CBR Breda

CBR examencentrum Breda

Bij het examencentrum in Breda kun je terecht voor theorie-examens van verschillende categorieën. Ons doel is om jou zo goed mogelijk te ondersteunen in je voorbereiding. Hier vind je alle belangrijke informatie over locatie, tijden en andere praktische zaken.

Informatie over het examencentrum CBR Breda:

Het CBR examencentrum in Breda staat klaar om jou te begeleiden naar succes. Met onze essentiële tips en adresgegevens zorgen we ervoor dat je zorgeloos jouw theorie-examen kunt afleggen.

Adres:
CBR Breda
Heerbaan 4, 4817NL Breda
Telefoonnummer: 088 227 77 00

Link naar Google Maps:
Google Maps

Link voor OV route:
9292.nl

Gratis oefenen?

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie:

Gezondheidsverklaring CBR Breda

Bij het examencentrum in Breda is het niet mogelijk om ter plekke een gezondheidsverklaring te kopen. Regel dit vooraf via de CBR website of bij je lokale gemeente. Op “MijnCBR” en de gemeentewebsite vind je alle nodige informatie hierover.

Parkeren CBR Breda

Er zijn parkeerplaatsen voor examenvoertuigen direct tegenover het examencentrum. Deze zijn niet beschikbaar voor algemeen gebruik. Voor kandidaten van het theorie-examen is er parkeergelegenheid bij het Amrâth Hotel Brabant. Houd rekening met extra reistijd.

Kom op tijd voor jouw examen

Het CBR examencentrum is open van 8:30 uur tot 16:30 uur. Je kunt je examen online inplannen via de CBR website of het laten regelen door je rijschool. Plan ruim van tevoren en zorg dat je op tijd bent om extra kosten en vertraging te voorkomen.

Bereid je voor op het examen bij examencentrum CBR Breda

Een goede voorbereiding is essentieel. Naast theorieboeken bieden we ook online leermaterialen en oefenexamens aan. We geloven dat met de juiste tools en inzet je succesvol je examen kunt afronden. Veel succes!

BEGIN VANDAAG NOG

Starten met theorie oefenen is heel simpel

Kies jouw categorie hieronder:

7,8

Wegrijden.nl wordt door klanten beoordeeld met
een 7,8 uit 2.275 beoordelingen!

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Goed bezig!

Heel goed dat je aan het oefenen bent met onze gratis e-learning. Hopelijk ben je tevreden met de manier waarop je bij ons kunt oefenen voor je theorie.

Ben je er klaar voor om echt aan de slag te gaan met je theorie? Koop dan een theoriepakket op deze pagina en start direct!

Door met oefenen

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Gratis theorie-examen gemaakt

Gefeliciteerd met het afronden van je gratis theorie-examen!

Of je nu geslaagd bent of niet, elke keer dat je oefent, leer je meer. Op deze pagina vind je examenpakketten waarmee je je nog beter kunt voorbereiden op je theorie-examen. Start direct en verhoog je kans om te slagen!

Door met oefenen