Menu

Cart

Auto theorie-examen oefenen

Online auto theorie examens oefenen voor het echte CBR examen. Na je bestelling krijg je via e-mail een toegangscode opgestuurd en kun je direct beginnen. Jij wilt toch ook in een keer slagen?

5 auto examens

Krijg direct online toegang tot 5 realistische auto theorie examens van 65 vragen. Druk voor de actuele prijzen op de knop 'Bekijk actie!'.
Bekijk actie!
Gratis uitproberen!
10 auto examens

Krijg direct online toegang tot 10 realistische auto theorie examens van 65 vragen. Druk voor de actuele prijzen op de knop 'Bekijk actie!'.
Bekijk actie!
Gratis uitproberen!
20 auto examens

Krijg direct online toegang tot 20 realistische auto theorie examens van 65 vragen. Druk voor de actuele prijzen op de knop 'Bekijk actie!'.
Bekijk actie!
Gratis uitproberen!

Op zoek naar een online theoriecursus?

Kies dan voor Auto online XL, de beste online voorbereiding op het auto theorie examen voor slechts € 54,95. Dit is een complete online theoriecursus voor een optimale voorbereiding op het echte examen.


Inclusief: 12 weken online theoriecursus, 12 weken online theorieboek en 20 uur online examentraining. Met dit product moet je wel slagen! Meer informatie »


Eenvoudig starten in drie stappen:

1Bestel theorie-examens Bestel een van onze theorie-examen pakketten en reken veilig en vertrouwd af via je eigen bank met iDeal, Paypal of Credit card. Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

2Check je e-mail Na betaling krijg je direct een e-mail met je toegangscode. Met deze toegangscode kun je een account aanmaken en kies je een gebruikersnaam + wachtwoord. Eenvoudiger kan niet!

3Start met oefenen Binnen enkele minuten kun je aan de slag. Begin vandaag nog met oefenen voor het theorie-examen op onze website. Extra examens kun je eenvoudig bijbestellen. Succes!

Informatie over de auto theorie-examens

Het auto theorie-examen kun je oefenen door op deze pagina meerdere theorie-examens te bestellen. Als je dit doet, krijg je direct een code op je e-mail en met die code heb je toegang tot 5, 10 of 20 auto theorie-examens. Als je 5, 10 of 20 examens gekocht hebt, kun je na het maken van die examens nogmaals examens bestellen. Je krijgt credits waarmee je examens (opnieuw) kunt maken.

Werking van het examen

Bij het echte auto theorie-examen van het CBR krijg je 25 vragen over gevaarherkenning, 30 vragen over verkeersregels en 10 vragen over verkeersinzicht. Je hebt in totaal 30 minuten om het examen te maken. Je kunt vragen overslaan om later te beantwoorden. Van de gevaarherkenningsvragen moet je minimaal 13 van de 25 vragen goed beantwoorden. Van de verkeersregels en verkeersinzichtvragen moet je 35 van de 40 vragen goed beantwoorden. Een pittig examen dus, dat auto theorie-examen.

Maken van theorie-examens

Om je goed voor te bereiden op je auto theorie-examen, is het aan te raden om veel auto theorie-examens te maken. Zo leer je veel van de werking van het examen, maar kom je ook in het ritme dat je nodig hebt om snel het goede antwoord te vinden tussen de verschillende antwoordkeuzes.

Soort antwoorden

De antwoordmogelijkheden zijn per vraag verschillend. Je hebt meerkeuzevragen, ja/nee-vragen en je hebt invulvragen. Bij die invulvragen moet je bijvoorbeeld zelf een maximale snelheid invoeren.

Onze examens

Vaak krijgen wij de vraag of onze examens dezelfde zijn als die bij het CBR. Het antwoord daarop is ‘ja’, de examens bevatten dezelfde soort vragen en de online software heeft dezelfde werking als bij het echte examen bij het CBR. Natuurlijk weten wij niet welke vraag jij straks moet beantwoorden, maar je kunt je wel zo goed mogelijk voorbereiden door het maken van zo veel mogelijk auto theorie-examens.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik deze examens bestellen?
Je kunt snel, veilig en gemakkelijk met internetbankieren betalen.

Hoe lang kan ik dit pakket gebruiken?
Je kunt de examens net zo lang gebruiken tot je alle door jou gekochte examens gemaakt hebt.

Hoe kan ik met deze examens oefenen?
Door examens te maken leer je verschillende dingen, zoals het omgaan met examenvragen onder tijdsdruk. Ook leer je de auto theorie door je fout beantwoorde vragen na te kijken.

Doet deze software het wel op mijn computer?
Ja, deze software werkt op alle computers met internet, dus ook op jouw computer. Of je nou een Mac of een PC hebt, je kunt oefenen voor je theorie-examen. De examens werken zelfs op een tablet of op een smartphone.

Hoe krijg ik deze examens?
Via de mail krijg je direct een code waarmee je kunt inloggen. Je kunt dus direct beginnen met examens maken.

Welk examenpakket is goed voor mij?
Als je al veel geoefend hebt, hoef je relatief gezien minder examens te maken dan als je al heel veel geoefend hebt. Echter ben je als je 10 of 20 examens in een keer koopt goedkoper uit dan als je twee of drie keer 5 examens koopt. Kies bij twijfel dus voor 20 examens en niet voor 5!

Zijn jullie theorie-examens gelijk aan die van het CBR?
De werking van onze oefen examens zijn gelijk aan die van het CBR. Natuurlijk zijn de examens niet helemaal hetzelfde (de echte examens van het CBR zijn natuurlijk geheim) maar ze zijn wel sterk vergelijkbaar.