Menu

Cart

Online theorie-examen oefenen en leren

Met onze online theorie voorbereidingen slaag jij ook in een keer voor het CBR examen! Kies de categorie waarvoor jij wilt oefenen.


Voor een optimale voorbereiding op het CBR theorie-examen, oefen en leer je online je theorie op Wegrijden.nl. Een betere voorbereiding op het examen is er niet! Met online leren en oefenen combineer je de theorie met examentraining. We hebben verschillende pakketten. Voor elk budget of voor elk niveau is er een geschikt theoriepakket te kiezen. Heb je bijvoorbeeld al heel veel geleerd? Dan kun je een kleiner theoriepakket kiezen waarmee je kunt oefenen. Ben je net begonnen? Dan hebben we een uitgebreider pakket.

Je kunt online leren en oefenen voor de rijbewijs categorieën auto, motor of bromfiets (scooter).

Online theorie examentraining

Met onze online theorie examentraining kun je onbeperkt jouw theoriekennis trainen door theorie-examens te oefenen. De vragen van deze theorie-examens zijn vergelijkbaar met de vragen die je bij het CBR krijgt. Zo ben je gegarandeerd van een degelijke voorbereiding. Wij hebben meer dan 3.000 examenvragen die je kunt oefenen! Begin dus snel met oefenen en oefen voor je auto theorie, motor theorie of bromfiets/scooter theorie.

Online theorieboek

Het online theorieboek is hetzelfde als een 'normaal' theorieboek. In 14 hoofdstukken wordt alle theorie aan je uitgelegd. Wij bieden uiteraard voor elke rijbewijs categorie (auto, motor of bromfiets) een online theorieboek aan. De online theorieboeken volgen de nieuwste CBR regelgeving en zijn altijd up-to-date. Zo weet je altijd dat je optimaal voorbereid bent.

Online examenboek

In het online examenboek staan maarliefst 12 verschillende theorie-examens die je rustig in je eigen tempo kunt maken. Er zit geen tijdslimiet aan de verschillende examens en je kunt rustig je antwoorden opschrijven en nakijken. Uiteraard vind je ook de antwoorden in het online examenboek met een uitgebreide motivatie per vraag. Zo leer je niet alleen de goede antwoorden, maar ook waarom bepaalde antwoorden goed of fout zijn. Je leert de theorie echt begrijpen! Bekijk dus snel de extra informatie over de auto, motor of bromfiets online theoriepakketten.

Werkt met Windows, Mac en iedere browser

De online theoriepakketten werken met Windows, Mac en met alle verschillende webbrowsers: Internet Explorer, Firefox, Google Chrome en Safari. Nadat je een van onze online theoriepakketten hebt aangeschaft, kun je dus direct beginnen en hoef je niet bang te zijn dat de software niet werkt!