CBR Arnhem

CBR examencentrum Arnhem

Woon je in de omgeving van Arnhem en wil je je theorie-examen doen? Het CBR examencentrum Arnhem staat voor je klaar. Hier lees je alles wat je moet weten om goed voorbereid op je examen te verschijnen en de beste kans te hebben om te slagen.

Informatie over het CBR Arnhem examencentrum:

Het CBR examencentrum in Arnhem biedt een uitgebreid scala aan diensten voor aanstaande bestuurders. Gelegen in de prachtige stad Arnhem, is dit centrum een knooppunt voor examenkandidaten in de regio. Hier vind je alle essentiële informatie die je helpt om je bezoek te plannen en te zorgen dat je examendag soepel verloopt.

Adres:
Hazenkamp 10, 6836BA Arnhem
Telefoonnummer: 088 227 77 00

Link naar Google Maps:
Google Maps

Link voor OV route:
9292.nl

Gratis oefenen?

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie:

Op deze locatie kun je een gezondheidsverklaring kopen. Het is echter aan te raden dit vooraf online bij het CBR of bij je lokale gemeente te regelen. Zorg ervoor dat je deze niet vergeet mee te nemen naar je examen.

Examen inplannen bij examencentrum Arnhem

Examineren gaat op afspraak. Je kunt je examen zelf inplannen via “MijnCBR”. Niet zeker hoe? Bekijk onze gids over hoe je zelf een examen kunt aanvragen. Natuurlijk kan ook je rijschool het regelen. Zij kunnen hiervoor mogelijk administratiekosten rekenen.

Rekening houden met reistijd

Kom op tijd. Voordat je het examen aflegt, zul je je jas, tas en telefoon moeten opbergen. Het is raadzaam om ten minste 10-15 minuten eerder te arriveren. Als je te laat bent, vraag dan of er later die dag nog plek is. Zo niet, dan zul je een nieuw examen moeten inplannen. Het examencentrum Arnhem is dagelijks geopend van 8:30 uur tot 16:30 uur.

Examen voorbereiding

Een goede voorbereiding is essentieel. Dit verhoogt je slagingskans en zorgt ervoor dat je straks veilig de weg op kunt.

Studeer uit een theorieboek of ga online leren en oefenen. Als je denkt dat je er klaar voor bent, oefen dan met een proefexamen op onze website.

BEGIN VANDAAG NOG

Starten met theorie oefenen is heel simpel

Kies jouw categorie hieronder:

7,8

Wegrijden.nl wordt door klanten beoordeeld met
een 7,8 uit 2.290 beoordelingen!

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Goed bezig!

Heel goed dat je aan het oefenen bent met onze gratis e-learning. Hopelijk ben je tevreden met de manier waarop je bij ons kunt oefenen voor je theorie.

Ben je er klaar voor om echt aan de slag te gaan met je theorie? Koop dan een theoriepakket op deze pagina en start direct!

Door met oefenen

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Gratis theorie-examen gemaakt

Gefeliciteerd met het afronden van je gratis theorie-examen!

Of je nu geslaagd bent of niet, elke keer dat je oefent, leer je meer. Op deze pagina vind je examenpakketten waarmee je je nog beter kunt voorbereiden op je theorie-examen. Start direct en verhoog je kans om te slagen!

Door met oefenen