Menu

Cart

Theoriecursus volgen Utrecht

Theorieles volgen of een theoriecursus bijwonen in Utrecht? Dat kun je ook vanuit je luie stoel: thuis achter de computer! Op Wegrijden.nl kun je namelijk zeer voordelig een online theoriepakket aanschaffen waarmee je niet alleen de CBR theorie kunt leren, maar ook een groot aantal oefen examens kunt maken waardoor je optimaal voorbereid bent op het CBR examen. Dankzij dit pakket, hoef je geen hele dag of meerdere dagen een cursus bij te wonen! De online theoriecursus die je aanschaft op Wegrijden.nl biedt ruim voldoende om het theoriecertificaat in een keer te halen!

Theorieles in Utrecht

Natuurlijk kun je ook een ouderwetse theorie cursus volgen in Utrecht of ergens in de omgeving van Utrecht. Een van de nadelen van zo'n cursus is echter de prijs: een theorieles of een cursus kost je al gauw meer dan honderd euro. Tel daar nog maar eens het examen en je rijlessen bovenop! De theoriecursus die je geheel in eigen tempo kunt volgen op Wegrijden.nl kost tijdelijk slechts 49,95.

Aanbieders van cursussen in Utrecht

In Utrecht kun je bij verschillende aanbieders terecht om lessen of een cursus te volgen. Bekijk onderstaande tabel en beslis zelf. Uiteraard kun je ook de online theoriecursus die je aanschaft op Wegrijden.nl volgen (die je gratis kunt uitproberen!).

Aanbieder Prijs Type

Theoriegarantie

€ 150,-

Auto

Online via Wegrijden.nl

€ 49,-

Auto, motor, bromfiets

1dagscursus € 125,- Auto, motor, bromfiets

Theoriecentrum Utrecht

€ 140,-

Auto

Ferry theorie € 125,- Auto, motor

Een gratis theorie-examen oefenen?gratis theorie oefenen

Wil jij een compleet gratis theorie-examen oefenen?
Klik op jouw categorie (auto, motor of bromfiets) hieronder en test je theoriekennis!