CBR Eindhoven

CBR Examencentrum Eindhoven

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie: gratis auto theorie, gratis motor theorie, gratis scooter theorie, gratis taxi theorie, gratis trekker theorie, gratis camper theorie, gratis vrachtwagen theorie of gratis bus theorie.

Je kunt bij dit examencentrum het makkelijkst komen met openbaar vervoer. Het is mogelijk om op eigen terrein van het examencentrum Eindhoven te parkeren. Het is hier wel zo dat lesvoertuigen altijd voorrang hebben en dat er dus aan je gevraagd kan worden de auto te verplaatsen. Op drukke dagen kan het dus goed zijn dat je geen plek hebt en dat je langs de openbare weg een plek zal moeten vinden.

Het is bij examencentrum CBR Eindhoven mogelijk om een gezondheidsverklaring te kopen. Hiervoor kun je terecht bij de balie. Je kan het ook online doen als je dat liever wilt. Dit moet je doen voordat je aan de beurt bent om je examen af te leggen. Je kan deze kopen via de website van het CBR door in te loggen in 'MijnCBR'. Ook kan de verklaring aangevraagd worden bij de gemeente bij jou in je buurt.

Een examen aanvragen bij examencentrum Eindhoven

Om een examen te kunnen doen moet je deze aanvragen. Dit doe je via de site van het CBR. Hier kan je zelf een beschikbare datum en locatie kiezen. Het centrum is geopend van 8:30 uur tot 16:30 uur en tussen die tijden kan je dus verwacht worden. Het is ook mogelijk om de rijschool een aanvraag te laten doen als je al begonnen bent met lessen. Let wel op dat zij hier extra kosten voor in rekening kunnen brengen. Voor meer informatie hier over kan je terecht bij jouw rijschool.

Calculeer de reistijd van tevoren in

Op de dag dat je een examen bij examencentrum Eindhoven gaat doen, wil je natuurlijk zo min mogelijk hoeven te regelen. Daarom raden wij aan de dag van tevoren alvast de reistijd te bekijken. Zo weet je hoe laat je van huis moet vertrekken om op tijd te komen. Je kunt hierbij het beste wat extra tijd inplannen zodat je onderweg geen stress hebt als er wat mis gaat. Het is het beste om ervoor te zorgen dat je minstens 10-15 minuten voor aanvang van het examen binnen komt. Zo kan je rustig je spullen opbergen en nog wat drinken voordat je begint.

Voorbereiding op het examen

Je kan op tijd komen en alle tijd van de wereld inplannen maar zonder goede voorbereiding zal dat je niet helpen om te slagen voor het examen!

Het is enorm belangrijk om veel tijd te stoppen in het leren. Niet alleen zodat je kunt slagen, maar ook voor de veiligheid op de weg als je eenmaal je rijbewijs hebt. Bij ons kun je de theorie leren met een theorieboek, maar ook door middel van online theorielessen. Zo kan jij kiezen wat de voorkeur heeft.

Als je zelf het idee hebt dat je goed genoeg geleerd hebt, dan kun je dat testen met onze online theorie-examens. Deze geven jou direct uitslag.

Iedereen kan slagen met de juiste voorbereiding. Wij helpen je daar graag bij!

Scroll naar boven