Menu

Cart

Theoriecursus doen in Eindhoven

Indien je van plan bent om het theorie certificaat te halen (motor, auto of scooter), wil je wellicht een theoriecursus in Eindhoven volgen. Theorieles of theoriecursussen bereiden je natuurlijk goed voor, maar zijn vaak erg duur. Maar een theorieboek geeft natuurlijk lang niet zo'n goede voorbereiding..! Gelukkig kun je via Wegrijden.nl een handige online theorie opleiding volgen waardoor je toch een optimale voorbereiding treft, maar niet tegen enorme kosten aanloopt! Deze online theorieles kun je volgen als je in Eindhoven woont, maar natuurlijk ook in de rest van Nederland.

Theorieles volgen in Eindhoven

Woon je in Eindhoven of omgeving? Dan kun je in plaats van het bijwonen van een theorieles of theorie cursus ook een online theorie cursus volgen. Op deze website vind je hier meer informatie over.

Aanbieders van cursussen in Eindhoven

Voor 'normale' theorie cursussen of theorie les kun je bij verschillende rijscholen of bedrijven in Eindhoven terecht. Hieronder is een vergelijking gemaakt van een aantal cursus aanbieders. Zoals je kunt zien komt de online theorie cursus op Wegrijden.nl niet slecht uit de bus ;-)

Aanbieder Prijs Type

Theoriecentrum

€ 150,-

Auto

Online via Wegrijden.nl

€ 49,95

Auto, motor, bromfiets

Snel cursus theorie € 125,- Auto

Cursus Eindhoven

€ 99,-

Auto, motor

Leeuw verkeer € 130,- Auto, motor, bromfiets

Een gratis theorie-examen oefenen?gratis theorie oefenen

Wil jij een compleet gratis theorie-examen oefenen?
Klik op jouw categorie (auto, motor of bromfiets) hieronder en test je theoriekennis!