Menu

Cart
Motor Online Small
Bekijk
Motor Online Small
Motor Online Small
Motor Online Small

Motor Online S

Prijs: € 9,95
Basisprijs inclusief BTW € 9,95
  • Online motor theorieboek

  • Online motor theoriecursus

  • Online motor examentraining

  • Theorie-examen voor het CBR 2019

  • Direct online oefenen

  • Veilig betalen en bestellen

  • Niet goed, geld terug

  • Beschrijving
Motor Online Small
Het Motor Online Small-pakket is een motor theorieboek met 1 uur online examentraining en met 1 week toegang tot ons online theorieboek en tot onze online motor theoriecursus.

Motor Theorieboek Online

Online Theorieboek (1 week toegang)
Een theorieboek is nog steeds voor veel mensen de favoriete manier om de theorie uit te leren. Met dit product heb je toegang tot een online versie van het best verkochte theorieboek van Nederland: Het Motor VekaBest Theorieboek! Deze online versie is op al je apparaten makkelijk te raadplegen. Blader bijvoorbeeld door het boek als je onderweg bent of lees het boek thuis op de computer of laptop. Het boek legt de theorie in 14 helder geschreven hoofdstukken uit. En de theoriestof is verduidelijkt door het gebruik van afbeeldingen, illustraties en voorbeelden.

Motor theorie cursus
Online Theoriecursus (1 week toegang)
We hebben nog een andere manier van theorie leren aan dit pakket toegevoegd: de online theoriecursus! Dit is een supersnelle stoomcursus waardoor je binnen een week alles kunt leren wat je moet leren om te slagen voor je motor theorie-examen. De cursus is opgebouwd uit 14 hoofdstukken, elk hoofdstuk kun je in een kwartiertje afronden waardoor je heel snel de theorie in je hoofd kunt stampen. Ideaal als je snel je examen in de pocket wilt hebben!

Motor examens oefenen

Online Examentraining (1 uur toegang)
Het pakket bevat ook nog een uur lang toegang tot onze examentraining. Deze examentraining kun je gebruiken om te oefenen op volledige theorie-examens. Deze zijn zo sterk vergelijkbaar met het echte examen bij het CBR, dat je er dus thuis al achter kunt komen of je ‘examenklaar’ bent. Mocht je aan die 1 uur toegang niet genoeg hebben, dan kun je het tegoed eenvoudig tegen een gepast tarief opwaarderen. Je koopt dus nooit een pakket met te weinig tegoed!