CBR Haarlem

CBR Examencentrum Haarlem

Welkom bij het CBR Examencentrum in Haarlem. Hier vind je alle essentiële informatie die je nodig hebt voordat je je theorie-examen aflegt. Van adresgegevens en openingstijden tot handige tips voor de voorbereiding. Lees verder en zorg dat je goed geïnformeerd bent voor je examendag.

Informatie over het CBR examencentrum Haarlem:
Voor iedereen in de regio Haarlem die binnenkort zijn theorie-examen gaat afleggen, biedt het CBR centrum in Haarlem de perfecte faciliteiten. Zorg dat je voorbereid bent en heb alle belangrijke details paraat.

Adres: Professor Eijkmanlaan 2-4, 2035XB Haarlem
Telefoonnummer: 088 227 77 00

Link naar Google Maps:
Google Maps

Link voor OV route:
9292.nl

Gratis oefenen?

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie:

Gezondheidsverklaring voor het examen

Voor het afleggen van een examen is een gezondheidsverklaring vereist. Het is belangrijk om te weten dat je deze verklaring niet ter plekke in Haarlem kunt aanschaffen. Bestel de verklaring online via de ‘MijnCBR’ omgeving of koop deze bij een gemeentekantoor in jouw buurt. Bij enkele andere CBR locaties kun je de verklaring aan de balie verkrijgen. Plan dit ruim op tijd in.

Bereikbaarheid van examencentrum CBR Haarlem

Het examencentrum in Haarlem is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Als je met de auto komt, parkeer dan bij Hockeyclub Saxenburg, Boerhaavelaan 41. Hier kun je gratis parkeren en het is vlakbij het CBR. Houd rekening met je reistijd, vooral als je ook nog parkeerplek moet zoeken.

Openingstijden CBR Haarlem

Het CBR in Haarlem opent de deuren van 8:30 uur tot 16:30 uur. Gedurende deze tijden worden er examens afgenomen voor verschillende theoriecategorieën. De exacte tijd waarop je aanwezig moet zijn, vind je in de bevestigingsmail van je afspraak. Wees op tijd; vertraging kan betekenen dat je een nieuwe afspraak moet inplannen.

Voorbereiding theorie Haarlem

Een goede voorbereiding is het halve werk. Het kennen van de verkeersregels is niet alleen cruciaal voor je theorie-examen maar ook voor je eigen veiligheid tijdens het rijden. Op Wegrijden.nl bieden we diverse hulpmiddelen zoals gratis theorie-examens, theorieboeken en uitgebreide theoriepakketten om je voor te bereiden.

BEGIN VANDAAG NOG

Starten met theorie oefenen is heel simpel

Kies jouw categorie hieronder:

7,8

Wegrijden.nl wordt door klanten beoordeeld met
een 7,8 uit 2.280 beoordelingen!

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Goed bezig!

Heel goed dat je aan het oefenen bent met onze gratis e-learning. Hopelijk ben je tevreden met de manier waarop je bij ons kunt oefenen voor je theorie.

Ben je er klaar voor om echt aan de slag te gaan met je theorie? Koop dan een theoriepakket op deze pagina en start direct!

Door met oefenen

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Gratis theorie-examen gemaakt

Gefeliciteerd met het afronden van je gratis theorie-examen!

Of je nu geslaagd bent of niet, elke keer dat je oefent, leer je meer. Op deze pagina vind je examenpakketten waarmee je je nog beter kunt voorbereiden op je theorie-examen. Start direct en verhoog je kans om te slagen!

Door met oefenen