Menu

Cart
Motor Online Large
Bekijk
Motor Online Large
Motor Online Large
Motor Online Large

Motor Online L

Prijs: € 34,95
Basisprijs inclusief BTW € 34,95
  • 10 uur motor examentraining!

  • Online motor theoriecursus

  • Online motor theorieboek

  • Theorie-examen voor het CBR 2019

  • Direct online oefenen

  • Veilig betalen en bestellen

  • Niet goed, geld terug

  • Beschrijving
Motor Online Large
Deze Large-versie van ons online motor theoriepakket biedt jou meer dan genoeg tegoed om te leren voor je theorie-examen. Je krijgt 4 weken toegang tot het online motor theorieboek, 4 weken toegang tot onze online theoriecursus en daarnaast ook nog eens 10 uur toegang tot onze examentraining. Als je goed wilt leren en oefenen voor je motor theorie-examen, dan zit je met dit product zeker goed!

Motor theorie cursus
Leren met de Online Theoriecursus ‘Speedtheorie’ (4 weken toegang)
Met de online motor theoriecursus kun jij supersnel alle motor theorie leren en oefenen. De cursus is opgebouwd uit 14 hoofdstukken en elk hoofdstuk zit boordevol met afbeeldingen en animaties. Op die manier is de theorie uit de 14 helder geschreven hoofdstukken nog makkelijker te begrijpen en te onthouden.

Motor Theorieboek Online

Leren met het Online Theorieboek van VekaBest (4 weken toegang)
Dit pakket bevat een online versie van het best verkochte theorieboek van Nederland: Het motor theorieboek! Deze online versie is altijd up-to-date met de laatste verkeersregels en eisen van het CBR. Je hebt dus altijd de beschikking over een gloednieuw theorieboek. En omdat dit een online versie betreft, kun je het theorieboek overal waar je bent doorbladeren. Het is namelijk zowel geschikt voor je desktop als laptop, maar ook voor je tablet of telefoon. Ideaal dus, als je even onderweg wilt leren uit het theorieboek!

Motor online L Motor online L Motor online L Motor online L

Motor examens oefenen

Examens maken met de Online Examentraining (10 uur toegang)
Je hebt met dit pakket 10 uur lang toegang tot onze examentraining. Tijdens deze 10 uur motor examentraining kun je zo veel oefenvragen maken als je wilt en kun je 25 motor theorie-examens maken. Daarnaast heb je een persoonlijke foutenbank die al je gemaakte fouten onthoudt. Zo kun je makkelijk leren van je fouten! Want het is heel leerzaam om al je fout beantwoorde theorievragen nog een aantal keer te herhalen. Dan weet je zeker dat je diezelfde vraag straks bij het CBR niet nog een keer fout beantwoordt!