Menu

Cart

Bromfiets en scooter theorie oefenen

Oefenen en leren voor je bromfiets CBR theorie-examen kun je volledig online doen. Op je eigen computer en geheel in je eigen tempo. Er zijn vier verschillende pakketten. Hoe meer je nog moet leren, hoe groter pakket je nodig hebt. In de pakketten zit een online theoriecursus, een online theorieboek en online examentraining. Succes!Bromfiets online examentraining

Met de bromfiets online examentraining kun jij je uitstekend voorbereiden op het uiteindelijke examen bij het CBR. De examentraining bestaat uit honderden oefenvragen, 20 volledige bromfiets theorie-examens en je eigen persoonlijke foutenbank. In elk leerpakket zit examentraining, hoe uitgebreider het pakket is hoe meer uur je examens kunt oefenen.

Online bromfiets examentraining


Online bromfiets theoriecursus

Bromfiets online theoriecursus

In elk leerpakket zit een supereffectieve en supersnelle online bromfiets theoriecursus. Deze cursus stoomt je razendsnel klaar voor het examen bij het CBR. De cursus zit vol met foto's, animaties en video's zodat je de theoriestof makkelijk en snel kunt leren. Ook zorgen wij ervoor dat de cursus altijd up-to-date is aan de laatste eisen van het CBR. De cursus bevat 14 korte maar zeer krachtige hoofdstukken. Als je de theorie nog moet leren, is deze cursus zeker een aanrader!Bromfiets online theorieboek

Met dit online theorieboek heb je altijd een up-to-date bromfiets theorieboek tot jouw beschikking. Blader het boek door en leer de theorie, op je computer, tablet, telefoon of laptop. Het boek bevat 14 hoofdstukken en is gemaakt door verkeersdeskundigen en theorie-experts!

Online bromfiets theorieboek


Kies je bromfiets theoriepakket
Bromfiets Online S
€ 9.95
1 week Online Theorieboek
1 week Online Theoriecursus
1 uur Online Examentraining
Bestellen
Informatie
Bromfiets Online M
€ 24.95
2 weken Online Theorieboek
2 weken Online Theoriecursus
5 uur Online Examentraining
Bestellen
Informatie
Bromfiets Online L
€ 34.95
4 weken Online Theorieboek
4 weken Online Theoriecursus
10 uur Online Examentraining
Bestellen
Informatie
Bromfiets Online XL
€ 54.95
12 weken Online Theorieboek
12 weken Online Theoriecursus
20 uur Online Examentraining
Bestellen
Informatie

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een van deze pakketten bestellen?

Je kunt een van deze pakketten bestellen door te betalen met internetbankieren. Je krijgt na je betaling een toegangscode en hiermee kun je direct inloggen en beginnen met oefenen.

Hoe lang kan ik zo'n pakket gebruiken?

Je kunt de pakketten drie maanden lang gebruiken. Na drie maanden kun je niet meer inloggen. De examentraining wordt los hiervan gerekend. Dus als je 20 uur examentraining in je pakket hebt zitten, dan kun je 20 uur examentraining volgen.

Hoe kan ik met dit pakket oefenen?

Door de theorie te leren uit het online theorieboek of de online theoriecursus. Maar ook door het kiezen van examentraining; hiermee oefen je veel theorie-examens en kun je heel examengericht oefenen.

Hoe krijg ik dit pakket?

Via de mail krijg je direct een code waarmee je kunt inloggen. Je kunt dus direct beginnen met oefenen.

Welk pakket is goed voor mij?

Als je al veel geoefend hebt, kun je een kleiner pakket kiezen dan wanneer je nog helemaal niet geleerd hebt. Kies bij twijfel altijd een groter pakket.

Waar kan ik eventueel terecht met vragen?

Wij hebben een zeer snelle klantenservice! Als je een vraag hebt, kun je op de klantenservice pagina je vraag stellen. Wij beantwoorden alle vragen zo snel mogelijk.

Zijn jullie theorie-examens gelijk aan die van het CBR?

De werking van onze oefenexamens is gelijk aan die van het CBR. Ook veel van de vragen zijn sterk vergelijkbaar met die van het CBR. Hierdoor slaag je straks makkelijker bij het echte examen.

Doet deze software het wel op mijn computer?

Ja, deze software werkt op alle computers met internet, dus ook op jouw computer. Of je nou een Mac of een PC hebt, je kunt oefenen voor je theorie-examen.