Menu

Cart

Theoriecursus volgen in Rotterdam

Als je in Rotterdam een theoriecursus wil volgen ben je op deze website aan het juiste adres. Je kunt via Wegrijden.nl namelijk een complete theorie cursus volgen: thuis vanuit je luie stoel! Er zijn natuurlijk vele aanbieders van theoriecursussen of theorieles, maar deze zijn vaak erg prijzig. De online theore cursus op Wegrijden.nl biedt de oplossing!

In Rotterdam theorieles volgen?

Bekijk onderstaande tabel eens en je weet direct waarom het veel slimmer en voordeliger is om het online theoriepakket aan te schaffen. Wanneer je het theorie pakket aanschaft (voor de auto, bromfiets of motor theorie) kun je makkelijk en in je eigen tempo leren en oefenen voor het CBR theorie examen. Je hoeft nergens naartoe en bent geen hele dag kwijt. Bovendien is de theoriecursus die je via Wegrijden.nl aanschaft stukken voordeliger! En dat is nog niet alles... mocht je jouw dag niet hebben tijdens het theorie examen dan krijg je geheel gratis een herhalingscursus aangeboden!

Vergelijk theoriecursussen in Rotterdam

Hieronder zijn een aantal aanbieders van theoriecursussen of theorieles in Rotterdam met elkaar vergeleken. Bekijk de prijzen en oordeel zelf!

Aanbieder Prijs Type

Slaagzeker

€ 89,-

Auto

Online via Wegrijden.nl

€ 49,95

Auto, motor, bromfiets

Bullet € 100,- Auto

NXXT

€ 139,95

Auto

Rijbewijscentrum € 80,- Auto

Een gratis theorie-examen oefenen?gratis theorie oefenen

Wil jij een compleet gratis theorie-examen oefenen?
Klik op jouw categorie (auto, motor of bromfiets) hieronder en test je theoriekennis!