Menu

Cart
Bromfiets Online Medium
Bekijk
Bromfiets Online Medium
Bromfiets Online Medium
Bromfiets Online Medium

Bromfiets Online M

Prijs: € 24,95
Basisprijs inclusief BTW € 24,95
  • 5 uur bromfiets examentraining!

  • Online bromfiets theorieboek

  • Online bromfiets theoriecursus

  • Theorie-examen voor het CBR 2019

  • Direct online oefenen

  • Veilig betalen en bestellen

  • Niet goed, geld terug

  • Beschrijving
Bromfiets Online Medium
Het Bromfiets Online Medium-pakket bevat 5 uur toegang tot onze online examentraining, verder bevat het 2 weken toegang tot ons online theorieboek en onze supersnelle online theoriecursus.

Bromfiets online M Bromfiets online M Bromfiets online M Bromfiets online M

Bromfiets Examen oefenen

5 uur online examentraining (examens maken, oefenvragen en foutenbank)
Wil je thuis theorie-examens maken? Dan heb je toegang nodig tot onze online examentraining. Onze bromfiets examentraining bevat honderden bromfiets examenvragen, en 20 volledige theorie-examens die precies lijken op de examens die het CBR ook gebruikt. Als je slaagt met deze online examens, slaag je waarschijnlijk ook bij het CBR. Een prima manier dus om te testen of je goed genoeg geleerd hebt. Verder bevat de examentraining oefenvragen die gecategoriseerd zijn per categorie. Heb je dus moeite met een bepaald onderwerp? Dan kun je jezelf trainen door vragen te beantwoorden binnen die categorie. Ook bevat de examentraining een foutenbank die alle door jou fout beantwoorde vragen verzameld. Je kunt deze dus altijd terugvinden en opnieuw maken. Dat is een uitstekende manier om te leren van je fouten!

Bromfiets Theorieboek Online
Leren uit het Online Bromfiets Theorieboek (2 weken toegang)
Leer de theorie uit een online variant op het ‘echte’ bromfiets theorieboek van de bekendste uitgeverij in verkeersleermiddelen: VekaBest Verkeersleermiddelen. Je hebt maar wel liefst twee weken toegang dus je hebt tijd zat om het boek goed door te nemen. Het Bromfiets Theorieboek bestaat uit 14 hoofdstukken die zijn gekoppeld aan de onderwerpen die het CBR ook aanhoudt. Je kunt het theorieboek online lezen, op je desktop, tablet, smartphone of laptop.

Bromfiets Theoriecursus Online
Leer met de supersnelle theoriecursus Speedtheorie (2 weken toegang)
Wil je echt snel de theorie leren? Dan moet je eens onze online theoriecursus ‘speedtheorie’. Deze theoriecursus maakt ook onderdeel uit van dit product. Je hebt maar wel liefst twee weken toegang! In Speedtheorie is al het ‘overbodige’ geschrapt waardoor je alleen de theorie leert dat belangrijk is voor het uiteindelijke theorie-examen. De cursus bestaat uit afbeeldingen, illustraties, video’s en voorbeelden waardoor je de theorieregels heel makkelijk kunt leren. De cursus bestaat ui 14 hoofdstukken en elk hoofdstuk kun je in een kwartiertje doornemen. Zo snel kan het dus gaan!