CBR Eindhoven

CBR examencentrum Eindhoven

Welkom bij het CBR examencentrum in Eindhoven. Of je nu op het punt staat je eerste rijexamen te doen, of je bent hier om je kennis op te frissen voor een herexamen, we hebben alle informatie die je nodig hebt om je bezoek soepel te laten verlopen. Van praktische details zoals adres en parkeerinformatie tot tips voor een succesvol examen, hier vind je wat je zoekt.

Adres:
Hoevenweg 20, 5652AW Eindhoven
Telefoonnummer: 088 227 77 00

Google Maps:
Route bekijken

Openbaar vervoer route:
9292.nl

Gratis oefenen?

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie:

Dit examencentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op het terrein van het examencentrum is er parkeergelegenheid, maar houd er rekening mee dat lesvoertuigen voorrang hebben. Het kan voorkomen dat je bij drukte buiten het terrein moet parkeren.

Bij het CBR examencentrum in Eindhoven kun je een gezondheidsverklaring aanschaffen. Dit kan zowel aan de balie als online via de website van het CBR in ‘MijnCBR‘. De verklaring is ook aan te vragen bij de lokale gemeente.

Informatie over het examencentrum CBR Eindhoven:

Het CBR centrum in Eindhoven staat bekend om zijn gestroomlijnde processen en deskundige medewerkers. Zorg dat je goed voorbereid bent als je hier je examen komt doen.

Examen aanvragen in Eindhoven

Om examen te doen, dien je deze eerst aan te vragen via de CBR-website. Hier kies je de gewenste datum en locatie. Het examencentrum is geopend van 8:30 tot 16:30 uur. Je rijschool kan ook een aanvraag voor je indienen, maar dit kan extra kosten met zich meebrengen.

Plan je reistijd

Zorg dat je op de dag van het examen niet voor verrassingen komt te staan. Bekijk van tevoren je route en plan wat extra tijd in voor onvoorziene omstandigheden. Kom minimaal 10-15 minuten voor aanvang aan zodat je jezelf even kunt voorbereiden.

Bereid je goed voor

Een goede voorbereiding is essentieel voor succes. Investeer voldoende tijd in studeren voor veiligheid op de weg en om te slagen. Gebruik ons theorieboek of onze online theorielessen en test jezelf met online theorie-examens. We staan klaar om je te ondersteunen!

BEGIN VANDAAG NOG

Starten met theorie oefenen is heel simpel

Kies jouw categorie hieronder:

7,8

Wegrijden.nl wordt door klanten beoordeeld met
een 7,8 uit 2.275 beoordelingen!

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Goed bezig!

Heel goed dat je aan het oefenen bent met onze gratis e-learning. Hopelijk ben je tevreden met de manier waarop je bij ons kunt oefenen voor je theorie.

Ben je er klaar voor om echt aan de slag te gaan met je theorie? Koop dan een theoriepakket op deze pagina en start direct!

Door met oefenen

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Gratis theorie-examen gemaakt

Gefeliciteerd met het afronden van je gratis theorie-examen!

Of je nu geslaagd bent of niet, elke keer dat je oefent, leer je meer. Op deze pagina vind je examenpakketten waarmee je je nog beter kunt voorbereiden op je theorie-examen. Start direct en verhoog je kans om te slagen!

Door met oefenen