CBR Groningen

CBR examencentrum Groningen

Een goede voorbereiding is het halve werk, zeker als het gaat om theorie-examens. In het CBR examencentrum te Groningen kun je terecht voor examens van diverse theoriecategorieën. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om goed voorbereid en tijdig aan je examen te beginnen. Wil je oefenen? Ga dan naar onze online theorielessen.

Informatie over het examencentrum CBR Groningen:

Zoek je een betrouwbare plek in de regio Groningen om je theorie-examen te doen? Het CBR examencentrum in Groningen biedt alle essentiële faciliteiten. Hieronder staan de cruciale gegevens om je voor te bereiden op je bezoek.

CBR Groningen
Protonstraat 3, 9743AL Groningen
Telefoonnummer: 088 227 77 00

Route via Google Maps:
Google Maps

Openbaar vervoer route:
9292.nl

Gratis oefenen?

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie:

Bij deze CBR locatie kun je geen gezondheidsverklaring kopen. Regel dit dus vooraf, bijvoorbeeld via MijnCBR of bij de lokale gemeente.

Openingstijden CBR Groningen

Het examencentrum is geopend van 8:30 uur tot 16:30 uur. Plan je examen tijdig in via MijnCBR. Je kunt niet zomaar binnenlopen om een examen af te leggen. Na je aanmelding krijg je een bevestiging met de exacte tijd en datum. Zorg dat je iets eerder aanwezig bent. Bewaar je persoonlijke spullen in een kluisje dat beschikbaar is op locatie.

Plan je bezoek goed

Kom op tijd om stress te voorkomen en het risico te vermijden dat je het examen mist. Ga uit van minstens een half uur speling. Als er onverhoopt iets gebeurt onderweg, meld je dan bij de balie voor de mogelijkheden.

Een goed begin is het halve werk. Bereid je daarom goed voor met een theorieboek of online theorielessen. Oefen vervolgens met theorie-examens om je kennis te toetsen en te weten waar je staat.

BEGIN VANDAAG NOG

Starten met theorie oefenen is heel simpel

Kies jouw categorie hieronder:

7,8

Wegrijden.nl wordt door klanten beoordeeld met
een 7,8 uit 2.290 beoordelingen!

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Goed bezig!

Heel goed dat je aan het oefenen bent met onze gratis e-learning. Hopelijk ben je tevreden met de manier waarop je bij ons kunt oefenen voor je theorie.

Ben je er klaar voor om echt aan de slag te gaan met je theorie? Koop dan een theoriepakket op deze pagina en start direct!

Door met oefenen

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Gratis theorie-examen gemaakt

Gefeliciteerd met het afronden van je gratis theorie-examen!

Of je nu geslaagd bent of niet, elke keer dat je oefent, leer je meer. Op deze pagina vind je examenpakketten waarmee je je nog beter kunt voorbereiden op je theorie-examen. Start direct en verhoog je kans om te slagen!

Door met oefenen