CBR Breda

CBR Examencentrum Breda

Je kunt een theorie examen voor auto, motor en bromfiets afleggen bij examencentrum Breda. Wij willen dat je hier zoveel mogelijk kans van slagen hebt en daarom geven we je alle nodige informatie. Zo kom je goed voorbereid en op tijd aan op deze locatie. Je leest hier de adresgegevens en meer praktische informatie zodat ook jij snel kunt slagen voor jouw theorie examen.

Informatie over het examencentrum CBR Breda:

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie: gratis auto theorie, gratis motor theorie, gratis scooter theorie, gratis taxi theorie, gratis trekker theorie, gratis camper theorie, gratis vrachtwagen theorie of gratis bus theorie.

Gezondheidsverklaring CBR Breda

Het is bij examencentrum Breda niet mogelijk om een gezondheidsverklaring te kopen. Dit moet je van tevoren doen via de website van het CBR of bij de gemeente in jouw buurt. Als je inlogt bij “MijnCBR” dan zie je precies waar je dit kunt doen. Op de website van de gemeente kun je ook eenvoudig vinden wat je nodig hebt.

Parkeren CBR Breda

Tegenover de ingang van examencentrum Breda zijn parkeerplaatsen die gereserveerd zijn voor examenvoertuigen. Het spreekt dus voor zich dat je hier niet mag parkeren. Daar is ook een invalideparkeerplaats. De grote parkeerplaats bij het Amrâth Hotel Brabant mag gebruikt worden voor kandidaten voor het theorie examen. Hou hier rekening mee bij het incalculeren van jouw reistijd.

Kom op tijd voor jouw examen

Elk CBR examencentrum is geopend van 8:30 uur tot 16:30 uur. Binnen deze tijden kun je dus een examen afleggen. Deze kun je op twee manieren inplannen. Je kan dit zelf doen via de website van het CBR. Hiervoor moet je inloggen in 'MijnCBR'. Je ziet beschikbare datums per locatie en kan zo een vrije dag inplannen. Je kunt ook aan je rijschool vragen dit te doen als je al begonnen bent met rijlessen. Hiervoor kunnen ze extra kosten in rekening brengen, meer informatie hierover vraag je aan bij jouw rijschool. Zorg ervoor dat je op tijd bent voor het examen en voorkom zo dat je een nieuwe datum moet inplannen. In sommige gevallen kan je nog dezelfde dag terecht maar dit is lang niet altijd zo. Calculeer extra tijd in voor het opbergen van jouw spullen, je mag niks mee naar binnen nemen.

Bereid je voor op het examen bij examencentrum CBR Breda

Het is logisch dat je snel wilt slagen voor jouw examen. Daarom is het belangrijk je goed voor te bereiden zodat je verder kunt voor je praktijk. Wij bieden verschillende middelen aan die je hiervoor kunt gebruiken. Wij bieden theorieboeken aan voor auto, motor en bromfiets/scooter.

Als je niet graag uit een boek leert, dan kun je ook online oefenen met een van onze leerpakketten. Hiermee leer je de volledige theorie online.

Denk jij dat je er helemaal klaar voor bent? Test dit dan door meerdere oefenexamens te maken. Ga naar onze pagina over theorie examen oefenen. Daar vind je informatie over onze examenpakketten.

Het is een moeilijk examen maar wij weten dat je het kunt als je je goed voorbereid. Succes!

Scroll naar boven