Menu

Cart

Theorie cursus in Haarlem

In en rondom de gemeente Haarlem zijn veel verschillende rijscholen te vinden. Elke rijschool heeft een eigen prijs voor de rijlessen en zo ook voor een theoriecursus. Wij van Wegrijden.nl proberen je zo goed mogelijk te informeren over een online theoriecursus via onze website. Er zijn nogal verschillen tussen het volgen van een online theorieles en eentje die gegeven wordt in een lokaal. Naast de hoge kosten van een klassikale cursus kent het volgen van een online cursus nog enkele voordelen. Zo hoef je ’s avonds niet meer het huis uit en ook kan je zelf je eigen tempo bepalen. De een leert eenmaal wat makkelijker dan de ander.

Theorie cursus volgen in Haarlem

Als je van plan bent een theorie cursus te volgen in Haarlem, dan is het verstandig om te overwegen deze online te doen. Via de website Wegrijden.nl kan je eenvoudig lessen volgen en ook krijg je de beschikking over een online theorieboek. Daarnaast kan je oefenen met meer dan 20 oefententamens en ook is er lesmateriaal beschikbaar voor het onderdeel gevarenherkenning. Dit alles krijg je voor minder dan 50 euro. Na elk hoofdstuk dat je oefent, kan je ook nog eens enkele opdrachten maken. Hierdoor weet je direct of je de geleerde stof onder de knie hebt.

In de omgeving van Haarlem zijn er diverse aanbieders van een theorie cursus. We hebben de prijzen van de rijscholen voor jou even op een rijtje gezet. Je zal zien dat onze aanbieding verreweg het goedkoopste is. Door genoeg te oefenen, moet het maken van je theorie examen voor de brommer, motor of auto een makkelijke opgave worden. Wacht niet langer en begin met de online theorielessen van Wegrijden.nl.

Aanbieder Prijs Type

Theorieschool Haarlem

€ 59,-

Auto

Online via Wegrijden.nl

€ 49,95

Auto, motor, bromfiets

VVZ Rijopleiding € 99,- Auto

Rijschool kennemerland

€ 149,-

Auto

Rijschool Spaarne € 180,- Auto

Cursus online volgen in Haarlem

Veel aanbieders van een theoriecursus beloven je een 100% slagingskans. Echter kan niemand dit echt garanderen, want je moet er natuurlijk zelf nog voor leren. Wij beloven dan ook niets, maar we kunnen je wel verzekeren dat je het theorie examen haalt als je voldoende leert. De online theorie cursus biedt je veel informatie en door de stof zo nu en dan te herhalen blijft alles wat beter hangen. Ga vandaag nog aan de slag met de cursus en wie weet heb je binnenkort wel je theorie examen voor de auto, motor of brommer opzak.

Meer theoriecursus aanbieders in Noord Holland vergelijken? Dat kan op deze paginas: Amsterdam, Haarlemmermeer, Haarlem, Zaanstad / Zaandam

Een gratis theorie-examen oefenen?gratis theorie oefenen

Wil jij een compleet gratis theorie-examen oefenen?
Klik op jouw categorie (auto, motor of bromfiets) hieronder en test je theoriekennis!