CBR Maastricht

CBR Examencentrum Maastricht

Voor wie in de regio Maastricht zijn theorie-examen wil afleggen, is het CBR centrum in Maastricht de aangewezen locatie. Als je van plan bent om binnenkort je examen in Maastricht af te leggen, ben je hier aan het juiste adres voor alle cruciale informatie. Bereid je voor op je bezoek en zorg dat je alle nodige details bij de hand hebt.

Informatie over het examencentrum CBR Maastricht:

Vind hier essentiële informatie over het CBR in Maastricht, van adresgegevens tot contactmogelijkheden.

Adres: Stadionplein 34 37-40, 6225XW Maastricht
Telefoonnummer: 088 227 77 00

Link naar Google Maps:
Google Maps

Link voor OV route:
9292.nl

Gratis oefenen?

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie:

Gezondheidsverklaring Maastricht

Het CBR in Maastricht biedt geen optie om ter plekke een gezondheidsverklaring aan te schaffen. Deze verklaring is echter wel essentieel, want hiermee toon je aan het CBR aan dat je fysiek en mentaal in staat bent om een rijbewijs te behalen.

Maar wees gerust, er zijn alternatieven. Je kunt je gezondheidsverklaring onder andere online verkrijgen. Een handige tip is om naar de website van het CBR te gaan en de verklaring daar aan te schaffen. Wil je dit liever persoonlijk doen? Bezoek dan de gemeente waar je woont en regel het daar. Een telefoontje vooraf kan handig zijn om teleurstellingen te voorkomen.

Openingstijden examencentrum CBR Maastricht

De openingstijden van het CBR in Maastricht lopen van 8:30 uur tot 16:30 uur. In deze uren kun je je theorie-examen afleggen, wat ongeveer 40 minuten in beslag neemt.

Een gouden regel is om altijd op tijd te zijn. Mocht je te laat arriveren, dan is er een kans dat je die dag niet meer terechtkunt. Om de zenuwen in bedwang te houden, is het raadzaam om ruim van tevoren aanwezig te zijn.

Theorie examen aanvragen in Maastricht

Het aanvragen van een theorie-examen in Maastricht is een fluitje van een cent. We hebben een gedetailleerde handleiding voor je klaargezet, waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd. Lees meer op: CBR examen aanvragen.

Overweeg je om het aanvragen over te laten aan je rijinstructeur? Dit is mogelijk, maar houd er rekening mee dat hier mogelijk extra kosten aan verbonden zijn door administratieve handelingen.

Ga voor een goede voorbereiding!

Een goede voorbereiding is de sleutel tot succes. Begin tijdig met leren en zorg dat je op de dag van het examen vol vertrouwen bent. Heb je ondersteuning nodig bij je voorbereiding? Neem een kijkje bij onze theorieboeken en online theorielessen. Hiermee vergroot je je slaagkans!

BEGIN VANDAAG NOG

Starten met theorie oefenen is heel simpel

Kies jouw categorie hieronder:

7,8

Wegrijden.nl wordt door klanten beoordeeld met
een 7,8 uit 2.280 beoordelingen!

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Goed bezig!

Heel goed dat je aan het oefenen bent met onze gratis e-learning. Hopelijk ben je tevreden met de manier waarop je bij ons kunt oefenen voor je theorie.

Ben je er klaar voor om echt aan de slag te gaan met je theorie? Koop dan een theoriepakket op deze pagina en start direct!

Door met oefenen

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Gratis theorie-examen gemaakt

Gefeliciteerd met het afronden van je gratis theorie-examen!

Of je nu geslaagd bent of niet, elke keer dat je oefent, leer je meer. Op deze pagina vind je examenpakketten waarmee je je nog beter kunt voorbereiden op je theorie-examen. Start direct en verhoog je kans om te slagen!

Door met oefenen