CBR Alkmaar

CBR Examencentrum Alkmaar

Om te kunnen slagen voor jouw examen moet je natuurlijk eerst veilig aankomen bij het examencentrum Alkmaar. Daarom vind je hier alle informatie die je moet hebben om daar aan te komen en natuurlijk meer. Je kunt hier theorie examens afleggen voor bromfiets, auto en motor.

Informatie over het CBR centrum in Alkmaar:

Adres:
Olympiaweg 28, 1816 MJ, Alkmaar
Telefoonnummer: 088 227 77 00

Link naar Google Maps:
https://www.google.nl/maps/dir/%27%27/Olympiaweg+28,+1816+MJ+Alkmaar/@52.6360580856091,4.71482992172241,16z

Link voor OV route:
http://9292.nl/?naar=alkmaar_olympiaweg-28

Gezondheidsverklaring:
Het is bij Examencentrum Alkmaar niet mogelijk om een gezondheidsverklaring te kopen. Doe dit dus op tijd vooraf via “MijnCBR”.

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie: gratis auto theorie, gratis motor theorie, gratis scooter theorie, gratis taxi theorie, gratis trekker theorie, gratis camper theorie, gratis vrachtwagen theorie of gratis bus theorie.

Openingstijden CBR in Alkmaar

Het CBR in Alkmaar is open van 8:30 uur tot 16:30 uur. Dit betekent natuurlijk niet dat je de hele dag binnen kan lopen om examens af te leggen. Deze moet gereserveerd worden en in de brief die je krijgt staat dan hoe laat je er moet zijn. Natuurlijk is het wel mogelijk om van tevoren even binnen te lopen om te kijken hoe alles eruit ziet en waar je moet zijn. Vragen kun je telefonisch stellen maar als je toevallig in de buurt bent kun je binnen de openingstijden alle praktische vragen ook stellen bij het Examencentrum Alkmaar.

Kom op tijd voor jouw examen!

Na het reserveren van een examen komt er een mail met daarin de tijd dat je wordt verwacht. Het is niet slim om precies om die tijd binnen te komen rennen. Zo heb je geen tijd om je spullen op te bergen. Wat wij je aanraden is om 10-15 minuten voor jouw starttijd aan te komen. Mocht je per ongeluk toch te laat komen dan is het soms nog mogelijk om alsnog het examen af te leggen. Dit kan alleen als er nog genoeg lege plekken zijn. Als dat niet zo is moet je een nieuwe afspraak maken en dat is natuurlijk zonde. Het afleggen van een examen kost je ongeveer 40 minuten dus zorg ervoor dat je hier rekening mee houdt als je andere plannen wilt maken erna.

Het reserveren van een examen

Voordat je een theorie examen kunt gaan afleggen moet deze ruim van tevoren gereserveerd worden. Dit kan op 2 manieren gebeuren. Je kunt dit zelf doen via de website van het CBR. Hierop kan je inloggen en dan is een aanvraag zo gedaan. Je kunt hierbij zelf een datum en locatie kiezen. Het is ook mogelijk om jouw rijschool dit te laten doen maar het is dan soms wel wat duurder. Een rijschool kan hier namelijk geld voor vragen.

Ga goed voorbereid je examen in

Voordat het zover is en je een theorie examen gaat afleggen is het natuurlijk belangrijk je hierop voor te bereiden. Hiervoor gebruik je theorieboeken of kies je voor online lessen. Als je denkt alles goed te weten dan kun je van tevoren ook een hele hoop oefen examens doen. Klik hier voor onze gratis theorie-examens. En klik hier voor onze theorieboeken. Door een gratis examen te maken, weet je alvast of je echt klaar bent voor jouw examen bij het examencentrum CBR Alkmaar. Wij wensen je veel succes en zijn ervan overtuig dat je gaat slagen! Succes!

Scroll naar boven