CBR Leeuwarden

CBR examencentrum Leeuwarden

Voor wie in de regio Leeuwarden zijn theorie-examen wil afleggen, is het CBR centrum in Leeuwarden de aangewezen locatie. Bereid je voor op je bezoek en zorg dat je alle nodige details bij de hand hebt.

Informatie over het examencentrum CBR Leeuwarden:

Voor wie in de regio Leeuwarden zijn theorie-examen wil afleggen, is het CBR centrum in Leeuwarden de plek waar je moet zijn. Hier vind je alle essentiële informatie om je bezoek goed voor te bereiden.

Adres: Douwe Tammingawei 30, 8914BK Leeuwarden
Telefoonnummer: 088 227 77 00

Link naar Google Maps:
Google Maps

Link voor OV route:
9292.nl

Gratis oefenen?

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie:

Gezondheidsverklaring via CBR Leeuwarden?

Een gezondheidsverklaring is niet direct bij het CBR in Leeuwarden te verkrijgen. Je kunt deze eenvoudig online aanvragen via ‘Mijn CBR’. Via deze portal kun je diverse CBR-gerelateerde zaken regelen, waaronder het aanvragen van je gezondheidsverklaring. Overigens biedt ook de gemeente vaak deze verklaring aan. Neem hiervoor contact op met jouw lokale gemeente.

Openingstijden CBR Leeuwarden

Het CBR examencentrum Leeuwarden verwelkomt je elke dag tussen 08:30 en 16:30. Deze tijden zijn standaard voor alle CBR-vestigingen.

Examen voor verschillende theoriecategorieën

Bij deze vestiging kun je terecht voor het theorie-examen voor diverse categorieën. Tijdens de aanvraag geef je je voorkeur op. Na afronding van je aanvraag ontvang je een bevestigingsmail met alle relevante gegevens. Noteer de examentijd zorgvuldig in je agenda.

Te laat voor je examen?

Kom je te laat? Dan is het nog steeds mogelijk om je examen te doen, mits er ruimte beschikbaar is en je het examen binnen de beschikbare tijd kunt afronden. Informeer bij de balie naar de mogelijkheden. Mocht dit niet lukken, dan moet je een nieuw examenmoment inplannen. Raadpleeg de bovenstaande links naar Google Maps en 9292.nl om je route goed te plannen en onnodige vertragingen te vermijden.

Succesvol afronden bij CBR examencentrum Leeuwarden

Examenstress is volkomen normaal. Verlaag deze spanning door jezelf goed voor te bereiden. Wanneer je de stof goed beheerst, zul je met meer zelfvertrouwen het examen ingaan. Start je voorbereiding met een online theoriepakket. Dit theoriepakket biedt verschillende hulpmiddelen zoals een online theorieboek en examentraining. Hiermee kun je oefenen met echte theorie-examens. Wij ondersteunen je graag in je voorbereiding. Zet hem op!

BEGIN VANDAAG NOG

Starten met theorie oefenen is heel simpel

Kies jouw categorie hieronder:

7,8

Wegrijden.nl wordt door klanten beoordeeld met
een 7,8 uit 2.275 beoordelingen!

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Goed bezig!

Heel goed dat je aan het oefenen bent met onze gratis e-learning. Hopelijk ben je tevreden met de manier waarop je bij ons kunt oefenen voor je theorie.

Ben je er klaar voor om echt aan de slag te gaan met je theorie? Koop dan een theoriepakket op deze pagina en start direct!

Door met oefenen

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Gratis theorie-examen gemaakt

Gefeliciteerd met het afronden van je gratis theorie-examen!

Of je nu geslaagd bent of niet, elke keer dat je oefent, leer je meer. Op deze pagina vind je examenpakketten waarmee je je nog beter kunt voorbereiden op je theorie-examen. Start direct en verhoog je kans om te slagen!

Door met oefenen