CBR Leeuwarden

CBR Examencentrum Leeuwarden

Informatie over het CBR examencentrum Leeuwarden:
CBR Leeuwarden
Douwe Tammingawei 30, 8914BK Leeuwarden
Telefoonnummer: 088 227 77 00

Link naar Google Maps: https://www.google.nl/maps/dir//Douwe+Tammingawei+30,+8914+BK+Leeuwarden/@53.20509,5.759422,17z/data=!4m8!4m7!1m0!1m5!1m1!1s0x47c8fc4a650e3ca3:0x9a4276245ac86dee!2m2!1d5.761616!2d53.20509

Link voor OV route:
https://9292.nl/?naar=leeuwarden_douwe-tammingawei-30

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie: gratis auto theorie, gratis motor theorie, gratis scooter theorie, gratis taxi theorie, gratis trekker theorie, gratis camper theorie, gratis vrachtwagen theorie of gratis bus theorie.

Naar CBR Leeuwarden voor een gezondheidsverklaring?

Een gezondheidsverklaring kun je niet bij het CBR in Leeuwarden kopen. Wel zijn er andere manieren om aan een gezondheidsverklaring te komen. Koop hem bijvoorbeeld eenvoudig online via ‘Mijn CBR’. Via die portal van het CBR kun je inloggen en kun je al je CBR-gerelateerde zaken regelen. Zoals ook het aanvragen van je gezondheidsverklaring. Ook kun je de gezondheidsverklaring vaak via de gemeente aanschaffen. Neem hiervoor contact op met de gemeente bij jou in de buurt.

 

Openingstijden CBR Leeuwarden

Het CBR examencentrum Leeuwarden is elke dag tussen 08:30 en 16:30 geopend. Deze openingstijden gelden voor alle CBR-vestigingen.

Examen voor categorie…

Bij deze vestiging kun je het theorie-examen voor zowel de auto, motor als bromfiets (scooter) theorie-examen maken. Tijdens het aanvragen van het examen dien je je voorkeur op te geven. Als je aanvraag voltooid is, krijg je een e-mail met daarin ter bevestiging je gegevens. In die mail staat ook de tijd waarop je examen moet doen. Schrijf deze tijd goed op in je agenda!

Wat als je te laat bent?

Het kan natuurlijk zijn dat je te laat komt. Probeer dit uiteraard te voorkomen. Maar wat als je wel te laat bent? Dan is er nog steeds een kans dat je examen kunt doen. Er moet dan nog wel een plaatsje vrij zijn op je examenlocatie en er moet nog tijd zijn waarbinnen je je examen kunt afronden. Vraag naar de balie naar de mogelijkheden. Als dat niet gaat, dan dien je je examen op een andere dag opnieuw in te plannen.

 

Voorkomen is beter dan genezen. Bovenaan dit artikel staan links naar Google Maps en naar 9292.nl waarmee je je route alvast kunt voorbereiden. Ga ruim van tevoren weg, dan kom jij niet te laat!

Slaag snel bij examencentrum CBR Leeuwarden

Examen doen is altijd spannend! En bij dit theorie-examen zal dat vast niet anders zijn. Een groot deel van die spanning kun je bij jezelf wegnemen door je goed voor te bereiden. Want als je zeker bent van je zaak, dan heeft het ook weinig zin om nog zenuwachtig te zijn!

Een goede voorbereiding begint bij het leren van de theorie. Dat kun je doen met een online theoriepakket. Zo’n theoriepakket bevat verschillende onderdelen, zoals een ‘online theorieboek’, een ‘online theoriecursus’ en ‘examentraining’. Met dat laatste onderdeel kun je online aan de slag met echte theorie-examens. Wij willen je graag helpen bij je voorbereiding. Succes!

Scroll naar boven