Menu

Cart

Auto theorie oefenen

Oefenen en leren voor je auto theorie-examen bij het CBR doe je tegenwoordig volledig online. Op je eigen computer, telefoon of tablet, en in je eigen tempo. Wij hebben verschillende online leerpakketten. Welke voor jou geschikt is, hangt af van hoeveel jij nog moet leren. Ben je net begonnen? Kies dan een uitgebreid pakket en heb je je al goed voorbereid? Dan zal je kunnen slagen met een minder groot pakket.Online auto theoriecursus

In elk leerpakket zit onze bekende online theoriecursus ‘speedtheorie’. Deze cursus bevat 14 hoofdstukken waarmee jij razendsnel de theorie kunt leren. De theoriestof wordt op een duidelijke manier aan je uitgelegd door middel van voorbeelden, afbeeldingen en video’s. Kortom een supergoede manier om snel de theorie te leren!


online auto examentraining

Online examentraining

Ook heb je in elk leerpakket toegang tot online examentraining, daarmee kun je testen of je de theoriestof goed genoeg hebt geleerd om te slagen voor een theorie-examen. De examentraining bestaat uit honderden oefenvragen, 40 complete auto theorie-examens en uit een persoonlijke foutenbank.Online auto theorieboek

Met het online auto theorieboek heb je in jouw account de beschikking over een online versie van het meest recente VekaBest theorieboek, het best verkochte theorieboek van Nederland. Dit theorieboek is altijd up-to-date met de laatste eisen van het CBR en met de nieuwste verkeersregels.

online auto theorieboek


Vergelijk en kies je auto theoriepakketAuto Online S
€ 9.95
1 week Online Theorieboek
1 week Online Theoriecursus
1 uur Online Examentraining


Bestellen
Informatie
Auto Online M
€ 24.95
2 weken Online Theorieboek
2 weken Online Theoriecursus
5 uur Online Examentraining


Bestellen
Informatie
Auto Online L
€ 34.95
4 weken Online Theorieboek
4 weken Online Theoriecursus
10 uur Online Examentraining
Bestellen
Informatie
Auto Online XL
€ 54.95
12 weken Online Theorieboek
12 weken Online Theoriecursus
20 uur Online Examentraining

Bestellen
Informatie

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een van deze pakketten bestellen?

Je kunt een van deze pakketten bestellen door te betalen met internetbankieren. Je krijgt na je betaling een toegangscode en hiermee kun je direct inloggen en beginnen met oefenen.

Hoe lang kan ik zo'n pakket gebruiken?

Je kunt de pakketten drie maanden lang gebruiken. Na drie maanden kun je niet meer inloggen. De examentraining wordt los hiervan gerekend. Dus als je 20 uur examentraining in je pakket hebt zitten, dan kun je 20 uur examentraining volgen.

Hoe kan ik met dit pakket oefenen?

Door de theorie te leren uit het online theorieboek of de online theoriecursus. Maar ook door het kiezen van examentraining; hiermee oefen je veel theorie-examens en kun je heel examengericht oefenen.

Hoe krijg ik dit pakket?

Via de mail krijg je direct een code waarmee je kunt inloggen. Je kunt dus direct beginnen met oefenen.

Welk pakket is goed voor mij?

Als je al veel geoefend hebt, kun je een kleiner pakket kiezen dan wanneer je nog helemaal niet geleerd hebt. Kies bij twijfel altijd een groter pakket.

Waar kan ik eventueel terecht met vragen?

Wij hebben een zeer snelle klantenservice! Als je een vraag hebt, kun je op de klantenservice pagina je vraag stellen. Wij beantwoorden alle vragen zo snel mogelijk.

Zijn jullie theorie-examens gelijk aan die van het CBR?

De werking van onze oefenexamens is gelijk aan die van het CBR. Ook veel van de vragen zijn sterk vergelijkbaar met die van het CBR. Hierdoor slaag je straks makkelijker bij het echte examen.

Doet deze software het wel op mijn computer?

Ja, deze software werkt op alle computers met internet, dus ook op jouw computer. Of je nou een Mac of een PC hebt, je kunt oefenen voor je theorie-examen.