Menu

Cart
Bromfiets Online Small
Bekijk
Bromfiets Online Small
Bromfiets Online Small

Bromfiets Online S

Prijs: € 24,95
Basisprijs inclusief BTW € 24,95
  • Online bromfiets theorieboek

  • Online bromfiets examenboek

  • Theorie-examen voor het CBR 2018

  • Direct online oefenen

  • Veilig betalen en bestellen

  • Niet goed, geld terug

  • Beschrijving
Bromfiets Online Small
Het Bromfiets Online Small-pakket is een goed theorieproduct voor jou als je wilt leren uit een online theorieboek en wilt oefenen met examens uit het online examenboek.

Online bromfiets theorieboek
Met het Bromfiets Online Small-pakket heb je de beschikking over een online bromfiets theorieboek. Met dit online theorieboek, die je in je browser kunt openen, lees je alle theorie die je nodig hebt om te slagen voor je theorie-examen. Het boek legt de theorie uit in 14 helder geschreven hoofdstukken. De theorie is verduidelijkt door het gebruik van vele afbeeldingen. Ook zijn er vele voorbeelden beschreven waardoor je de stof makkelijker kunt onthouden.

bromfiets online theorieboek
Online bromfiets examenboek
Je kunt je bromfiets theorie testen door middel van het online examenboek, dat ook standaard in het Bromfiets Online Small-pakket zit. Het examenboek bevat 12 volwaardige bromfiets theorie-examens. Deze maak je geheel in je eigen tempo. De examens hebben ook uitgebreide motivaties bij de antwoorden. Op die manier kun je leren waarom je een vraag fout of goed beantwoord hebt. Omdat je de examens uit een boek maakt, dien je voor jezelf de antwoorden op te schrijven. Na het maken van alle examenvragen, controleer je je antwoorden en zie je of je geslaagd bent. In totaal kun je 12 theorie-examens maken.
bromfiets online examenboek
0 uur online examentraining
Het Bromfiets Online Small-pakket biedt geen examentraining. Voor de examentraining heb je het ‘medium’, ‘large’ of ‘XL’ pakket nodig. Met de examentraining kun je oefenen met online oefenenvragen, 20 online bromfiets theorie-examens en kun je je fouten bijhouden door middel van een persoonlijke foutenbank. Heb je echter aan de 12 examens uit het online examenboek genoeg, dan is dit een goed product voor jou.