CBR Haarlem

CBR Examencentrum Haarlem

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie: gratis auto theorie, gratis motor theorie, gratis scooter theorie, gratis taxi theorie, gratis trekker theorie, gratis camper theorie, gratis vrachtwagen theorie of gratis bus theorie.

Gezondheidsverklaring voor het examen

Om een examen af te mogen leggen heb je een gezondheidsverklaring nodig. Deze kan je niet kopen bij examencentrum Haarlem. Om deze online aan te schaffen ga je naar de website van het CBR. Hier log je in bij de 'MijnCBR' omgeving. Dit is waar je ook het examen kunt inplannen. Naast deze website kan je de verklaring ook kopen bij de gemeente bij jou in de buurt. Daarvoor moet je een afspraak maken, houd er dus rekening mee dat je dit op tijd doet. Bij sommige locaties van het CBR kan je aan de balie een gezondheidsverklaring kopen, hiervoor zal je misschien wel een stukje moeten reizen. Je kan dit binnen de openingstijden doen.

Bereikbaarheid van examencentrum CBR Haarlem

De locatie is zowel per auto als met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Als je met de auto komt, let er dan op dat je deze niet in het centrum kunt parkeren. We raden aan om naar Hockeyclub Saxenburg te rijden. Het adres daarvan is: Boerhaavelaan 41 in Haarlem. Daar kun je de auto gratis parkeren. En het is dus dichtbij het examencentrum CBR Haarlem.

Zorg er in ieder geval voor dat je rekening houdt met de reistijd. Als je ook nog naar een parkeerplek moet zoeken, en je vanaf daar moet lopen naar het CBR, dan ben je wel even onderweg. Je kunt je reistijd uitrekenen met de links bovenaan dit artikel.

Openingstijden CBR Haarlem

CBR Haarlem is geopend van 8:30 uur tot 16:30 uur. Binnen deze tijden worden er examens voor auto, motor en bromfiets afgenomen. Hoe laat jij er moet zijn, staat in de mail die je hebt gekregen na inschrijving. Mocht je te laat komen op je examen dan is er nog een kans dat je mee mag doen met een ander examen. Maar als het een drukke dag is, is dat vaak niet mogelijk en moet je een nieuwe afspraak maken. En omdat het examencentrum om 16:30 sluit, kun je niet later dan 15:50 beginnen aan een theorie-examen. Het examen duurt namelijk 40 minuten om te maken en om na te kijken.

Voorbereiding theorie Haarlem

Zonder dat je je voorbereid op het examen, kun je net zo goed niet gaan! Want je moet toch echt leren, anders slaag je niet.

 

Ook is het van belang dat je de regels kent als je straks rijles hebt want ook dan moet je toch echt alle regels kennen. Het is dus niet alleen bij het theorie-examen belangrijk. Je wilt ook geen ongeluk veroorzaken!

 

Op deze site vind je alles wat je nodig hebt om goed te kunnen oefenen voor je theorie-examen. Wij hebben onder andere gratis theorie-examens, theorieboeken en complete theoriepakketten met daarin een online theorieboek, een online theoriecursus en examentraining. Kortom: Als je nog moet oefenen, oefen dan op Wegrijden.nl!

Scroll naar boven