CBR Zwolle

CBR Examencentrum Zwolle

Informatie over het examencentrum CBR Zwolle:

Adres:
CBR Zwolle
Branderweg 15, 8042PD Zwolle
Telefoonnummer: 088 227 77 00

Link naar Google Maps: https://www.google.nl/maps/dir//Branderweg+15,+8042+PD+Zwolle/@52.5176635,6.0551943,17z/data=!3m1!4b1!4m8!4m7!1m0!1m5!1m1!1s0x47c7d8c2ef5f0739:0xdc2e2b83119bbf20!2m2!1d6.0573883!2d52.5176635

Route openbaar vervoer:
Kijk voor de route van jouw huis naar het examenbureau van het CBR op de site: https://9292.nl/?naar=zwolle_branderweg-15

Reizen naar het CBR centrum

Het CBR in Zwolle is zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima te bereiken. Maar het CBR raadt iedereen toch aan vooral met het openbaar vervoer te komen. Dat komt omdat het CBR vrij weinig parkeerplekken beschikbaar heeft en op de plekken die er zijn, hebben lesauto’s voorrang. Het kan dus zijn dat er geen plek is en dat je in de buurt op zoek moet naar een andere parkeerplaats. Dit kan voor vertraging zorgen.

Als je wel met de auto komt, parkeer je auto dan op dit adres:

  • Punterweg 9-11

Deze straat is zo’n 200 meter van het centrum af dus houd rekening met de extra looptijd!

Openingstijden CBR Zwolle

Het examencentrum CBR Zwolle is geopend van 08:30 tot 16:30. Binnen deze tijden worden er onder andere examens afgenomen en cursussen gehouden. Hoe laat jij straks voor je theorie-examen aanwezig moet zijn bij dit examencentrum, weet je als je je examen aanvraagt.

Het maken van het examen zelf duurt zo’n 40 minuten.

Een gezondheidsverklaring kopen

Bij deze CBR locatie kan je geen gezondheidsverklaring kopen aan de balie. Zorg ervoor dat je dit dus vooraf hebt geregeld. Je kunt een gezondheidsverklaring aanvragen bij het gemeentehuis bij jou in de buurt. Een andere manier is om de gezondheidsverklaring via de site van het CBR aan te vragen. Hoe je het ook regelt, neem er langer dan een dag de tijd voor omdat het CBR jouw aanvraag ook nog moet kunnen behandelen. Het kan dus zijn dat je even moet wachten op een bericht van het CBR.

Examen aanvragen voor examencentrum Zwolle

Voordat je bij CBR Zwolle op examen kunt, moet je je examen aanvragen. Je kunt dit eenvoudig zelf door, klik voor een handleiding hier. Maar je kunt dit ook je rijschool laten doen. Je rijschool vraagt hier vaak een kleine vergoeding voor. Het voordeel is dan dat je het examen niet zelf hoeft aan te vragen!

Wil je wél je examen zelf aanvragen? Dan doe je dat door in te loggen via ‘Mijn CBR’. Als je bent ingelogd, vul je een datum, locatie en je gegevens in, en betaal je de kosten. Als het helemaal gelukt is, krijg je een mail ter bevestiging. Bewaar deze mail goed! Dan weet je altijd waar je moet zijn voor je examen en hoe laat.

Bereid je voor op je theorie-examen

Het theorie-examen is bij CBR Zwolle net zo lastig als bij de andere CBR locaties. Dus daar heb je geen voordeel van. Wat je wel kunt doen, is jezelf thuis eens goed voorbereiden. Het is een goed idee om te starten met een gratis theorie-examen. Kies je categorie: auto, motor en bromfiets/scooter. Met een gratis examen weet je meteen hoe goed je de theorie al kent. En weet je dus ook hoe veel je nog moet leren om in één keer te slagen voor het examen.

Scroll naar boven