CBR Hoogeveen

CBR Examencentrum Hoogeveen

Voor wie in de regio Hoogeveen zijn theorie-examen wil afleggen, is het CBR centrum in Hoogeveen de aangewezen locatie. Bereid je voor op je bezoek en zorg dat je alle nodige details bij de hand hebt.

Informatie over het CBR examencentrum Hoogeveen:
CBR Hoogeveen
Grote Beer 16, 7904LW, Hoogeveen
Telefoonnummer: 088 227 77 00

Link naar Google Maps:
Google Maps

Link voor OV route:
9292.nl

Parkeren:
Bij een bezoek aan het CBR in Hoogeveen is er voldoende parkeergelegenheid. Je kunt de auto parkeren aan de zijkant of aan de achterkant van het examencentrum. Als deze plekken vol zijn, is er ook parkeergelegenheid op het terrein aan de Balthasar Bekkerwei 108.

Gratis oefenen?

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie:

Het examen inplannen: eerst examen aanvragen

Het is van belang dat je je theorie-examen op tijd inplant. Hieronder lees je hoe je dit kunt regelen en welke opties je hebt.

Voordat je bij het CBR Hoogeveen opgaat voor het theorie-examen, moet je deze eerst aanvragen. Ontdek de stappen om dit proces soepel te laten verlopen:

  1. Je kunt zelf je examen aanvragen via de website van het CBR. Hierbij kun je zelf een datum en locatie kiezen.
  2. Vraag aan jouw rijschool of zij het examen voor je willen aanvragen. Hier kunnen eventueel kosten aan verbonden zijn, dus informeer hiernaar.

Een gezondheidsverklaring regelen

Voordat je kunt afrijden, moet je zeker weten dat je gezond genoeg bent. Dit wordt vastgesteld met een gezondheidsverklaring. Lees hier hoe je die regelt.

Je hebt een gezondheidsverklaring nodig voor je examen. Deze is niet beschikbaar bij het examencentrum CBR Hoogeveen, maar er zijn andere manieren om eraan te komen:

  1. Online via de website van het CBR.
  2. Bij het gemeentehuis in jouw buurt.

Sommige CBR-vestigingen bieden wel gezondheidsverklaringen aan. Informeer bij het CBR voor de dichtstbijzijnde locatie.

Belangrijk voor je examen in Hoogeveen

Goede voorbereiding is de sleutel tot succes. Zorg dat je op tijd aanwezig bent en ken de praktische details van jouw examendag.

Het CBR-examencentrum Hoogeveen is open van 8:30 uur tot 16:30 uur. Zorg ervoor dat je ruim op tijd bent. Als je te laat komt, loop je het risico dat je niet meer kunt deelnemen aan het examen. Zorg dat je je aanmeldtijden en andere details kent, deze vind je in de bevestigingse-mail van je aanvraag.

Ga ontspannen je examen in bij examencentrum CBR Hoogeveen

Het is natuurlijk spannend om examen te doen. Hier zijn wat tips om de dag soepel te laten verlopen.

Een examen kan stressvol zijn, maar een goede voorbereiding helpt. Oefen goed, gebruik betrouwbare materialen en stel jezelf gerust met de gedachte dat je altijd een herkansing kunt doen. Gebruik ons theoriepakket en onze online examentraining voor optimale voorbereiding.

BEGIN VANDAAG NOG

Starten met theorie oefenen is heel simpel

Kies jouw categorie hieronder:

7,8

Wegrijden.nl wordt door klanten beoordeeld met
een 7,8 uit 2.280 beoordelingen!

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Goed bezig!

Heel goed dat je aan het oefenen bent met onze gratis e-learning. Hopelijk ben je tevreden met de manier waarop je bij ons kunt oefenen voor je theorie.

Ben je er klaar voor om echt aan de slag te gaan met je theorie? Koop dan een theoriepakket op deze pagina en start direct!

Door met oefenen

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Gratis theorie-examen gemaakt

Gefeliciteerd met het afronden van je gratis theorie-examen!

Of je nu geslaagd bent of niet, elke keer dat je oefent, leer je meer. Op deze pagina vind je examenpakketten waarmee je je nog beter kunt voorbereiden op je theorie-examen. Start direct en verhoog je kans om te slagen!

Door met oefenen