Theoriecursus Amsterdam

Theoriecursus volgen in Amsterdam

Ben je op zoek naar een theoriecursus in Amsterdam of wil je theorielessen in Amsterdam volgen? Dan zijn er natuurlijk voldoende aanbieders waar je terecht kunt voor een theoriecursus. Echter zijn de theoriecursussen meestal erg duur en weet je van tevoren natuurlijk niet goed waar je voor betaalt. Op deze pagina leer je meer over de beschikbare theoriecursussen en hoe je veel slimmer uit kan zijn als je op Wegrijden.nl oefent.

Online oefenen?

Thuis oefenen met een online theoriecursus? Je krijgt direct een toegangscode. Kies jouw categorie:

Theorieles volgen in Amsterdam?

Als je onderstaande vergelijking bekijkt van theoriecursus aanbieders in Amsterdam, dan begrijp je waarom het wellicht verstandiger is om te kiezen voor online oefenen op Wegrijden.nl, met een online theoriepakket. Het eerste dat opvalt is de prijs: een theorieles in Amsterdam is een stuk duurder dan oefenen met een online theoriepakket. En ook hoef je als je online oefent niet de hele dag in een saai theorielokaal te zitten.

Vergelijk theoriecursus aanbieders in Amsterdam

Bekijk in onderstaande tabel een aantal aanbieders van een theoriecursus of theorieles in Amsterdam. Oordeel zelf. Wanneer ben je het voordeligst uit? Juist! Als je zelf oefent met een online theoriepakket! Je ziet het aan de prijs, het scheelt gigantisch als je zelf met de theorie aan de slag gaat.

Aanbieder

Prijs

Type

1dagscursus

€ 125,-

€ 125,-

Online via Wegrijden.nl

Vanaf € 9,95

Verkeersschol Eros

€ 159,-

€ 159,-

Whiteway

€ 150,-

€ 150,-

Ferry theoriecursus

€ 125,-

€ 125,-

Waarom kiezen voor een theoriecursus in Amsterdam?

Iedereen wil snel slagen voor het CBR theorie examen, dat is duidelijk. Slagen is niet voor iedereen even makkelijk. Als je bijvoorbeeld moeite hebt met zelfstandig leren, dan kan een theoriecursus een goed idee zijn. Je leert bij een theoriecursus de theorie van een (ervaren) docent. Dat lijkt wellicht ook wel op de manier hoe je iets leer bij jou op school (ook van een docent). Maar de theorie is niet eenvoudig te leren en ook als je moeite hebt met leren, is een theoriecursus niet altijd de slimste manier van leren. Het kan bijvoorbeeld (te) snel uitgelegd worden waardoor je alsnog niet met de rest mee kan komen. Als je moeite hebt met leren, doe je er verstandig aan om de tijd te nemen voor de theorie.

Leren vanuit huis

Wij raden aan om de theorie online te leren met een theoriecursus voor auto, motor of bromfiets/scooter. Met een online theoriecursus bepaal jij zelf in welk tempo je wilt oefenen en kun je er net zo lang over doen als je zelf wil, zonder opgejaagd te worden door een gehaaste theoriedocent.

Ook hoef je met een online theoriecursus de deur niet uit en hoef je geen dagen vrij te maken om naar een theorielokaal te gaan. Oefen in je eigen tempo! Waar je maar wil, want met je eigen theorie-account kun je overal inloggen.

Bereid je voor op oefenen met de meest efficiënte online theoriemethode van Nederland. Wij bieden verschillende pakketten aan waar je uit kunt kiezen. Heb je bijvoorbeeld nog een week de tijd om te leren? Dan kun je leren met een wat kleiner pakket dan als je nog een maand de tijd hebt. Kies het pakket dat bij jou past. Klik op de categorie waar jij voor wil oefenen: auto, motor en bromfiets/scooter. Succes!

BEGIN VANDAAG NOG

Starten met theorie oefenen is heel simpel

Kies jouw categorie hieronder:

7,8

Wegrijden.nl wordt door klanten beoordeeld met
een 7,8 uit 2.275 beoordelingen!

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Goed bezig!

Heel goed dat je aan het oefenen bent met onze gratis e-learning. Hopelijk ben je tevreden met de manier waarop je bij ons kunt oefenen voor je theorie.

Ben je er klaar voor om echt aan de slag te gaan met je theorie? Koop dan een theoriepakket op deze pagina en start direct!

Door met oefenen

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Gratis theorie-examen gemaakt

Gefeliciteerd met het afronden van je gratis theorie-examen!

Of je nu geslaagd bent of niet, elke keer dat je oefent, leer je meer. Op deze pagina vind je examenpakketten waarmee je je nog beter kunt voorbereiden op je theorie-examen. Start direct en verhoog je kans om te slagen!

Door met oefenen