CBR Barendrecht

CBR Examencentrum Barendrecht

Je kunt bij examencentrum CBR Barendrecht terecht voor theorie examens voor de auto, motor en bromfiets. Het is een locatie waar je makkelijk kunt komen met de auto maar ook met het ov. Om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid en op tijd aankomt hebben wij hier alle nuttige informatie voor je beschikbaar. Zo kan ook jij in een keer slagen voor jouw theorie zodat je snel een rijbewijs in handen hebt.

Informatie over het examencentrum CBR Barendrecht:

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie: gratis auto theorie, gratis motor theorie, gratis scooter theorie, gratis taxi theorie, gratis trekker theorie, gratis camper theorie, gratis vrachtwagen theorie of gratis bus theorie.

Als je met de auto komt is het niet de bedoeling deze te parkeren aan de voorkant van het gebouw. Er is een parkeerplaats met voldoende plekken om je auto neer te zetten. Parkeer je toch ergens anders dan kan je gevraagd worden de auto te verplaatsen waardoor je te laat kan komen op het examen.

Het is bij deze locatie van het CBR niet mogelijk om een gezondheidsverklaring te kopen. Doe dit daarom van tevoren via de site van het CBR. Als je inlogt bij 'MijnCBR' dan zie je precies waar je dit kunt doen. Je kunt deze ook aanvragen bij de gemeente bij jou in de buurt.

Hoe plan je een examen in?

Het inplannen van een examen kan je op twee manieren doen. Dit is nodig omdat je niet zomaar binnen mag lopen om er een te doen. Je kan naar de website van het CBR gaan en inloggen in 'MijnCBR' hier vind je dan de pagina waar je een examen kunt aanvragen op een locatie en datum die voor jou het beste uitkomt. Als je al rijlessen hebt kun je ook aan de rijschool vragen om een examen aanvraag te doen. Zo hoef je zelf niet te zoeken maar ze kunnen hiervoor wel extra kosten in rekening brengen. Meer informatie hierover vraag je bij je rijinstructeur.

Openingstijden examencentrum Barendrecht

Ale examencentrums in Nederland zijn open van 8:30 uur tot 16:30 uur. Dus ook CBR Barendrecht. Tussen deze tijden is het dus mogelijk om examens af te nemen. Hoe laat je aanwezig moet zijn is afhankelijk van de tijd die in jouw mail staat. Wanneer je een theorie examen aanvraagt krijg je deze mail met de tijd daarin vermeld. Het afnemen van een examen kost ongeveer 40 minuten inclusief nakijken. Zorg ervoor dat je iets vroeger bent als de aangegeven tijd zodat je de spullen die je bij je hebt weg kan leggen. Ook is het wel zo prettig dat je nog even rustig kan zitten en misschien wat drinken voordat je een examen in gaat. Wij raden aan minimaal 10-15 minuten voordat je begint aanwezig te zijn. Als je te laat bent en er is geen plek meer vrij dan loop je het risico dat je weggaat zonder een examen te hebben gedaan. Je moet dan weer een nieuwe inplannen. Zonde natuurlijk!

Ook jij kunt in een keer slagen voor jouw theorie examen bij examencentrum CBR Barendrecht. Bereid je goed voor door gebruik te maken van het theorieboek of zorg dat je online theorie oefenen met een van onze online leerpakketten. Daarnaast bieden wij oefen examens aan waarmee je kunt checken of je er echt al klaar voor bent.

Scroll naar boven