Menu

Cart

Auto theorie oefenen

Oefenen en leren voor je auto theorie-examen bij het CBR doe je tegenwoordig volledig online. Op je eigen computer, telefoon of tablet, en in je eigen tempo. Wij hebben verschillende online leerpakketten. Welke voor jou geschikt is, hangt af van hoeveel jij nog moet leren. Ben je net begonnen? Kies dan een uitgebreid pakket en heb je je al goed voorbereid? Dan zal je kunnen slagen met een minder groot pakket.


Online auto theorieboek

Het online auto theorieboek bestaat uit 14 hoofdstukken die je online kunt bestuderen. Doordat het een online theorieboek is, is deze altijd up-to-date met de nieuwste verkeersregels.
Beschikbaar in: Auto Online S en Auto Online M
online auto theorieboek


online auto examenboek

Online auto examenboek

Het online auto examenboek bevat 12 volwaardige auto theorie-examens.

Bij de examenvragen zie je de vraag, een afbeelding en krijg je verschillende antwoordkeuzes. Je houdt zelf je antwoorden bij en als je alle vragen beantwoord hebt, controleer je je vragen en zie je of je geslaagd bent.
Beschikbaar in: Auto Online S, Auto Online M, Auto Online L en Auto Online XL

Online auto theoriecursus

Onze online auto theoriecursus bevat 14 hoofdstukken aan theorie waarmee jij snel je theorie kunt leren. De stof wordt verduidelijkt met afbeeldingen en video's waardoor het nog makkelijker en sneller te leren is.
Beschikbaar in: Auto Online L en Auto Online XL

online auto examentraining

Online examentraining

Online examentraining bestaat uit honderden oefenvragen, 20 complete auto theorie-examens en een persoonlijke foutenbank. Kies in je pakket het aantal uur dat je examentraining zou willen hebben.
Beschikbaar in: Auto Online M, Auto Online L en Auto Online XL


Praktijkvideo's: 'Rijopleiding in Stappen'

De 'Rijopleiding in Stappen' is een videopakket met meer dan 100 praktijkvideo's die je helpen bij het slagen voor je auto praktijkexamen. De video's laten je zien hoe je veilig handelt in verschillende verkeerssituaties. Door deze video's te bekijken, wordt het halen van je praktijkexamen een stuk makkelijker.
Beschikbaar in: Auto Online L en Auto Online XL


Rijopleiding in stappen video's

Vergelijk en kies je auto theoriepakketAuto Online S
€ 24.95
Online auto theorieboek
Online auto examenboek
-


Bestellen
Informatie
Auto Online M
€ 29.95
Online auto theorieboek
Online auto examenboek
5 uur online examentraining


Bestellen
Informatie
Auto Online L
€ 39.95
Online auto theoriecursus
Online auto examenboek
10 uur online examentraining
Rijopleiding in Stappen video's

Bestellen
Informatie
Auto Online XL
€ 49.95
Online auto theoriecursus
Online auto examenboek
20 uur online examentraining
Rijopleiding in Stappen video's

Bestellen
Informatie

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een van deze pakketten bestellen?

Je kunt een van deze pakketten bestellen door te betalen met internetbankieren. Je krijgt na je betaling een toegangscode en hiermee kun je direct inloggen en beginnen met oefenen.

Hoe lang kan ik zo'n pakket gebruiken?

Je kunt de pakketten drie maanden lang gebruiken. Na drie maanden kun je niet meer inloggen. De examentraining wordt los hiervan gerekend. Dus als je 20 uur examentraining in je pakket hebt zitten, dan kun je 20 uur examentraining volgen.

Hoe kan ik met dit pakket oefenen?

Door de theorie te leren uit het online theorieboek of de online theoriecursus. Maar ook door het kiezen van examentraining; hiermee oefen je veel theorie-examens en kun je heel examengericht oefenen.

Hoe krijg ik dit pakket?

Via de mail krijg je direct een code waarmee je kunt inloggen. Je kunt dus direct beginnen met oefenen.

Welk pakket is goed voor mij?

Als je al veel geoefend hebt, kun je een kleiner pakket kiezen dan wanneer je nog helemaal niet geleerd hebt. Kies bij twijfel altijd een groter pakket.

Waar kan ik eventueel terecht met vragen?

Wij hebben een zeer snelle klantenservice! Als je een vraag hebt, kun je op de klantenservice pagina je vraag stellen. Wij beantwoorden alle vragen zo snel mogelijk.

Zijn jullie theorie-examens gelijk aan die van het CBR?

De werking van onze oefenexamens is gelijk aan die van het CBR. Ook veel van de vragen zijn sterk vergelijkbaar met die van het CBR. Hierdoor slaag je straks makkelijker bij het echte examen.

Doet deze software het wel op mijn computer?

Ja, deze software werkt op alle computers met internet, dus ook op jouw computer. Of je nou een Mac of een PC hebt, je kunt oefenen voor je theorie-examen.