Menu

Cart

gratis auto theorie oefenen

Gratis auto theorie examen

Het theorie examen bestaat uit 65 vragen waarvan 25 vragen gevaarherkenning en 40 vragen verkeersregels en verkeersinzicht.

Gratis auto theorie-examen oefenen?

Op Wegrijden.nl kun je de online theorie gratis uitproberen!

Wij bieden je een perfecte mogelijkheid om onze online theorie software uit te proberen. Je kunt direct een auto theorie-examen starten door op de knop ‘klik hier om het gratis auto theorie-examen te starten’ te drukken.

Nadat je alle vragen van het gratis auto examen hebt gemaakt, krijg je al je gemaakte examenvragen te zien en kun je zien welke je goed beantwoord hebt en welke je fout beantwoord hebt. Bij al je goed en fout beantwoorde vragen kun je ook meteen zien waarom een vraag goed of fout is. Zo leer je van zowel je goed beantwoorde als je fout beantwoorde examenvragen. Je kan immers ook een vraag per ongeluk goed beantwoord hebben.

Gratis auto theorie oefenen Gratis auto theorie oefenen Gratis auto theorie oefenen Gratis auto theorie oefenen

Examengericht oefenen voor je auto theorie-examen

Onze auto theorie software is zo ontwikkelt om jou optimaal voor te bereiden voor je theorie-examen. De auto theoriepakketten zijn examengericht ontwikkeld. Het CBR stelt vragen over 25 onderwerpen. Je kunt deze onderwerpen leren uit een online theorieboek. En de theorie-examens zijn ook examengericht omdat de vragen op dezelfde manier gesteld worden als bij het uiteindelijke examen bij het CBR. En je kunt een examen uiteraard op deze pagina gratis uitproberen.

Meer informatie

Op onze informatiepagina vind je alle informatie over de auto theoriepakketten. Alle auto theoriepakketten, waarvan je dus op deze pagina een examen gratis kunt maken, bevatten alles wat je nodig hebt om in één keer te slagen voor jouw auto theorie-examen. Het online lesboek bevatten dezelfde hoofdstukken als waar je voor moet leren van het CBR. Naast het online lesboek, zijn er ook online examenboeken, online examentraining en trainingsvideo’s. Ook gevaarherkenning, een lastig punt voor velen, wordt uitgebreid behandeld. Ook geeft het pakket je dus de mogelijkheid om door middel van video’s te oefenen voor het praktijkexamen.