CBR Leusden

CBR Examencentrum Leusden

Informatie over het CBR examencentrum Leusden:
CBR Leusden
Fokkerstraat 21, 3833LD Leusden
Telefoonnummer: 088 227 77 00

Link naar Google Maps: https://www.google.nl/maps/dir//Fokkerstraat+21,+3833+LD+Leusden/@52.1452906,5.4153677,17z/data=!4m8!4m7!1m0!1m5!1m1!1s0x47c645d3c2b7cfb9:0x91f910ed2d0dd223!2m2!1d5.4175617!2d52.1452906

Link voor OV route:
https://9292.nl/?naar=leusden_fokkerstraat-21

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie: gratis auto theorie, gratis motor theorie, gratis scooter theorie, gratis taxi theorie, gratis trekker theorie, gratis camper theorie, gratis vrachtwagen theorie of gratis bus theorie.

De tijden van examenbureau Leusden: Openingstijden CBR Leusden

De openingstijden van het CBR zijn voor het CBR in Leusden gelijk aan de openingstijden van de andere CBR-vestigingen:

  • Van 8:30 tot 16:30

Binnen deze tijden kun je dus terecht voor een CBR theorie-examen. Met een theorie-examen ben je zo’n 40 minuten bezig, als je ook het nakijken meerekent. Reken er ook nog op dat je tijd nodig hebt om je spullen op te bergen in een kluisje. Zorg dus dat je er op tijd bent zodat je niet gehaast hoeft te beginnen aan je examen. Als je ontspannen begint, presteer je vast beter!

Een gezondheidsverklaring aanvragen

Om examen te kunnen doen, moet je een gezondheidsverklaring hebben. Dit is een vragenlijst die je invult waarmee het CBR bepaalt of je gezond genoeg bent om je rijbewijs te halen. Vul dit formulier op tijd in zodat ze bij het CBR de tijd hebben om het te kunnen verwerken.

Deze verklaring kun je niet kopen aan de balie bij het examenbureau Leusden. Je zult het dus online moeten aanvragen via de site van het CBR. Op de website ‘Mijn CBR’ kun je inloggen en kun je al dit soort zaken regelen. Ook kun je navraag doen bij jouw gemeente. Het zou goed kunnen dat je daar ook een gezondheidsverklaring aan kunt vragen. Houd er bij de gemeente ook rekening mee dat het wat langer kan duren eer je een afspraak gemaakt hebt en dit allemaal geregeld hebt. Zorg er dus voor dat je dit niet een dag voor het examen pas regelt, want dan ben je te laat!

Een theorie examen aanvragen

Voordat je een theorie examen kunt gaan afleggen, moet deze ingeplant worden. Hierdoor wordt er een plekje in de examenzaal voor jou vrijgehouden. Het aanvragen van een theorie examen kan op twee manieren geregeld worden:

  1. Je kunt dit zelf doen via de website van het CBR. Je kunt hierbij zelf een datum en een locatie kiezen
  2. Je kunt jouw rijschool het examen aan laten vragen. Je maakt hierover afspraken met de rijschool. Het kan zijn dat je rijschool hiervoor geld (administratiekosten) vraagt

Na het aanvragen van het examen, krijg je een mail met alle informatie die je nodig hebt. Je ziet bijvoorbeeld de tijd waarop je examen doet en het adres. En je ziet wat je allemaal mee moet nemen naar het examen, zoals je legitimatiebewijs. Houd dus je mail na het aanvragen goed in de gaten!

Slagen bij examenbureau CBR Leusden

Zonder al het gedoe eromheen zijn examens al spannend genoeg. Wij adviseren daarom ook: leg van tevoren alles klaar voor je reis zodat je daar op de dag van het examen niet meer over hoeft na te denken. En bereid je natuurlijk goed voor! Bekijk onze theorieboeken, onze gratis examens en online online theoriepakketten. Daarmee slaag je gegarandeerd!

Scroll naar boven