CBR Venlo

CBR Examencentrum Venlo

Voor wie in de regio Venlo zijn theorie-examen wil afleggen, is het CBR centrum in Venlo de aangewezen locatie. Bereid je voor op je bezoek en zorg dat je alle nodige details bij de hand hebt.

Adres en contactgegevens

Op het volgende adres kun je het CBR Examencentrum Venlo vinden: Antoniusplein 2, 5921GV Venlo. Voor vragen of meer informatie kun je telefonisch contact opnemen via 088 227 77 00.

Locatie op Google Maps

Bekijk de exacte locatie van het examencentrum op Google Maps.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Plan je reis met het openbaar vervoer naar het examencentrum via de website 9292.nl.

Gratis oefenen?

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie:

Openingstijden CBR in Venlo

Het CBR in Venlo hanteert openingstijden van 08:30 tot en met 16:30. Dit zijn standaard openingstijden die bij de meeste CBR vestigingen gelden. Let wel: binnen deze tijden kun je terecht voor je examen, mits je deze vooraf hebt aangevraagd.

Afspraak en openingstijden

Het is belangrijk om niet zomaar binnen te lopen; maak eerst een afspraak voor je examen. Je kunt je gewenste examenmoment kiezen tijdens het aanvraagproces. Noteer je examentijd duidelijk in je agenda om te voorkomen dat je te laat komt.

Zorg dat je op tijd bent voor je examen

Het missen van je examen door te laat te komen is natuurlijk het laatste wat je wilt. Plan daarom ruim van tevoren je route naar het CBR Venlo en houd rekening met mogelijke vertragingen.

Tips voor een soepele reis

Neem de tijd voor je reis naar het examencentrum en plan wat extra tijd in. Als je onverhoopt toch te laat bent, vraag dan bij de balie of er nog mogelijkheden zijn voor die dag. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je via Mijn CBR een nieuw examen aanvragen.

Aanvraagprocedure voor een theorie-examen

Een examen doe je niet zonder afspraak. Deze kun je zelf aanvragen via Mijn CBR. Wil je weten hoe dit precies in zijn werk gaat? Op deze pagina vind je meer informatie. Uiteraard kan je rijschool dit ook voor je regelen, al kunnen hier extra kosten aan verbonden zijn.

Optimaal voorbereiden op je theorie-examen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Op Wegrijden.nl helpen we je daar graag bij. Met onze uitgebreide oefenpakketten stomen we je klaar voor het examen. Bekijk de mogelijkheden voor de verschillende theoriecategorieën zoals auto, motor, bromfiets, en andere theorieproducten. Zet de laatste stap naar jouw rijbewijs. Succes met oefenen!

BEGIN VANDAAG NOG

Starten met theorie oefenen is heel simpel

Kies jouw categorie hieronder:

7,8

Wegrijden.nl wordt door klanten beoordeeld met
een 7,8 uit 2.299 beoordelingen!

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Goed bezig!

Heel goed dat je aan het oefenen bent met onze gratis e-learning. Hopelijk ben je tevreden met de manier waarop je bij ons kunt oefenen voor je theorie.

Ben je er klaar voor om echt aan de slag te gaan met je theorie? Koop dan een theoriepakket op deze pagina en start direct!

Door met oefenen

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Gratis theorie-examen gemaakt

Gefeliciteerd met het afronden van je gratis theorie-examen!

Of je nu geslaagd bent of niet, elke keer dat je oefent, leer je meer. Op deze pagina vind je examenpakketten waarmee je je nog beter kunt voorbereiden op je theorie-examen. Start direct en verhoog je kans om te slagen!

Door met oefenen