Menu

Cart

Motor theorie oefenen

Oefenen en leren voor je motor CBR theorie-examen kun je volledig online doen. Op je eigen computer, tablet of telefoon en geheel in je eigen tempo. Met de online leeromgeving van Wegrijden.nl kun je oefenen met een supersnelle online theoriecursus, een online theorieboek en met online examentraining. De verschillende pakketten variëren in inhoud en in prijs. Welk pakket voor jou het meest geschikt is, hangt af van je huidige motor theoriekennis. Als je nog veel moet leren is het verstandig om een wat uitgebreider theoriepakket te kiezen.Online motor theorieboek

Wil je online kunnen bladeren in een motor theorieboek? Dan zit je met de leerpakketten van Wegrijden.nl goed. Je krijgt bij elk leerpakket online toegang tot het volwaardige theorieboek van VekaBest, dat is het best verkochte theorieboek van Nederland. Het online theorieboek wordt het hele jaar door geüpdate zodat het altijd in lijn is met de laatste verkeersregels en eisen van het CBR.online motor theorieboek


Motor theorie-examen oefenen

Online motor examentraining

De online motor examentraining bestaat uit honderden motor theorievragen, 25 complete motor theorie-examens en je eigen persoonlijke foutenbank met al je fout beantwoorde theorievragen.
Online motor theoriecursus

Je hebt bij elk pakket toegang tot de online motor theoriecursus! Deze bevat veertien hoofdstukken en zorgt voor een supersnelle leerervaring, vol met duidelijke uitleg, afbeeldingen, video’s en voorbeelden.


online motor theoriecursus


Kies je motor theoriepakket


Motor Online S
€ 9.95
1 week Online Theorieboek
1 week Online Theoriecursus
1 uur Online Examentraining
Bestellen
Informatie
Motor Online M
€ 24.95
2 weken Online Theorieboek
2 weken Online Theoriecursus
5 uur Online Examentraining
Bestellen
Informatie
Motor Online L
€ 34.95
4 weken Online Theorieboek
4 weken Online Theoriecursus
10 uur Online Examentraining
Bestellen
Informatie
Motor Online XL
€ 54.95
12 weken Online Theorieboek
12 weken Online Theoriecursus
20 uur Online Examentraining
Bestellen
Informatie

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een van deze pakketten bestellen?

Je kunt een van deze pakketten bestellen door te betalen met internetbankieren. Je krijgt na je betaling een toegangscode en hiermee kun je direct inloggen en beginnen met oefenen.

Hoe lang kan ik zo'n pakket gebruiken?

Je kunt de pakketten drie maanden lang gebruiken. Na drie maanden kun je niet meer inloggen. De examentraining wordt los hiervan gerekend. Dus als je 20 uur examentraining in je pakket hebt zitten, dan kun je 20 uur examentraining volgen.

Hoe kan ik met dit pakket oefenen?

Door de theorie te leren uit het online theorieboek of de online theoriecursus. Maar ook door het kiezen van examentraining; hiermee oefen je veel theorie-examens en kun je heel examengericht oefenen.

Hoe krijg ik dit pakket?

Via de mail krijg je direct een code waarmee je kunt inloggen. Je kunt dus direct beginnen met oefenen.

Welk pakket is goed voor mij?

Als je al veel geoefend hebt, kun je een kleiner pakket kiezen dan wanneer je nog helemaal niet geleerd hebt. Kies bij twijfel altijd een groter pakket.

Waar kan ik eventueel terecht met vragen?

Wij hebben een zeer snelle klantenservice! Als je een vraag hebt, kun je op de klantenservice pagina je vraag stellen. Wij beantwoorden alle vragen zo snel mogelijk.

Zijn jullie theorie-examens gelijk aan die van het CBR?

De werking van onze oefenexamens is gelijk aan die van het CBR. Ook veel van de vragen zijn sterk vergelijkbaar met die van het CBR. Hierdoor slaag je straks makkelijker bij het echte examen.

Doet deze software het wel op mijn computer?

Ja, deze software werkt op alle computers met internet, dus ook op jouw computer. Of je nou een Mac of een PC hebt, je kunt oefenen voor je theorie-examen.