Menu

Cart

Motor theorie oefenen

Oefenen en leren voor je motor CBR theorie-examen kun je volledig online doen. Op je eigen computer, tablet of telefoon en geheel in je eigen tempo. Met de online leeromgeving van Wegrijden.nl kun je oefenen met een online theorieboek, een online examenboek, met een supersnelle online theoriecursus en met online examentraining. De verschillende pakketten variëren in inhoud en in prijs. Welk pakket voor jou het meest geschikt is, hangt af van je huidige motor theoriekennis. Als je nog veel moet leren is het verstandig om een wat uitgebreider theoriepakket te kiezen.

Online motor theorieboek

Dit boek bestaat uit 14 motor theorie hoofdstukken. Het is een volwaardig theorieboek, net als een fysiek theorieboek die je online of in een winkel kan kopen. Echter is het voordeel van dit online theorieboek dat deze altijd geüpdatet wordt en je dus zeker kunt weten dat dit online theorieboek de laatste verkeersregels bevat.
Beschikbaar in: Motor Online S en Motor Online M


online motor theorieboekonline motor examenboek

Online motor examenboek

Het motor examenboek bevat 12 volledige motor theorie-examens.

De 12 motor theorie-examens maak je online in je eigen tempo. Je maakt de examens door het antwoord voor jezelf op te schrijven en je eigen antwoorden na te kijken aan de hand van de antwoorden in het boek. Ook lees je bij de antwoorden waarom een vraag fout of goed is.
Beschikbaar in: Motor Online S, Motor Online M, Motor Online L en Motor Online XL.

Online motor theoriecursus

De online motor theoriecursus, dat onderdeel is van de motor theoriepakketten 'Motor Online L' en 'Motor Online XL', bevat in veertien hoofdstukken een supersnelle theoriecursus waarmee jij supersnel de motor theoriestof kunt leren.
Beschikbaar in: Motor Online L en Motor Online XLonline motor theoriecursus


Motor theorie-examen oefenen

Online motor examentraining

De online motor examentraining bestaat uit honderden motor theorievragen, 20 complete motor theorie-examens en je eigen persoonlijke foutenbank met al je fout beantwoorde theorievragen. Je kunt kiezen uit 5, 10 of 20 uur examentraining.
Beschikbaar in: Motor Online M, Motor Online L en Motor Online XL.

Kies je motor theoriepakket


Motor Online S
€ 24.95
Online motor theorieboek
Online motor examenboek
-
Bestellen
Informatie
Motor Online M
€ 29.95
Online motor theorieboek
Online motor examenboek
5 uur online examentraining
Bestellen
Informatie
Motor Online L
€ 34.95
Online motor theoriecursus
Online motor examenboek
10 uur online examentraining
Bestellen
Informatie
Motor Online XL
€ 39.95
Online motor theoriecursus
Online motor examenboek
20 uur online examentraining
Bestellen
Informatie

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een van deze pakketten bestellen?

Je kunt een van deze pakketten bestellen door te betalen met internetbankieren. Je krijgt na je betaling een toegangscode en hiermee kun je direct inloggen en beginnen met oefenen.

Hoe lang kan ik zo'n pakket gebruiken?

Je kunt de pakketten drie maanden lang gebruiken. Na drie maanden kun je niet meer inloggen. De examentraining wordt los hiervan gerekend. Dus als je 20 uur examentraining in je pakket hebt zitten, dan kun je 20 uur examentraining volgen.

Hoe kan ik met dit pakket oefenen?

Door de theorie te leren uit het online theorieboek of de online theoriecursus. Maar ook door het kiezen van examentraining; hiermee oefen je veel theorie-examens en kun je heel examengericht oefenen.

Hoe krijg ik dit pakket?

Via de mail krijg je direct een code waarmee je kunt inloggen. Je kunt dus direct beginnen met oefenen.

Welk pakket is goed voor mij?

Als je al veel geoefend hebt, kun je een kleiner pakket kiezen dan wanneer je nog helemaal niet geleerd hebt. Kies bij twijfel altijd een groter pakket.

Waar kan ik eventueel terecht met vragen?

Wij hebben een zeer snelle klantenservice! Als je een vraag hebt, kun je op de klantenservice pagina je vraag stellen. Wij beantwoorden alle vragen zo snel mogelijk.

Zijn jullie theorie-examens gelijk aan die van het CBR?

De werking van onze oefenexamens is gelijk aan die van het CBR. Ook veel van de vragen zijn sterk vergelijkbaar met die van het CBR. Hierdoor slaag je straks makkelijker bij het echte examen.

Doet deze software het wel op mijn computer?

Ja, deze software werkt op alle computers met internet, dus ook op jouw computer. Of je nou een Mac of een PC hebt, je kunt oefenen voor je theorie-examen.