CBR Maastricht

CBR Examencentrum Maastricht

Informatie over het CBR examencentrum Maastricht:
CBR Maastricht
Stadionplein 34 37-40, 6225XW Maastricht
Telefoonnummer: 088 227 77 00

Link naar Google Maps: https://www.google.nl/maps/dir//Stadionplein+34,+6225+XW+Maastricht/@50.8571156,5.7145433,17z/data=!4m8!4m7!1m0!1m5!1m1!1s0x47c0e9f1fbd70a95:0xeb0bb31322241a7b!2m2!1d5.7167373!2d50.8571156

Link voor OV route:
https://9292.nl/?naar=maastricht_stadionplein-34

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie: gratis auto theorie, gratis motor theorie, gratis scooter theorie, gratis taxi theorie, gratis trekker theorie, gratis camper theorie, gratis vrachtwagen theorie of gratis bus theorie.

Gezondheidsverklaring Maastricht

Bij dit Maastrichtse CBR examencentrum kan geen gezondheidsverklaring gekocht worden. En deze verklaring heb je wel nodig. Want je laat aan de hand van deze verklaring aan het CBR zien of je gezond genoeg bent om een rijbewijs te halen.

Maar geen nood! Er zijn meer opties. Je kunt namelijk er op verschillende manieren voor zorgen dat je alsnog een gezondheidsverklaring krijgt. Houd echter wel rekening met wat verwerkingstijd. Kom dus niet een dag van tevoren in actie om je gezondheidsverklaring te regelen!

Onze tip: Ga naar de website van het CBR, log daar in en koop je verklaring dan online. En als je dit liever niet online doet, doe het dan bij de gemeente bij jou in de buurt. Bel van tevoren voor een afspraak en vraag of je daar terecht kunt voor een gezondheidsverklaring. Daarmee voorkom je dat je voor niks naar het gemeentehuis rijdt.

Openingstijden examencentrum CBR Maastricht

Elk examenbureau van het CBR is geopend van 8:30 uur tot 16:30 uur. Binnen dit tijdsbestek maak je dus je theorie-examen. Met het examen ben je zo’n 40 minuten bezig.

Als je te laat op je eigen examen komt, kan het zijn dat je alsnog dezelfde dag op examen kunt. Er moet dan wel tijd zijn en er moet dan ergens nog een plekje over zijn. Als je het daar niet op wilt gokken, zorg je er gewoon voor dat je op tijd komt! Dan kun je ook nog even rustig ontspannen voordat je aan dat toch al stressvolle examen begint!

Theorie examen aanvragen in Maastricht

Om in Maastricht op theorie-examen te gaan, moet je eerst je examen aanvragen. Het aanvragen van een examen is heel eenvoudig. Wij hebben een pagina geschreven waarop precies staat beschreven welke stappen je moet volgen om een examen aan te vragen. Klik daarvoor hierop: CBR examen aanvragen.

Wil je het niet zelf doen? Vraag dan aan je rijinstructeur of hij/zij het voor je doet. Let er wel op dat je hiermee waarschijnlijk meer geld kwijt bent omdat er dan administratiekosten in rekening gebracht worden.

Ga voor een goede voorbereiding!

Door alles goed te plannen ga je zonder onnodige zorgen of stress het examen in. Voorbereiden hierop is vrij simpel. Het begint met leren in de periode naar het examen toe. Hiervoor moet je ruim de tijd nemen zodat je met een zeker gevoel naar binnen loopt. Hulp nodig met oefenen? Check onze theorieboeken en online theorielessen. Daarmee slaag je vast en zeker!

Scroll naar boven