CBR Zwolle

CBR Examencentrum Zwolle

Het CBR Examencentrum in Zwolle is de plek waar je terecht kunt voor het afleggen van verschillende theorie-examens. Lees verder voor alle relevante informatie over dit centrum.

Informatie over het examencentrum CBR Zwolle

Voor wie in de regio Zwolle zijn theorie-examen wil afleggen, is het CBR centrum in Zwolle de aangewezen locatie. Bereid je voor op je bezoek en zorg dat je alle cruciale details bij de hand hebt.

Adres:
CBR Zwolle
Branderweg 15, 8042PD Zwolle
Telefoonnummer: 088 227 77 00

Link naar Google Maps:
Google Maps

Route openbaar vervoer:
Plan je reis naar het examencentrum met het openbaar vervoer via 9292.nl.

Gratis oefenen?

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie:

Reizen naar het CBR centrum

Het CBR in Zwolle is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Toch adviseert het CBR om zoveel mogelijk met het OV te komen vanwege beperkte parkeerplekken. Als je toch met de auto wilt komen, kun je parkeren op Punterweg 9-11, zo’n 200 meter van het centrum vandaan. Houd rekening met extra looptijd.

Openingstijden CBR Zwolle

Je kunt bij het CBR in Zwolle terecht van 08:30 tot 16:30. Binnen deze tijden worden er diverse activiteiten georganiseerd, waaronder examens en cursussen. Zodra je je examen aanvraagt, weet je precies hoe laat je aanwezig moet zijn.

Een gezondheidsverklaring kopen

Je kunt op deze locatie geen gezondheidsverklaring aan de balie kopen. Regel dit dus vooraf. De verklaring kun je bij het gemeentehuis in je woonplaats halen, of aanvragen via de CBR-website. Neem hiervoor ruim de tijd, aangezien de verwerking bij het CBR enige tijd kan kosten.

Examen aanvragen voor examencentrum Zwolle

Voordat je op examen gaat in Zwolle, dien je je examen aan te vragen. Dit kan je zelf doen, maar ook via je rijschool. Na het inloggen op ‘Mijn CBR’ en het invullen van je gegevens, krijg je na betaling een bevestigingsmail. Bewaar deze goed voor de details van je examen.

Bereid je voor op je theorie-examen

Voorbereiding is cruciaal als je je theorie-examen bij CBR Zwolle wilt halen. Gelukkig kun je je online voorbereiden met verschillende hulpmiddelen. Begin met theorie leren online om de basis te leggen.

Vervolgens kun je je specifiek voorbereiden op de categorie van je keuze:

Met een goede voorbereiding verhoog je je kansen om in één keer te slagen voor je theorie-examen. Besteed genoeg tijd aan het leren en oefenen om jezelf de beste kans te geven!

BEGIN VANDAAG NOG

Starten met theorie oefenen is heel simpel

Kies jouw categorie hieronder:

7,8

Wegrijden.nl wordt door klanten beoordeeld met
een 7,8 uit 2.290 beoordelingen!

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Goed bezig!

Heel goed dat je aan het oefenen bent met onze gratis e-learning. Hopelijk ben je tevreden met de manier waarop je bij ons kunt oefenen voor je theorie.

Ben je er klaar voor om echt aan de slag te gaan met je theorie? Koop dan een theoriepakket op deze pagina en start direct!

Door met oefenen

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Gratis theorie-examen gemaakt

Gefeliciteerd met het afronden van je gratis theorie-examen!

Of je nu geslaagd bent of niet, elke keer dat je oefent, leer je meer. Op deze pagina vind je examenpakketten waarmee je je nog beter kunt voorbereiden op je theorie-examen. Start direct en verhoog je kans om te slagen!

Door met oefenen