Menu

Cart
Bromfiets Online XL
Bekijk
Bromfiets Online XL
Bromfiets Online XL
Bromfiets Online XL

Bromfiets Online XL

Prijs: € 54,95
Basisprijs inclusief BTW € 54,95
  • 20 uur bromfiets examentraining!

  • Online bromfiets theoriecursus

  • Online bromfiets theorieboek

  • Theorie-examen voor het CBR 2019

  • Direct online oefenen

  • Veilig betalen en bestellen

  • Niet goed, geld terug

  • Beschrijving
Bromfiets Online Extra Large
Het bromfiets online XL-pakket is het grootste en meest uitgebreide bromfiets theorie oefenpakket waarmee je op Wegrijden.nl kunt oefenen. Het XL-pakket bevat maar wel liefst 20 uur online examentraining, het bevat de online bromfiets theoriecursus (12 weken toegang!) en uiteraard het online bromfiets theorieboek (ook 12 weken toegang!). Als je echt goed wilt oefenen voor je theorie, dan zit je met dit product goed!

Bromfiets online M Bromfiets online M Bromfiets online M Bromfiets online M
Bromfiets Examen oefenen

20 uur online examentraining
Dit pakket geeft jou toegang tot 20 uur online examentraining. Deze examentraining bestaat uit volwaardige theorie-examens (20 stuks), uit honderden oefenvragen en uit een zeer handige foutenanalyse waarmee je nog een door al je fout beantwoorde vragen kunt gaan. Alle examenvragen zijn sterk vergelijkbaar met de examenvragen bij het CBR. Dus als je slaagt voor onze examens, zul je vast ook slagen voor het examen bij het CBR!

Bromfiets Theoriecursus Online
Online Bromfiets Theoriecursus (12 weken toegang!)
Wil je de theorie zo snel mogelijk leren? Dan is onze online bromfiets theoriecursus genaamd ‘Speedtheorie’ wel iets voor jou! Deze cursus bestaat uit 14 korte, maar zeer krachtige hoofdstukken. Na elk hoofdstuk maak je een aantal oefenvragen over dat hoofdstuk. Hiermee kun je controleren of je de stof uit het hoofdstuk begrepen hebt. Elk hoofdstuk maak je in ongeveer 10 tot 15 minuten. Supersnel, dus! We hebben de belangrijkste punten van de online theoriecursus voor je opgesomd:
• De cusus zit boordevol afbeeldingen, animaties en video’s waardoor je de theorie nog sneller kunt leren
• De theorie wordt puntsgewijs uitgelegd. En elk punt wordt verduidelijkt met een begeleidende foto of video, zodat je de theorie makkelijker kunt onthouden
• Je kunt met deze cursus de theorie supersnel oefenen. Maar je kunt er uiteraard ook rustig doorheen
• De cursus is extreem up-to-date! Als wij een nieuwe theorievraag van het CBR binnenkrijgen, is deze razendsnel verwerkt in deze cursus. Daarom ben je altijd up-to-date en weet je altijd de nieuwste theorievragen goed te beantwoorden

Bromfiets Theorieboek Online
Online Theorieboek (12 weken toegang!)
Ben je gewend om te leren uit een theorieboek? Ook dan zit je met dit product goed! Ga aan de slag met de online versie van het bekende bromfiets theorieboek van VekaBest. Deze bestaat uit 14 hoofdstukken en is geschreven door de beste theorie-experts en verkeersdeskundigen van Nederland. Het boek zit vol met afbeeldingen, illustraties en voorbeelden zodat je de theorie makkelijk kunt begrijpen. En we houden het boek het hele jaar up-to-date met het CBR. Dus je hebt altijd de nieuwste versie!