CBR Hoogeveen

CBR Examencentrum Hoogeveen

Informatie over het CBR examencentrum Hoogeveen:
CBR Hoogeveen
Grote Beer 16, 7904LW, Hoogeveen
Telefoonnummer: 088 227 77 00

Link naar Google Maps: https://www.google.nl/maps/dir//Grote+Beer+16,+7904+LW+Hoogeveen/@52.7239577,6.5055655,17z/data=!4m8!4m7!1m0!1m5!1m1!1s0x47c81ae3f3b2f04b:0x326cfdb4aa1017b9!2m2!1d6.5077595!2d52.7239577

Link voor OV route:
https://9292.nl/?naar=hoogeveen_grote-beer-16

Parkeren
Je kunt de auto parkeren aan de zijkant of aan de achterkant van het examencentrum. Als deze plekken vol zijn, dan is er ook nog parkeergelegenheid op het terrein aan de Balthasar Bekkerwei 108.

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie: gratis auto theorie, gratis motor theorie, gratis scooter theorie, gratis taxi theorie, gratis trekker theorie, gratis camper theorie, gratis vrachtwagen theorie of gratis bus theorie.

Het examen inplannen: eerst examen aanvragen

Voordat je bij het CBR Hoogeveen opgaat voor het theorie-examen, zul je deze toch echt eerst zelf moeten aanvragen. En hoe je je theorie aanvraagt, hebben wij op een pagina op onze website precies beschreven. Maar er is ook nog een andere mogelijkheid: je kunt aan je rijinstructeur vragen of hij/zij het examen voor je aanvraagt. Samengevat zijn er dus twee opties:

  1. Je kunt zelf je examen aanvragen via de website van het CBR. Op de website van het CBR kun je inloggen en dan is de aanvraag zo gedaan. Je kunt hierbij zelf een datum en een locatie kiezen.
  2. Je kunt jouw rijschool het examen aan laten vragen. Je maakt hierover afspraken met de rijschool. Het kan wel zo zijn dat ze hiervoor kosten in rekening brengen. Vraag hier dus van tevoren naar!

Een gezondheidsverklaring regelen

Als je een examen wilt maken, heb je een gezondheidsverklaring nodig. Deze kun je echter niet kopen bij het examencentrum CBR Hoogeveen. Wel kun je online een gezondheidsverklaring kopen. Om deze online aan te schaffen, ga je naar de website van het CBR en log je daarop in. Je bent dan in dezelfde online omgeving als waar je je theorie-examen kunt aanvragen/inplannen.

Ook kun je de verklaring bij het gemeentehuis in jouw buurt kopen. Maak daarvoor een afspraak met je gemeente en zorg ervoor dat je dit op tijd regelt. Dat je niet bij het CBR Hoogeveen een gezondheidsverklaring kunt kopen, wil niet zeggen dat je dat bij geen een CBR kunt. Neem contact op met het CBR om erachter te komen bij welke CBR je wel een gezondheidsverklaring kunt kopen. En als je daarvoor kiest, let er dan op dat je voor sommige CBR-vestigingen een stukje moet reizen.

Belangrijk voor je examen in Hoogeveen…

Het CBR-examencentrum Hoogeveen is open van 8:30 uur tot 16:30 uur. Deze openingstijden gelden voor alle vestigingen van het CBR. Hoe laat jij je bij deze CBR moet melden, staat beschreven in de e-mail die je hebt gekregen naar aanleiding van je aanvraag. Als je te laat op het examen verschijnt, dan kun je niet meer meedoen met dat theorie-examen. Eventueel kun je meedoen met een ander examen, maar dat hangt er sterk vanaf of er nog plaats is. Ga daar dus maar niet vanuit! Als je dus te laat bent en er is geen andere plaats: pech! Je zult dan opnieuw het examen moeten aanvragen.

Ga ontspannen je examen in bij examencentrum CBR Hoogeveen

Een examen doen is altijd spannend en je kunt jezelf flink wat druk opleggen. Je hebt er tijd, geld en energie ingestoken en je wilt natuurlijk slagen! Dat is logisch! Maar rustig aan, het is niet het einde van de wereld als je niet slaagt. Je kunt het examen een andere keer gewoon opnieuw maken.

Maar als je wel wilt slagen voor je theorie, dan raden wij aan om goed te oefenen. Zorg dat je de theoriestof goed geleerd hebt met een theoriepakket en maak een flink aantal theorie-examens met onze online examentraining waarmee je je theorie examen kunt oefenen.

Als je goed voorbereid bent, dan ga je een stuk relaxter naar CBR Hoogeveen. En op die manier maak jij een veel grotere kans om te slagen!

Scroll naar boven