CBR Amsterdam

CBR Examencentrum Amsterdam

Wij willen dat je zo goed mogelijk voorbereid jouw examen ingaat en daarom geven wij je hier alle praktische informatie die je nodig hebt. Bij het examencentrum CBR Amsterdam kun je het theorie examen afleggen voor de categorie auto, motor en bromfiets. De belangrijkste informatie over het Amsterdamse examencentrum vind je op deze pagina.

Informatie over het CBR centrum in Amsterdam:

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie: gratis auto theorie, gratis motor theorie, gratis scooter theorie, gratis taxi theorie, gratis trekker theorie, gratis camper theorie, gratis vrachtwagen theorie of gratis bus theorie.

Je kunt naar deze locatie het beste reizen met het openbaar vervoer. Er zit een bushalte voor het gebouw en het is 10 minuten lopen vanaf Amsterdam Sloterdijk. Als je wel met de auto komt kun je aan de achterkant van het gebouw parkeren. Als hier door drukte geen plekken meer zijn dan kan je parkeren bij voetbalvereniging SDW. Deze vereniging zit aan de Seineweg. Het kan gebeuren dat de beveiliging je vraagt ergens anders te parkeren dus hou hier rekening mee bij het incalculeren van jouw reistijd.

Het is bij deze locatie niet mogelijk om een gezondheidsverklaring te kopen. Doe dit daarom van tevoren op via de website van het CBR. Hiervoor moet je inloggen in “MijnCBR”.

Openingstijden CBR Amsterdam

Dit examencentrum is geopend van 8:30 uur tot 16:30 uur. De tijd dat je aanwezig moet zijn staat in de mail die je hebt gekregen bij het aanvragen van jouw examen. Je kunt een examen zelf aanvragen via de CBR website of je kunt de rijschool dit laten doen. Hiervoor kunnen ze wel kosten in rekening brengen. Je kunt zelf kiezen welke dag en op welke locatie je een examen wilt afleggen. Zorg ervoor dat je ruim op tijd bent zodat je nog even tijd hebt om je spullen op te bergen en zodat je even rustig kunt zitten. Als je toch iets te laat bent dan is het soms mogelijk om het examen alsnog op dezelfde dag af te nemen als er plekken over zijn. Als dit niet het geval is zal je een nieuwe datum moeten inplannen. Het maken van een examen kost ongeveer 40 minuten.

Je voorbereiden op een examen

Om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken, is het belangrijk om goed voorbereid een examen in te gaan. Je voorbereiden doe je met verschillende middelen. Je kunt een theorieboek bestellen en hieruit gaan studeren. Je zou er ook voor kunnen kiezen om online theorie lessen te volgen. Leren met een theorieboek is net wat anders als met een online theoriecursus. In elk theoriepakket kun je gelukkig oefenen met beide manieren van theorie oefenen. Je kunt ook gratis oefenen met een gratis theorie-examen. Zo zie je hoe je ervoor staat en of je genoeg weet om je echte examen af te gaan leggen bij CBR Amsterdam. Bereid je goed voor en vergroot de kans dat je in een keer slaagt. Wij van Wegrijden.nl helpen je daar graag bij!

Scroll naar boven