CBR Barendrecht

CBR examencentrum Barendrecht

Bij het CBR examencentrum Barendrecht kun je terecht voor theorie examens voor verschillende theoriecategorieën. Of je nu met de auto of het openbaar vervoer komt, deze locatie is gemakkelijk te bereiken. Wij hebben alle belangrijke informatie voor je op een rijtje gezet, zodat je goed voorbereid en op tijd aan je examen kunt beginnen. Met de juiste voorbereiding slaag je in één keer en heb je snel je rijbewijs op zak.

Informatie over het examencentrum CBR Barendrecht

Bij het CBR examencentrum in Barendrecht kun je terecht voor diverse theorie examens. Het is een centraal gelegen locatie, goed bereikbaar voor iedereen. Hieronder vind je alle praktische details die je nodig hebt om jouw bezoek aan dit examencentrum soepel te laten verlopen.

Adres:
Zwaalweg 1, 2991ZC Barendrecht
Telefoonnummer: 088 227 77 00

Link naar Google Maps:
Google Maps

Link voor OV route:
9292.nl

Gratis oefenen?

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie:

Kom je met de auto? Parkeer dan op de daarvoor bestemde parkeerplaats en niet aan de voorkant van het gebouw. Anders loop je het risico dat je je auto moet verplaatsen en mogelijk te laat komt voor je examen.

Bij dit CBR examencentrum kun je geen gezondheidsverklaring kopen. Regel dit vooraf via de CBR website. Door in te loggen op MijnCBR zie je precies hoe dit werkt. Ook kun je terecht bij de gemeente in jouw regio.

Examen inplannen: hoe werkt het?

Een examen inplannen doe je vooraf. Dit kan door in te loggen op MijnCBR. Hier kies je de datum en locatie die jou het beste uitkomen. Volg je rijlessen? Vraag dan aan je rijschool of zij het examen voor je willen inplannen. Houd er rekening mee dat er eventueel extra kosten kunnen zijn.

Openingstijden en praktische tips

Het examencentrum in Barendrecht, net zoals alle andere CBR examencentra, is geopend van 8:30 tot 16:30 uur. De exacte tijd waarop je aanwezig moet zijn, staat in de bevestigingsmail van je examenaanvraag. Wij adviseren om minimaal 10-15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Zo heb je voldoende tijd om je voor te bereiden en je spullen op te bergen.

Bereid je goed voor met ons theorieboek of via online theorielessen. Test je kennis met de oefenexamens om te zien of je echt klaar bent voor het echte werk!

BEGIN VANDAAG NOG

Starten met theorie oefenen is heel simpel

Kies jouw categorie hieronder:

7,8

Wegrijden.nl wordt door klanten beoordeeld met
een 7,8 uit 2.299 beoordelingen!

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Goed bezig!

Heel goed dat je aan het oefenen bent met onze gratis e-learning. Hopelijk ben je tevreden met de manier waarop je bij ons kunt oefenen voor je theorie.

Ben je er klaar voor om echt aan de slag te gaan met je theorie? Koop dan een theoriepakket op deze pagina en start direct!

Door met oefenen

Sluit scherm

DIRECT DOOR MET OEFENEN

Gratis theorie-examen gemaakt

Gefeliciteerd met het afronden van je gratis theorie-examen!

Of je nu geslaagd bent of niet, elke keer dat je oefent, leer je meer. Op deze pagina vind je examenpakketten waarmee je je nog beter kunt voorbereiden op je theorie-examen. Start direct en verhoog je kans om te slagen!

Door met oefenen