Veelgestelde vragen

Online voorbereiden voor je vrachtwagen theorie

Op Wegrijden.nl oefen je eenvoudig, snel en tegen een aantrekkelijk tarief voor je vrachtwagen theorie-examens. We bieden een combinatie aan tussen leren met online vrachtwagen theorieboeken en oefenen met realistische en actuele theorie-examens. Deze combinatie zorgt voor heel veel van onze klanten voor een hele soepele voorbereiding. En gelukkig, als je met een van onze pakketten oefent, kun je ook nog eens heel makkelijk slagen!

Voorbereiden vrachtwagen theorie
Code 95?

Vrachtwagen theorie en ‘Code 95’

Als je in een vrachtwagen wil rijden, moet je meerdere theorie-examens met succes afleggen. Voor de categorie vrachtwagen kan ‘Code 95’ ook nog een rol spelen. Als je namelijk beroepsmatig in een vrachtwagen wil kunnen rijden, heb je ‘Code 95’ nodig. En als je dat nodig hebt, betekent dat dat je je iets anders voor moet bereiden dan als je dat niet nodig hebt. Kies bovenaan deze pagina in de prijstabel voor wel of geen ‘Code 95’. Wij hebben de pakketten hierop aangepast.

Tip: Ben je er niet zeker van of je wel of geen ‘Code 95’ nodig hebt? Vraag dit dan in je omgeving na!

Bekijk screenshots

Vrachtwagen theorie: Online interactief theorieboek en online examentraining

Onze vrachtwagen leeromgeving bestaat dus uit twee onderdelen: een online interactief theorieboek, waarmee je volop de theorie kunt leren. En uit online examentraining, waarmee je extreem realistische vrachtwagen examens kunt oefenen.

Wil jij ook op deze manier oefenen? Kies dan hierboven een theoriepakket en ga aan de slag!

Online interactief vrachtwagen theorieboek

Onze online theorieboeken zijn altijd up-to-date met de laatste verkeersregels en exameneisen. We hebben een aantal tekstschrijvers, verkeersdeskundigen en mensen die de vrachtwagen examens voor ons in de gaten houden. Zij zorgen ervoor dat onze online theorieboeken altijd aansluiten op de nieuwste examens.

En onze boeken zijn ‘interactief’, dat betekent dat je niet hoeft te leren met een standaard theorieboek dat taai is om door te komen. Nee, onze online theorieboeken bevatten video’s, animaties, afsluitende vragen per hoofdstuk, quiz-jes, etc. Kortom: van alles om jou op een leuke manier de theorie te laten leren. En dat resultaat naar ons idee vaak tot een makkelijker geslaagd examen!

Online vrachtwagen examentraining

Minstens net zo belangrijk als het leren met de online theorieboeken, zijn het maken van examens. We hebben voor elk examen examentraining in elk theoriepakket klaargezet. Hiermee kun je thuis hele realistische examens maken. Je weet na het maken van zo’n examen hoe goed je de theorie al kent. Dus maak je alle examens goed? Dan ben je ook klaar voor het echte examen! Maak je veel te veel fouten? Dan weet je dat je of nog verder moet leren of nog meer examens moet maken.

Het maken van examens zelf is ook erg leerzaam, net als het leren met een online theorieboek. Want na het maken van een examen krijg je een uitgebreide foutenanalyse. Hierin leggen we je per examen uit waarom een bepaalde vraag goed of fout is. En dat is ontzettend leerzaam! Als je deze altijd leest, zorg je er in ieder geval voor dat je dezelfde (soort) vraag niet nog eens fout beantwoord. Ook niet op het uiteindelijke examen!

Waarom vrachtwagen theorie leren op Wegrijden.nl?

Wij bieden al onze leermiddelen online aan. En dat biedt vele voordelen voor onze klanten. Zo ook voor al onze klanten die met onze populaire vrachtwagen theorieproducten oefenen. Een aantal voordelen:

We kunnen al onze producten direct updaten als er nieuwe verkeersregels of exameneisen zijn. Je oefent dus nooit met verouderd theoriemateriaal!

Onze producten zijn online te bereiken, en dus voor jou als klant altijd te benaderen op je telefoon, computer, tablet, etc. Je hebt je oefenmateriaal altijd bij de hand!

Je kunt de tijd nemen! Je hoeft niet overhaast alle theorie te leren tijdens een spoedcursus waarin alle theorie in een keer over je uitgestort wordt. Nee, neem lekker de tijd en maak pas de examens als je er klaar voor bent. Op die manier onthoud je de theorie ook een stuk langer en dat is wel zo veilig!

Je bent goedkoper uit als je online oefent. Er hoeven geen boeken naar de drukkerij gestuurd te worden en ook hoeven wij deze niet per post naar je toe te sturen. Dat scheelt in de kosten en daardoor betaal jij ook minder

En zo kunnen we nog wel even door gaan. Er zijn talloze voordelen van online vrachtwagen theorie oefenen op Wegrijden.nl. Onze klantbeoordelingen liegen niet: deze zijn erg positief over ons. Wij willen jou ook graag helpen aan een geslaagde theorievoorbereiding. Kies hierboven een vrachtwagen theoriepakket en start vandaag nog met oefenen. Heel veel succes!

Tegoed opwaarderen

Eenvoudig tegoed opwaarderen

Elk theoriepakket op onze website heeft een bepaalde hoeveelheid tegoed. Voor vrachtauto wordt dat voor de online theorieboeken geregeld in ‘dagen’ en voor de examentraining in ‘uren’. Het kan best zijn dat je uiteindelijk langer nodig denkt te hebben dan het pakket dat je koopt je biedt. Dat is geen enkel probleem. Je kunt elk afzonderlijk onderdeel eenvoudig opwaarderen tegen een schappelijk tarief. Je kunt dan dus door met oefenen binnen je bestaande account! Je koopt dus nooit een ‘te klein’ pakket!

Scroll naar boven