CBR Venlo

CBR Examencentrum Venlo

Informatie over het examencentrum CBR Venlo:

Adres:
CBR Venlo
Antoniusplein 2, 5921GV Venlo
Telefoonnummer: 088 227 77 00

Link naar Google Maps: https://www.google.nl/maps/dir//Antoniusplein+2,+5921+GV+Venlo/@51.3658186,6.1183279,13z/data=!4m8!4m7!1m0!1m5!1m1!1s0x47c75ab25caab1d9:0xc56cacd0fa417f47!2m2!1d6.153433!2d51.3658238

Route openbaar vervoer:
Kijk voor de route van jouw huis naar het examenbureau van het CBR op de site: https://9292.nl/?naar=venlo_antoniusplein-2.

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie: gratis auto theorie, gratis motor theorie, gratis scooter theorie, gratis taxi theorie, gratis trekker theorie, gratis camper theorie, gratis vrachtwagen theorie of gratis bus theorie.

Openingstijden CBR in Venlo

Het CBR in Venlo is geopend van 08:30 tot en met 16:30. Als je dus naar Venlo moet voor je theorie-examen, dan is dat binnen deze tijd. Ook alle andere CBR vestigingen houden zich aan deze openingstijden.

De openingstijden bepalen niet hoe laat je examen gaat doen. Je kunt dus niet zomaar binnenlopen. Eerst dien je een examen aan te vragen. Tijdens dat aanvraagproces kun je zelf een tijd uitkiezen waarop je examen mag gaan doen. Schrijf deze tijd groot op in je agenda. Want te laat komen is zonde!

Kom op tijd voor jouw examen!

Je wilt natuurlijk niet te laat komen en daardoor jouw examen missen. Daarom raden wij iedereen aan om minimaal een dag van tevoren te bekijken hoe lang de reistijd is naar examencentrum CBR Venlo.

Tijdens je reistijd kun je het beste wat extra tijd inplannen zodat je je niet hoeft te haasten. En ook al ga je ruim op tijd weg, er kan altijd wat misgaan onderweg waardoor je ernstige vertraging oploopt. Als je te laat bent voor je examen, is er een kans dat je dat examen alsnog kunt maken. Vraag dan bij de balie of er nog ruimte is op een ander tijd die dag. Als er nog plekken over is, is dat soms mogelijk. En als dat niet het geval is, dan zul je op ‘Mijn CBR’ een nieuw examen moeten aanvragen.

Het aanvragen van een examen bij examencentrum Venlo

Een theorie-examen maak je op afspraak. Je dient deze dus eerst bij het CBR aan te vragen. Dit kun je zelf doen, via ‘Mijn CBR’. Lees op deze pagina hoe jezelf je eigen examen kunt aanvragen. Maar je kunt het ook in veel gevallen aan je rijschool overlaten. Deze vraagt het examen dan voor jou aan. Het kan zijn dat de rijschool hiervoor extra administratiekosten vraagt. Vraag hiernaar bij je rijschool.

Ga goed voorbereid je examen in

Je kunt je reis naar CBR Venlo fantastisch hebben voorbereid, maar als je de theorie niet goed geleerd hebt, heb je daar straks weinig aan. Want je moet er natuurlijk wel voor zorgen dat je gaat slagen!

Gelukkig ben je op Wegrijden.nl belandt. Op deze site kun je jezelf binnen no-time klaarstomen voor het examen. Neem eens een kijkje op onze pagina over onze theorie oefenpakketten. Kies je categorie: auto, motor of bromfiets/scooter. Zo’n oefenpakket bevat een online theorieboek, een online theoriecursus en examentraining. Deze onderdelen zorgen voor een uitstekende voorbereiding op het theorie-examen. Succes met oefenen!

Scroll naar boven