CBR Goes

CBR Examencentrum Goes

Woon jij in Goes of de omgeving hiervan dan kan je voor verschillende theorie examens hier terecht. Bij examencentrum Goes kun je examen doen voor auto, motor en bromfiets. Het is belangrijk om hier op tijd te komen en goed voorbereid te zijn. Daarom vind je alles wat je moet weten over CBR Goes.

Informatie over het examencentrum Goes:

CBR Goes
M.A. de Ruijterlaan 2, 4461GE Goes
Telefoonnummer: 088 227 77 00

Link naar Google Maps:
https://www.google.nl/maps/dir//M.A.+de+Ruijterlaan+2,+4461+GE+Goes/@51.4994853,3.8510381,13z/data=!4m8!4m7!1m0!1m5!1m1!1s0x47c489ce5d47e3a7:0x91067222b5eacecf!2m2!1d3.8861432!2d51.4994905

Kijk voor de route met het openbaar vervoer vanaf uw locatie op https://www.9292.nl.

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie: gratis auto theorie, gratis motor theorie, gratis scooter theorie, gratis taxi theorie, gratis trekker theorie, gratis camper theorie, gratis vrachtwagen theorie of gratis bus theorie.

Examen aanvragen bij examencentrum CBR Goes

Voordat je een examen kunt gaan doen, moet deze eerst aangevraagd worden. Je kan dit doen als je denkt helemaal klaar te zijn met leren en oefenen. Wat je ook kan doen is een datum prikken zodat je extra gemotiveerd aan de slag gaat met leren. Het aanvragen kan je doen via 'MijnCBR'. Hier log je in en dan vind je de pagina waarop je een datum en locatie kunt selecteren. Als je het liever niet zelf doet, kun je ook aan de rijschool vragen dit voor je te doen. Zij plannen dan een theorie examen voor je in en hier krijg je dan bericht van. Het kan zo zijn dat ze hiervoor extra kosten in rekening brengen. Het is bij dit examencentrum CBR Goes niet mogelijk om een gezondheidsverklaring te kopen. Dit doe je ook via de website van het CBR of kan je doen bij de gemeente.

Op tijd aanwezig zijn voor jouw examen

Als je een examen hebt ingeboekt ben je misschien wat zenuwachtig maar het is ongetwijfeld wel iets waar je naar uit kijkt. Om deze echt te kunnen doen moet je zorgen dat je op tijd aankomt bij de locatie. Daarom raden wij altijd aan om de dag van tevoren vast naar de route en reistijd te kijken. Zo voorkom je dat je voor verassingen komt te staan. Hoe laat je examen is staat in de mail die je krijgt na het aanvragen van een examen. Wij raden je aan om iets vroeger op het examencentrum CBR Goes aan te komen. Zo heb je wat tijd om de spullen die je hebt op te bergen en nog even rustig te zitten.

Bereid je voor en slaag direct

Om te slagen is een goede voorbereiding cruciaal. Hier gaan best wat uurtjes in zitten dus zorg ervoor dat je dit doet op de manier die het beste bij jou past. Wij bieden theorie boeken aan voor motor, auto en bromfiets waarin alles staat wat je moet weten. Wij hebben dezelfde informatie ook in de vorm van online lessen. Dit is een net iets andere manier van leren die je overal makkelijk mee naartoe kunt nemen. Als je klaar bent voor je examen kan je dit testen door oefen examens te doen. Deze vind je ook op onze website. Je kunt slagen en een veilige deelnemer in het verkeer worden als je hier genoeg tijd en moeite in stopt.

Woon jij in Goes of de omgeving hiervan en wil je examen doen bij CBR Goes? Dan kan je voor verschillende theorie examens bij deze CBR terecht. Zoals voor het auto examen, maar ook voor het motor en bromfiets/scooter examen.

Wil je thuis alvast checken of je de theorie goed genoeg geleerd hebt? Ga dan thuis aan de slag met theorie examen oefenen. Deze hebben wij voor de categorie auto, motor en bromfiets/scooter.

Scroll naar boven