CBR Enschede

CBR Examencentrum Enschede

Informatie over het examencentrum Enschede:
CBR Eindhoven
Burgemeester Stroinkstraat 300, 7547RJ Enschede
Telefoonnummer: 088 227 77 00

Let op: Het adres voor je navigatiesysteem is 'Transportcentrum 3', ook als je wilt parkeren.

Link naar Google Maps:
https://www.google.nl/maps/dir//Burgemeester+Stroinkstraat+300,+7547+RJ+Enschede/@52.2297878,6.8353343,17z/data=!4m8!4m7!1m0!1m5!1m1!1s0x47b81234d78bfaa5:0x328bb8832a909379!2m2!1d6.8375283!2d52.2297878

Link voor OV route:
https://9292.nl/?naar=enschede_burgemeester-stroinkstraat-300

Wil je weten of je al klaar bent om op deze CBR locatie te slagen voor je theorie-examen? Probeer ons gratis theoriemateriaal! Kies jouw categorie: gratis auto theorie, gratis motor theorie, gratis scooter theorie, gratis taxi theorie, gratis trekker theorie, gratis camper theorie, gratis vrachtwagen theorie of gratis bus theorie.

Het is bij examencentrum CBR Enschede niet mogelijk om een gezondheidsverklaring te kopen. Dit moet je van tevoren doen via de website van het CBR of bij de gemeente in jouw buurt. Als je inlogt bij 'MijnCBR' dan zie je precies waar je dit kunt doen. Op de website van de gemeente kun je ook eenvoudig vinden wat je nodig hebt.

Vraag een examen aan bij examencentrum CBR Enschede

Voordat je een examen kunt doen moet deze eerst aangevraagd worden. Je kan dit online doen door in te loggen in de site van het CBR. Je komt dan in de 'MijnCBR' omgeving waar je dit kunt doen. Dit is ook waar je de gezondheidsverklaring kunt aanvragen. Wat ook mogelijk is, is om jouw rijschool het examen aan te laten vragen. Dan geef je aan hun dagen door waarop je beschikbaar bent en dan wordt het voor je geregeld. Hier kan een rijschool extra kosten voor in rekening brengen maar dat is niet overal het geval.

Kom op tijd voor het examen

Ga goed voorbereid naar de locatie toe op de dag dat je het examen gaat doen. Zorg ervoor dat je vast hebt bekeken hoe je moet reizen en vooral hoe lang de reistijd is. Geef jezelf wat extra tijd om stress onderweg te voorkomen. Je kunt beter wat te vroeg zijn zodat je nog tijd over hebt om je spullen op te bergen en misschien zelfs nog even rustig te kunnen zitten. Het kan gebeuren dat je onverhoopt toch te laat bent. In dat geval kun je naar de balie gaan om te vragen of er dezelfde dag nog een plek beschikbaar is. Dat is helaas niet altijd zo en in dat geval zal je opnieuw een examen moeten inplannen op een andere dag.

Verschillende soorten examens aanvragen

Het kan zijn dat je door bepaalde omstandigheden geen regulier theorie examen kunt doen. Dit kan zijn doordat je de taal niet goed genoeg kunt lezen of omdat je bijvoorbeeld autisme hebt. Je kan hierom bij het examencentrum Enschede een ander soort examen aanvragen. Dit kan zijn met een tolk of een op een.

Leer en vergroot de kans op slagen

Leren is voor iedereen belangrijk. Want zonder te leren is het echt heel lastig om te slagen voor het examen.

Leren is dus belangrijk als je wilt slagen. Maar het is ook belangrijk om de theorie te leren zodat je de verkeersregels straks goed kent als je deelneemt aan het verkeer.

Op Wegrijden.nl kun je auto theorie oefenen, motor theorie oefenen en scooter theorie oefenen. Ook kun je natuurlijk oefenen met een theorieboek, zoals een auto theorieboek, een motor theorieboek of een scooter theorieboek.

Met al onze producten kun jij je perfect voorbereiden op dat lastige theorie-examen bij examencentrum CBR Enschede. Wij willen je graag helpen met oefenen. Heel veel succes!

Scroll naar boven