Menu

Cart

Veelgestelde vragen

 

Op Wegrijden.nl kun je terecht als je ook in een keer wil slagen voor het CBR theorie examen. Wegrijden.nl is opgericht in samenwerking met de officiele leverancier van de CBR examensystemen. Hiermee willen wij ervoor zorgen dat onze klanten in een keer slagen voor het theorie examen en veilig de weg op kunnen. Meer info over Wegrijden.nl vind je op deze pagina.

Nee, wij zijn geen onderdeel van het CBR. Wel zijn de examens die wij aanbieden vergelijkbaar met de echte examens en worden wij op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen. Al het lesmateriaal volgt de nieuwste CBR eisen en Nederlandse wetgeving.

Uiteraard staan wij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ons KvK nummer is 17046912 (VekaBest).

Onze slaaggarantie houdt in dat je theorie-examen door ons wordt terugbetaald mocht je niet slagen voor het echte CBR examen. Let wel dat je moet voldoen aan de actievoorwaarden.

Bestellingen van theorieboeken en CD-roms die voor 22:00u zijn besteld worden doorgaans de volgende werkdag nog verzonden! De toegangscode voor onze online producten krijg je direct toegemaild.

Je kunt inloggen voor je online product op onze inlogpagina.

Jazeker, om onze Privacy Policy te bekijken kun je hier klikken. Wij gaan vertrouwelijk om met je gegevens en verstrekken deze nooit aan derden.

Om de algemene voorwaarden te bekijken kun je op deze pagina terecht.

Wij hanteren een zeer ruime niet-goed-geld-terug garantie. Je kunt je bestelling van onze fysieke producten (theorieboeken en CD-roms) binnen 30 dagen na ontvangst retourneren (mits verpakt, onbeschadigd en ongebruikt). Meer info vind je op deze pagina. Je krijgt dan doorgaans binnen een week je volledige aankoopbedrag terug. Deze garantie geldt uiteraard niet op online producten, aangezien toegang tot onze website niet geretourneerd kan worden.

Bij alle online producten (online leren en oefenen, theorie examens) krijg je na betaling direct een e-mail met je toegangscode. Je kunt dus meteen beginnen met de voorbereiding. Theorieboeken en CD-roms die voor 22:00u worden besteld, worden doorgaans de volgende werkdag al verzonden via PostNL.

Je kunt je bestelling betalen met iDeal via je eigen bank, PayPal, CreditCard en Paysafecard. Allen zeer veilige betaalmethodes over een beveiligde verbinding.

Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen je vraag waar mogelijk dezelfde dag en anders binnen 24 uur trachten te beantwoorden. Je kunt een e-mail sturen naar info@vekabest.nl of via de contactpagina.

Jouw gegevens worden alleen gebruikt om je bestelling af te handelen en worden niet doorgegeven aan derden. Wij informeren je alleen over onze producten en diensten en kunnen je uitnodigen om een beoordeling achter te laten. Je persoonsgegevens zijn dus in goede handen en je hoeft je geen zorgen te maken over je privacy.

Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar en te volgen via social media. Bekijk dus snel onze Facebook fanpage, Twitter profiel of Google plus pagina.

Jazeker, onze theorieboeken volgen altijd de nieuwste CBR richtlijnen en er worden continu nieuwe versies uitgegeven. De boeken worden niet voor niets door vele rijscholen gebruikt!

Onze theorieboeken bieden je een optimale voorbereiding op het CBR examen. Als je de stof goed leert slaag je gegarandeerd! In ieder geval raden wij altijd aan om ook een vragenboek of CD-rom aan te schaffen om ook de examens te oefenen. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor online oefen examens.

De USB-stick werkt met alle computers met een USB-poort. Dat zijn vrijwel alle computers.

Wij hebben altijd een ruime voorraad aan theorieboeken en USB-sticks. Je hoeft dus niet bang te zijn dat we jouw bestelling niet kunnen leveren.

Je kunt na je betaling direct beginnen! Je krijgt namelijk meteen een toegangscode per e-mail toegezonden.

Op deze pagina staat precies uitgelegd hoe je jezelf de eerste keer kunt aanmelden met je toegangscode en hoe het inloggen op de website in zijn werk gaat.

Heel soms kan onze e-mail met je toegangscode per ongeluk in je SPAM of RECLAME folder terecht zijn gekomen. Controleer deze dus goed. Na 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@vekabest.nl

De werking van onze oefen examens is gelijk aan die van het CBR. Natuurlijk zijn de examens niet helemaal hetzelfde (de echte examens van het CBR zijn natuurlijk geheim) maar wel vergelijkbaar.

Surf dan naar onze inlogpagina en druk op 'wachtwoord kwijt'. Vul dan je gebruikersnaam of e-mailadres in en je wachtwoord wordt naar je toegemaild.

Natuurlijk kun je bij vragen of problemen altijd contact opnemen met onze klantenservice via info@vekabest.nl of de contactpagina op onze website.

Schroom niet om contact met ons op te nemen als je het ergens niet mee eens bent of een klacht over ons hebt. Wij zullen er alles aan doen om je klacht naar tevredenheid op te lossen.

Natuurlijk, laat een bericht achter met je telefoonnummer en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.