CBR Groningen

CBR Examencentrum Groningen

Het is belangrijk om goed voorbereid een theorie examen in te gaan. Bij het CBR examencentrum in Groningen kun je examens afnemen voor auto, motor en bromfiets. Je leest hier alle informatie om goed en natuurlijk op tijd aan te komen bij dit centrum. Oefenen? Ga naar onze online theorielessen.

Informatie over het CBR centrum in Groningen:

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie: gratis auto theorie, gratis motor theorie, gratis scooter theorie, gratis taxi theorie, gratis trekker theorie, gratis camper theorie, gratis vrachtwagen theorie of gratis bus theorie.

Het is bij deze CBR locatie niet mogelijk om een gezondheidsverklaring te kopen. Het is dus belangrijk niet te vergeten dit van tevoren te doen. Je kunt hiervoor terecht op de site van het CBR. Hiervoor log je in bij 'MijnCBR' waar je alles kunt vinden. Het is ook mogelijk deze verklaring te kopen bij de gemeente in jouw buurt. Bepaalde locaties bieden wel de mogelijkheid om deze verklaring te kopen, hier kan je bij de balie terecht.

Openingstijden examencentrum CBR Groningen

Het CBR examencentrum is geopend van 8:30 uur tot 16:30 uur. Het is dus binnen deze tijden mogelijk om een examen in te plannen via 'MijnCBR'. Je kan namelijk niet zomaar langskomen om een examen te maken. Binnen openingstijden en op beschikbare dagen kun je online je theorie examen aanvragen. Hierna krijg je een mail met daarin de bevestiging van de tijd en datum waarop je aanwezig moet zijn. Zorg dat je er iets eerder bent. En omdat je geen spullen mee mag nemen naar binnen, is er een opbergmogelijkheid aanwezig in de vorm van een kluisje. Daar kun je al je spullen in kwijt.

Plan de reis tijdig in

Het is belangrijk om op tijd te komen zodat je het examen niet mist. Plan daarom jouw reis naar examencentrum CBR Groningen van tevoren al in. Kijk hoe lang je erover doet van jouw huis naar het CBR en vertrek vroeg genoeg van huis. Als je bijvoorbeeld om 14:00 uur aan de beurt bent voor het examen, zorg dan dat je van 13:30 uitgaat als je je route gaat plannen. Dan heb je een half uur speling. Voorkom stress bij jezelf en zorg ervoor dat je je examen niet mist. Het kan altijd gebeuren dat er iets gebeurt onderweg waardoor je wat later bent. Dan mag je niet meer zomaar naar binnen lopen. Meld je dan even bij de balie en vraag wat de mogelijkheden zijn. Soms kan je nog dezelfde dag op een vrij moment het examen alsnog doen.

Op tijd komen is belangrijk maar je gaat natuurlijk naar het CBR Groningen om te slagen. Daarom is het belangrijk je goed voor te bereiden voordat je naar examencentrum Groningen gaat. Hiervoor ga je eerst de theorie leren met een theorieboek of met online theorielessen. Als je alles wat je moet weten geleerd hebt is het handig om je aandacht te richten op theorie examen oefenen. Hierdoor weet je waar je nog extra aandacht aan moet besteden en natuurlijk ook wat jouw sterke punten zijn. Een goede voorbereiding is waarmee ook jij de eerste keer kunt slagen voor een theorie examen bij examencentrum CBR Groningen.

Scroll naar boven